Vrlo nisko i bezobrazno od tebe.Inace pise se lijepi,a ne ljepi.ostani bolje kuci,kupi zastavu,pjevaj borbene i u strajk.
Ljep pozdrav.
Vrlo nisko i bezobrazno od tebe.Inace pise se lijepi,a ne ljepi.
Jan De Nul, nije on toliko loÅ¡. To je jednostavno tako, consrtuction company, i tako je u Boskalisa, Dredging Internationala etc, ssve jako slično. Uostalom puno bolje plaćaju od Jadroplova.
Vidim da nisi na JDN već 6 godina. Å to te čini kompententnim da ocijenjujeÅ¡ JDN danas kao dobar ili loÅ¡?
Koliko iskustva imaÅ¡ na Boskalisu, Dredging Internationalu etc da si kompetentan za procijeniti sličnosti/razlike između navedenih kompanija?
A Å¡to tebe čini kompetentnim da me pitaÅ¡ za moje kompetencije. Poznajem construction/dredging industry sasvim dovoljno. Jel mi treba diploma za to? Certifikat? Uostalom sad radim za DEME i bolje mi je nego na Jan De Nula. Jan De Nul je jednostavno osrednja offshore firma sa svojim minusima i plusevima. Za neÅ¡to bolje treba mijenjat branÅ¡u. Ko je tu sretan, nije mu loÅ¡e.
Ne treba biti kompententan za pitati na temelju čega možeÅ¡ procijeniti kakav je JDN danas. Ipak nisi na JDN već 6 godina. Jednostavno zanima me na temelju čega danas ocijenjujeÅ¡ JDN. Dakle, Å¡to te čini kompetentnim za ocjenu JDN danas? Sa DEME si upoznat. A Å¡to je sa Boskalisom itd?
Ma nema veze. Pogledao sam ti profil. Uvijek imaÅ¡ neÅ¡to reči za JDN. 6 godina je puno, Å¡to god da je bilo, zaboravi se, trebalo bi.Ako sam rekao a je neÅ¡to osrednje, ne pljujem po tome, OK. All Right.
Ma kakvi sekondi, mogu imati i viÅ¡e od nekih prvih. Neka momci zarađaju, nije mi žao. Samo za kompaniju to nije dobro, gube 1. časnike. Nije samo asistent u pitanju, ima i drugih rankova, npr. cjevar. Oni samo revizijom postojećih plaća, bez dodatnih ulaganja, mogu plaće držati na razini da ne gube iskusni kadar. Mislim da će i oni sami nadoći na to.JDN je najbolja firma na svitu za bit kadet ili as. Tu lovu nemaju ni sekondi na većini PSV brodi,a uredno si pijan svaku večer.
Btw, kad ukidaju cugu?
Staff je samo za top dva, a dvi laste ne čine proljeće.
Nebi virova za koje novce sekondi na suplajerima navigaju. Meni je zato i tribalo dugo da se odlučim na taj korak. Nije lako sa 4+ ić na jedva 2 soma i onda tako jednu godinu ipo, dvi dana, dok se ne dočepaÅ¡ tog usranog breveta, pa se izboriÅ¡ za koji dolar viÅ¡e.
Svaka čast za Uljanik.... Nakon malog WILLEM DE VLAMINGH-a, joÅ¡ jedan hi-tech brodić,iako ni Diaz nije bija za bacitwww.index.hr/vijesti/clanak/uljanik-porinuo-isaaca-newtona/805798.aspx
Sent from my MarsXE914 using Tapatalk
Svaka čast za Uljanik.... Nakon malog WILLEM DE VLAMINGH-a, joÅ¡ jedan hi-tech brodić,iako ni Diaz nije bija za bacit.
Koji je ovo po redu Puli?
)To ti je test CES 5.0,imaÅ¡ ako si strojar senior 70-tak pitanja iz struje,elektronike,sigurnosti,motora,kotlova itd. dosta je teÅ¡ko ali po internetu kolaju rijeÅ¡eni ispiti Pa potraži.Za juniore strojare je neÅ¡to lakÅ¡e ali slično.Mislim da moraÅ¡ imati 60-70% točnih odgovora da bi položio.