Shell

Daj mi please reci kad su te zvali? Meni su prosli tjedan rekli da nema nista za sekonda kuverte, a bio sam (opet) kod njih polagati testove (struka i engleski)?
BTW, koliko imas na Scorpiu? I koliki je ugovor?

Danas bas...al isto neznam kakva je procedura intervjua i testova..na scorpia imam 6300 usd samo na brodu sto je ipak dosta manje...ugovor je tu 4 a doma po dogovoru pa ja stojim 4 doma tako da nije lose pa sam odlucio ostat

Prijatelj mi je na Shella sekondo palube i ima 54.000usd godisnje tj 4500 permanent. Rotacija je kako si reka 4-3

Evo da pokusam vratit temu iz mrtvih.
Tucen prvi ugovor na shellu za sada sve ide ok, saftey je boli glava neke stvari su odlicne ali ima dosta gluposti s kojima idu u krajnost. Spiza je odlicna, posla ima ali nista sta se ne moze izdrzat, zivot na brodu vise manje ok.

Jeli ima jos ko da podili svoje dojmove.

Evo da pokusam vratit temu iz mrtvih.
Tucen prvi ugovor na shellu za sada sve ide ok, saftey je boli glava neke stvari su odlicne ali ima dosta gluposti s kojima idu u krajnost. Spiza je odlicna, posla ima ali nista sta se ne moze izdrzat, zivot na brodu vise manje ok.

Jeli ima jos ko da podili svoje dojmove.
Kakve su place na shellu?

Job Title: 3rd Engineer - LNG

Rotation: 4 Months on / 3 Months off

Salary: $42,372 (paid over 12 months) + $1,200 for holding class 1

Bonus: Up to 12% performance bonus

krca na njih daria sa faststreama...

a sta se tice pogodnosti imate SRAwards up to $1000,placen study leave,Wi-Fi,satellite TV; mozete povesti zenu na brod, te merit bonus tkz awards(% of your monthly salary increased as a performance reward)
Tel: +44 (0) 1624 821 515
Email: natalie.oneill@shell.com

Last edited:
Kolega gore stavi da je placa za 3rd 44 tisuce a ti odgovaras da je za cetvrtog 44 tisuce.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

imas li listu ostalih koliko je iliti pdf ili xls fajl,ja sam imao onaj iz 2011 davno je to bilo a i zagubilo se,a i onda su bile nize dosta

C.C 2.

Ja san isa priko globtika i kad san potpisiva ugovor poslali su mi platnu listu firme za sve cinove tako da te neman sta lagat. Za 4 je 44, za 3 55, gasista 70 i nesto nisan siguran koliko tocno

C.C 2.

Ja san isa priko globtika i kad san potpisiva ugovor poslali su mi platnu listu firme za sve cinove tako da te neman sta lagat. Za 4 je 44, za 3 55, gasista 70 i nesto nisan siguran koliko tocno

mislim da je ovo otprilike tocno, jel znam da je prije sekondo palube imao vise od 50 milja godisnje.

4e,3e,gasista,2e
Ok , znaci prvi , gasista ,drugi i treci ...

Place su osrednje , nista posebno s obzirom na ispiranje mozga , dosta slabija placa nego na chevronu.

4/E ili 3/0 dobiju 60+k dolara godisnje i to pocetnici ... + beneficije

Last edited:
C.C 2.

Vjerujem ti. Jer imam i par kolega tamo a i na trenutacnoj firmi se srecem sa ex shellovcima redovno. Plus sam i sam ko 4e davne 2014 na kotc imo 40 i nesto tisuca $ godisnje.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Back