Shell

Evo ode nam i Fico sa Shell-a, sto je Fico pukla ljubav sa "vrhunskom firmom"? buhahahaha. Zato su se nakotili svi bivsi Shellovci u Mitsui-evom office-u. Kako Shellovci dolaze tako papirustine rastu zajedno sa incidentima vezanima za lose odrzavanje, a djelova sve manje ni za lijeka.....mislim da je vrijeme za promjeniti firmu.

Prvo o kakvoj ljubavi ti pričaÅ¡? Druga stvar, ja sam otiÅ¡a OOS ako znaÅ¡ Å¡to to znaći, tj. ja sam joÅ¡ dio sistema. Odlazak je na career development i nema nikakve veze s Mitsuiem. Reka sam ti da je tvoja opsjednutost shellom prerasla u neku vrstu opsesivnog sindroma. Sve i da pođem s firme permanentno nebi ima Å¡to loÅ¡e reć o firmi i sigurno nebi ljudima punio glavu glupostima koje ti piÅ¡eÅ¡ po forumu već dugo vrimena. Evo nadam se da si zadovoljan s odgovorom, a ako ti joÅ¡ neÅ¡to nije jasno slobodno pitaj.

I bay the way, nemoj otić s Mitsuia i ponovno otvorit opsesivnu temu kako je sve u ku.cu te kako su te uhodili sve ove godine.

Last edited:
To ti je test za svakoga kad prvi put dolazi radit za firmu. Tako je meni bilo kad sam isao u Globtika 2013 godine,a aplicirao sam za poziciju electrical eng. CES TEST za elektricare mi nije bio. A i dosta drugih firmi ti trazi taj Marlins English Test. Nemam ti nikakav link sada. Potrazit cu pa stavim ako nesto nadjem.

posejdon kad otvorim link ,nemogu otvorit ces 4.1, trazi da nesto upisem, jel znas u cemu je problem

Trebas upisat barem jednu istu rijec iz pitanja sa CES 4.1 i onda ces tek dobit odgovor. Ovo je zamisljeno da ti pomogne dok ispunjavas sam test a ne da te nauci znanju ;) Dakle link pokreni na smartphonu dok rjesavas CES i onda iz svakog pitanja izvuces barem jednu rijec koju upises u smrtphone i to je to.

Kad skines imas uputstva kako instalirat.I imas Ces isti kao sta imaju oni u globtika.Naravno ima masu pitanja pa te nece potrefit ista sve kao i tamo ali rjesi ga 50 puta ako treba i gledaj sta si falia.A ovaj Marlin english nema a i on je nebitan jer je to prejednostavan test ionako

A evo kad vec pricamo o torrentima onda evo link na sigurno najveci izvor torrenta vezanih za pomorstvo SeaTracker.ru :: Морской Торрент Трекер

U pitanju su rusi i ogradjujem se od mogucih trojanaca ili virusa koje mozete pokupit sa stranice ali zato ako se registrirate dobije se pristup ogromnoj kolicini raznoraznih korisnih i manje korisnih aplikacija i dokumenata. Ukljuci google translate i skidaj.

Skinuo sam ces 4.1 sve odlicno radi,ima li di odgovori,ovo sto je posjedon dao provao prvo pitanje i sve odlicno,a posli nista,moze pomoc?

Toniiii jel sigurno nema marlins testa u globtika,a jel ces4.1?hvala

Nema marlins testa u ovome linku koji sam stavia za ces.A to sam napomenia zato sta u linku pise da je i marlins test.A u globtika naravno ima test iz engleskog.Samo je on nebitan ako se iti malo zna engleski..

Jel imas mozda link marlins testa,da li su svi isti,vjerujem da je lagan a volija bi ga proc mad vec ima mogucnosti,hvala

Zvali me iz globtika..za shell za sekonda palube..5500 usd permanent 4 3 ugovor...treba naravno proc intervju neki i neke testove valjda..ja odbih jer sam predmalo na Scorpia presao pa necu opet mjenjat..a imao sam isto od njih ponudu pred par godina za treceg shell pa nije intervju ni bilo nakraju pa ko zna..al valjda sad traze pa se javite koga zanima

Back