Dalmos
New member
Moram priznati da me malo smeta ovakav ton i sadrzaj po kojem ispada da se na shella stoji misecima bez smjene i da je ogavno ode navigati i slicne , da prostite pizdarije. Ima problema sa smjenama zadnje vrijeme jer se shell prosirio, mozda su zagucali vise nego sto mogu progucati, ali daleko je to od toga sto se ovdje prica. BTW,ugovor nije 3-3 nego je takav dogovor za one koji su u SMTC ili back-to-back sistemu. Ostalima bih preporucio da procitaju ugovor od 01.04. 2008. jer je to zadnji potpisani ugovor,ostalo je nevazece. Mogao bi ja ovdje dosta dugo pisati o nebulozama koje se svakodnevno iznose, ali nekima je ocito stalo da se stvori dojam da je na Shell-a sranje. Jeste, sranje je za neradnike i za nedisciplinirane i tvrdoglave i one koji bi navigali po svome sistemu. Takvima zelim sto brzu smjenu i da sebi nadju puno,puno bolju kompaniju po njihovom ukusu.
Mirno more
Pozdrav Odisej
Mislim da je nas Netijak isto malo zabrazdija vise nego sta je tija reci jer on je dobar u dusi a sad da se otkad je on na Shell pise i previse o istom vide i oni koji ne dolaze na forum, ali na taj nacin najbolje ubijamo vrime na brodu i druzimo se. I netriba se ljutit na sitne trzavice