paz vako!! valja, ne valja - to je relativan pojam. tako i sa zenskama - neko voli deblje, neko mrsavije, neko bjonde, neko crne!!! cin si isa na oil majora, triba si znat ka vec iskusni pas da ce bit brdo papirologije i cudnih pravila. i upozoren si na to! ali... pustaj strikane, veca je lova, snac cu se ja... nema tako velikoga macka na svitu koji moze plivat kontra ustaljenoga sistema. pa i ka pocetnik, a gospe mi i ka teski senior. akos pivat - pivaj, ako ne, kupi prnje.
tako mi triba bit. a di bi islo pomorstvo kad bi se svakomu udovoljavala muzicka zelja? sta ce mi kaciga u makinju? ne triba, nisan je ni ja nosija, ali ako je rule onda je rule i basta. no discussion. jes dobija pare - jesi. e pa radi i postuj pravila. jel ti vrime za ic doma - nije! a vec kukas o smjeni.
ili....svatija si da si malo vise zinija nego mos progucat...pa sad trazis misto za manovru. ja trece ne vidin. sto puta je receno da nisu trisnje uvik najsladje u susidovome vrtlu...ali jebi ga, sta oni znaju, ja cu to sve spizdit na brzake...neces, ne! btw, dobro jutro lipi moj, kaslju li ti kokosi danas??
i jos nesto. da je strikan na tvome mistu, umisto pisanja uz vitar, on bi sad navalija u slobodno vrime skuzit malo taj gas kako to radi i klapa. dvi ure na dan i eto te za par miseci spreman ka zmaj. tako san na koncu i ja napravija, ista prica drukciji brod. fully ref lpg (za kojega govore da je jebeniji od klasicnog lng-ja), pa pomalo sa svabon gasiston. jedan ukrcaj etilena, jedan propilena, jedan vcm -a i gotovo. posli na one velike - propan butan je sala mala. ovo ti je velika sansa, upa si na lng za prvoga s neba u rebra. zasto ne napravit dva ugovora, sporkat matrikulu (ne zaboravi da shell pecat isto vridi koji kurac) i onda na market. u medjuvremenu skrpas onu prvu klasu - i ti si bog! e, rec ces, lako tebi pizdit! ja ti i pizdin zato sta san to vec prosa i rjesija na pravi nacin, pa san tvojih godina obisija francuski kljuc o brokvu i sija na kraj . evo san te opra ovako javno, ali jebi ga. krajnje je vrime pocet upotrebljavat glavu za mislit, a ne za sisanje.
sva zavaravanja sta ce oni, mi smo...lumeni i supermeni, mogu se bacit u zahod i povuc vodu. evo vidi kakvi smo kad sijemo zamo kirgistan i rumunje. bog te jeba, kirgistan ili tamo neki azerbejdjan i slicne. ukrajinci nas sibaju, a mi skuplji od njih duplo. a te statistike se ne rade za nista, neko to prati, a prema tome se radi i strategija firme kad su place za posadu na tapetu.
bole me prsti od tipkanja i iman lagani mamurluk od sinoc...inace jos bi puno lipih stvari bilo za napisat