Shell

Cek cek
2e bi triba bit prvi makinje po nasem
A 3e drugi makinje
I kazes 55 iljada 3e.hm.......
A koliko 2e(prvi makinje) ima......
Jer Shell je ipak ka ono druga firma u svitu
Jel tako Ante.....odma posli nase

Sent from my internet mobile device

A meni je ok, neman iskustva da mogu birat firmu.
Iskreno da nije pranja mozga ode bi bilo stvarno odlicno, ali od 6 dana u tjednu skoro 2 otpadnu na pranje mozga malp toga se stigne napravit.

Ok , znaci prvi , gasista ,drugi i treci ...

Place su osrednje , nista posebno s obzirom na ispiranje mozga , dosta slabija placa nego na chevronu.

4/E ili 3/0 dobiju 60+k dolara godisnje i to pocetnici ... + beneficije

Jel istina da je na Chevronu radno vrime od 06 do 17, plus naravno coffe time, dorucak i rucak?

Na Nakilat floti vam mogu reci da nije nego ispiranje mozga sa svime, dode neki bezvezni meeting da se mora odrzat za doslovno neke gluposti ali u tijeku radnog vremena pa i poso zavrsi ranije kojeg ima i podosta al nista sta se nemoze naravno. Da je bilo sta na temelju safety-a se jako lako moze zastiti samog sebe, posada tako jako lako i izbjegne poso koju bi negdje barem po mom iskustvu radili bez pogovora. Sto se tice ETO pozicije sam svoj sef i sam si planiras sta i kada radit, naravno ipak u nekom dog sa prvim.

Jel istina da je na Chevronu radno vrime od 06 do 17, plus naravno coffe time, dorucak
Koliko je meni poznato do 18 sati
Je problem je to
Bolje 8-17,subota 8-12 nedilja slobodna
Sve to stoji
Ali uvik se love krivine.
A ipak je razlika na kraju godine dobit 15,20,30 iljada usd vise
Svi mi navigamo za pare
Pa kad si vec na brodu onda bolje to odradit
A kazem krivine se love tako da nekad efektivno imas par sati radi
Pogotovo strojari.
Paluba je drugo.tu je opasan rad

Sent from my internet mobile device

A) aj se ukrcaj na chevron, oglas njihov za lng nisam vidio ima 10g.
B) Avancat tamo je ravno tome da ce mi treca ruka narast

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Jel ima netko da je nedavno ima intervju za Ass ETO? Mene ceka to ovaj tjedan pa ako netko ima nekakav savjet.
Hvala

Poslano s Lenovo A6020a41 putem Pomorac.net

@propuhani

Za 2gb su jaci od chevrona ;-)

Na brodu mozes zaboraviti na facebook i instagram a novine se citaju jednom tjedno, nedjeljni jutarnji i to 10min max.

Daj antezd ne drvi. 6gb je i vise nego dovoljno. Ako ne vrtis youtube i ako pogasis da ti u pozadini programi ne cucaju bandwith si na konju.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

6GB je dovoljno za pola sata dnevno razgovora preko vibera, dnevno prelistavanje FB i sl. i to za dva miseca
za dnevno 15ak minuta video poziva i FB i ostalo je sasvim dovoljno za misec dana
za skidanje filmova ili gledanje tv online je definitivno malo

@cc2

Ovaj misec sam potrošio 6.5gb bez fb,instagrama i bez downloada , u mobitelu su isključene sve opcije za auto update.

Kad je dobra brzina fb ili istagram ti skinu 25mb samo kad ih otvoris ...

Inace mi je prosjecna potrosnja bila 25-30gb a ovo sada je tuga teska, 4gb.... , to je jebenih 133mb na dan a sa dobrom brzinom tih 133mb ode za pola sata čitanja slobodne dalmacije.
3b0dd6bec224afefc12f14a4f90c6373.jpg

Last edited:
Nije meni to sve bas jasno. kod nas imas happy hour. izmedju 22-06 je potrosnja duplo manja. nije mi bas jasno , nisu impulsi pa da im je frekvencija sporija nego promet. ja kupujen 0,7GB svakih deset dana. prican svaki dan cca 20 min na viber od toga cca dva puta tjedno video poziv. pregledan aplikacije banke, FB priman i saljen slike na whatsup, viber messinger... a happz hour ne koristin jer spavan

Back