Shell

Da li vi imate neku vrstu logiranja na brodsku mrezu sa svojim nekim racunom i passwordom?
Vjerojatno imate, e pa onda mozete sa odredenim wi fi robotima da premostite te brojace neta tako da imate neogranicen net na brodu

Da li vi imate neku vrstu logiranja na brodsku mrezu sa svojim nekim racunom i passwordom?
Vjerojatno imate, e pa onda mozete sa odredenim wi fi robotima da premostite te brojace neta tako da imate neogranicen net na brodu
Je da nema ekipa koja prati sav hebeni promet, tako da bi to radilo do prvoga porta najduze i onda let doma o svome trosku.

Ja ne trazim mukte ali ih trazim da mi odobre da placam internet, neka daju i 1gb mukte a ostalo placanje ali oni to ne zele jer kazu da su velike razlike u placama pa da bi netko mogao kupiti puno neta a neko drugi nebi mogao.

Meni je ionako svejedno jer mjenjam kurs kroz misec dana.

Kod nas se ne moze kupiti dodatno, a na dynagas cijena 100MB 25 dolara , pa sad ako trosis cac 10 GB mjescno lipa svota ispadne!!
Sigurno ne bi bas olako trosia i kupova!

Kod nas se ne moze kupiti dodatno, a na dynagas cijena 100MB 25 dolara , pa sad ako trosis cac 10 GB mjescno lipa svota ispadne!!
Sigurno ne bi bas olako trosia i kupova!
Ti tvoji su pretjerali , 4gb free i posli neka stave 100$ 1gb...

Ja uglavnom idem tamo di nema limita jer je 2019g i doslovno se sve vrti oko interneta.

Kad oni u uredu sebi stave limit 4gb, ukinu pusenje i alkohol e onda cu na tu firmu ici a ne uvode pravila koja su samo za nas....

Lako tebi mario , ti platis 25$ pa ih sjebes sa wifi robotom.

25sing $ je 6g na sim kartici za mobitel
a brod stalno uz obalu ili skver
na brodu internet u uredu kabini i radioni

teski socializam..

nego baustel ovdi pa nije puno vrimena ka kod vas za pratit dnevne novosti..

Nekuzim za taj net, nama su sad dosta formi, procedure, treninge i ostalo stavili online, znaci bezgranicni internet je must. Nevjerujem da je to neka ogromna stavka stavka. Jedino za mail su stavili limit 6 MB. U kabini mogu video call koliko ocu, na youtubu sam oko sat- sat ipo dnevno, jedino sto nekad sporije otvara ili prekida veza.

pozdrav kolege, može li mi netko reći kakav je interwiev sa shell-om za kadeta palube jeli više onako generalno da vide kakv si ili treba i struku dobro ponovit?

Back