Ako je netko zainteresiran za posao na Offshore

ja sam pokusavao preko njih prije dvije godine i nikako bez iskustva. istina, kada sam napravio jedno putovanje (4tjedna) na PSV, nudili su mi posao.
moji frendovi koji su pokusali prije cca godinu dana, nisu uspijeli upasti.
u to vrijeme su isto tako "ocajnicki" trazili ljude, a bilo je tesko ili nemoguce upasti bez iskustva.
da li se od onda nesto promijenilo, nisam siguran ali vrijedi pokusati.

kao sto je napisao user Offshore1975, TDW nije u stanju zadrzati ljude. englezi koji su tamo navigali, rekli su da je odnos crewing dept. prema pomorcima jako los.

@Tom - vise od loseg je vjeruj mi.
@tiamat - frkni CV direkt u Afriku angolacrew@tdw.com

Šta se tiče TDW-a ja neman dobra iskustva,a ukrcan san bija priko cosulicha u Brazil!!!
Ja mogu samo reči da za europljane na TDW Brazil(PANMARINE)nije tako dobra situacija jer u zadnjih nekoliko godina preferiraju Latine(Peru;Kolumbija;Brazilce)koji potpisuju ugovore od 60-70-80 USD kao 2 engineeri!!!
2006-te kad san tražija povišicu ,jednostavno dan dobija dobronamjeran odgovor da mi je najbolje potražiti novu firmu!!!
Neki naši ljudi koji su dugo tamo ipak su zadržali koliko-toliko dobre ugovore!

Hebate jarac, sto ja uvik moram biti taj koji nesto pronjusi i otvara ljudima posa, pa sto se ne javljaju svi koji jesu negdi i nek napisu svoja negativna ili pozitivna iskustva a izbor je na vlastitu odgovornost, tko voli nek izvoli, a tko ne voli, nek sidi doma i zica mater za duvan i misli da ce mu bog dati, dace mu moj qurac ako se sam ne potrudis.:mad: a nekad triba izist i govno da bi posli pobra vrhnje, svima su poznate one price, dosa u Ameriku sa 5$ u dzepu i posta multimilijarder.:uzdravlje

@Tom
@Offshore1975
Decki svaka cast na iscrpnim informacijama, morda netkom dobro dodju.
Ja se stvarno ne kuzim nista oko Tidewatera, ali da ispitam stvar, jutros sam zvaja Aberdeen (o svom trosku) i na broj koji stoji u Internetu i receno mi je da imaju posla i nude mi placu 40000 - 45000 eura godisnje, receno mi je da posaljem CV i da ce mi se ubrzo javiti, poslacu mail i kad dobijem odgovor, prenicu ga u cjelosti da nebi ispalo da qenjam.:uzdravlje

Hebate jarac, sto ja uvik moram biti taj koji nesto pronjusi i otvara ljudima posa, pa sto se ne javljaju svi koji jesu negdi i nek napisu svoja negativna ili pozitivna iskustva a izbor je na vlastitu odgovornost, tko voli nek izvoli, a tko ne voli, nek sidi doma i zica mater za duvan i misli da ce mu bog dati, dace mu moj qurac ako se sam ne potrudis.:mad: a nekad triba izist i govno da bi posli pobra vrhnje, svima su poznate one price, dosa u Ameriku sa 5$ u dzepu i posta multimilijarder.:uzdravlje

@Tom
@Offshore1975
Ja se stvarno ne kuzim nista oko Tidewatera, ali da ispitam stvar, jutros sam zvaja Aberdeen (o svom trosku) i na broj koji stoji u Internetu i receno mi je da imaju posla i nude mi placu 40000 - 45000 eura godisnje, receno mi je da posaljem CV i da ce mi se ubrzo javiti, poslacu mail i kad dobijem odgovor, prenicu ga u cjelosti da nebi ispalo da qenjam.:uzdravlje

Ovo oko TDW-a pi??emo samo da ljude koji neznaju sisteme na TDW-u uputimo na najbolji mogući put,iako osobno mislin ko oće na offshore bilo bi dobro da prihvati bilo ??ta,napravi dva -tri viađa i da bi?ži dalje;(ovo govorin po vlastitom iskustvu)

@Tom
@Offshore1975

Mike Stephen se zove lik u kadrovskoj u Aberdeenu. Ma ako imate samo jedan ugovor napravljen u offshoreu TDW vas uzima, stalno imaju problema sa ljudima i tamo je ostalo jako malo kvalitetnog kadra. Dolaze Rumunji, Bugari, Filipi, Indonezani, Indijci, ali sve to skupi malo iskustva i nestane kao sta sam vam i rekao prije. Brazil je uvijek bio jako losiji po placama od Afrike, neznam zasto je to tako. Cudno, ali u Brazilu ima jako puno nasih ljudi u officu, nemogu grisit dusu, ali mozda je i to jedan od razloga. Mogu vam i imena dati ako hocete. Ja sam se s Tdw-om razisao prije godine dana i jos uvijek sam upucen u zbivanja oko te firme jako dobro. Zadnju godinu sam odvalio u officu u Angoli i onda sam se jedno jutro probudio i zapitao sam sebe sta ja radim ovde :udriglavom Napokon su mi i moji doma rekli da sam "ozdravio" nakon sedam godina :hihi

@Offshore1975
Hvala, ma ne treba meni Tidewater, ja sam evo u Mediteranu i upravo san bija na kuverti u mudantinan i suncamo se svi, iman ugovor 4 tjedna on-off i 110 funti na dan, svaki dan, bija doma ili na brodu, od ovog miseca je placa isla gori i ne placan vise UK Tax i sto ce mi Tidewater. To san ja ponudija ljudima koji zele na offshore a nemogu nikako doc, a nekako se matrikula mora sporkati, i ja san bija na Dea Seekera, nisan se moga ni posteno namistiti na skoljku od WC-a za qenjati a krevet boze sacuvaj, nikad u zivotu nis povratija na brodu a tamo jesan, ali evo me sad ovode i brckan noge na +24 :uzdravlje
Kakav Tidewater, kakvi bakraci :mad:

Pozdrav za offshore 1975,ja imam Brevet 1 casnika palube,ali sam do sada bia 2nd/off na Bulk i General Cargo(bez offshore iskustva).Poslao sam oko 20 CV na razne offshore company-medjutim nista,kako covik da podje na offshore.Evo doma vec 7 mjeseci,svugdje zastoj i svi odgovaraju kriza,sacekaj!!

@Boki1 - bemu misa maloga, ne gubi nadu. Ja ne kazem da su vrimena bajna, ali pokusaj nazvat na telefon kad posaljes CV, to zna pomoci. Ostavio sam u postovima povise par e-mail adresa od Tidewatera direktno pa pokusaj. Neke formule ti tu nema.

Ja neznam tko tu koga????????:udriglavom
------------------------------------

Contact us for details

ID: AA-04-22 UPDATED - Supervisor Engineer - URGENT
Rank: Supervisor Engineer
Certificates: British Cl.2 min, ENG1
Vessel Type: Heavy Lift
Experience: Dry-Dock / Re-Fit experience advantageous, otherwise just an experienced Engineer
Trip Lengths: 9 days
Temp/Perm: Temp (with possibility of more work after)
Trading Area: Bahamas
Start Date: 15/04/09
Salary: Â?200 pd
Note: If you are interested in the position please call Greg immediately on 07545203426.
mike@seamariner.ltd.uk

Contact us for details

ID: DO-03-35 PSV Master
Rank: Master
Vessel Type: PSV
Certificates: British CoC Master Unlimited, ENG1
Experience: PSV if not then extensive offshore experience as Master
Trip Lengths: 4 weeks on:off
Temp/Perm: Perm
Trade Area: North Sea
Start Date: ASAP
Salary: Â?50,000 pa
greg@seamariner.ltd.uk

Contact us for details

ID: DO-03-36 PSV Chief Officer
Rank: Chief Officer
Vessel Type: PSV
Certificates: British CoC Chief Mates, ENG1
Experience: PSV if not then extensive offshore experience as C/O
Trip Lengths: 4 weeks on:off
Salary: Â?45,000 pa
greg@seamariner.ltd.uk

Contact us for details

ID: DO-03-44 Master
Rank: Master
Vessel Type: Tug
Certificates: British Master CoC, Medical
Experience: Training will be given
Trip Lengths: 6wks on: 2wks off, Monday - Friday, 9am-5pm
Trade Area: Aberdeen Habour
Salary: Â?30,000 - Â?33,000 depending on experience
Note: The ideal candidate would live within 1hr of Aberdeen Habour
greg@seamariner.ltd.uk

Contact us for details

ID: DO-03-AHTS Chief Officer
Rank: Chief Officer
Vessel Type: AHTS
Certificates: British Chief Mate Min, Medical
Experience: Anchor handling / mooring experience a must
Trip Lengths: 1 month
Trade Area: UK Coast, Gibraltar, Cyprus, Not deep North Sea
Start Date: 02/04/09
Salary: Please forward salary expectations
greg@seamariner.ltd.uk

Contact us for details

ID: DO-03-BM Barge Master
Rank: Barge Master
Vessel Type: Cable Lay Barge
Certificates: Master CoC, Medical
Experience: Experience as Barge Cable Lay Master a must.
Trip Lengths: 1 month on:off
Temp/Perm: Temp - Ongoing
Trade Area: Harwich
Start Date: As and when suitable candidates become available
Salary: Very competitive salary
greg@seamariner.ltd.uk

Contact us for details

ID: DO-03-DPO JDPO's & TDPO's
Please note that Junior and Trainee DPO positions very rarely become available. The majority of DPO work that does become available is for those holding their FULL DP UNLIMITED ticket. By all means send across your CV but please be aware that employment without the full ticket is very unlikely.

Contact us for details

ID: DO-03-WB Work Boat Skippers
This is a general advertisement on behalf of a client who is interested in receiving the CV's of Work Boat Skippers for their future requirments. If interested please forward to the email address below.

Rank: Work Boat Skippers
Vessel Type: Work Boat
Cert: Yacht Master Offshore
Experience: Must have skippered Work Boats previously
Trip Lengths: Various
Temp/Perm: Various
Trade Area: UK Waters
Start Date: Various
Salary: Various
greg@seamariner.ltd.uk

Contact us for details

ID: DO-04-PLDC Personnel Logistics & Document Control Officer - Shore Based
Rank: Personnel Logistics & Document Control Officer - Shore Based
Experience: Previous experience is desirable
Temp/Perm: 2 year contract
Trade Area: Harwich
Salary: Please forward salary expectations
Note: The ideal candidate would live within commuting distance from Harwich.
greg@seamariner.ltd.uk

Contact us for details

ID: DO-Ferry 2nd Officer
Note: This is an advertisement to increase our current portfolio of ferry personnel holding their British COC, vacancies do vary in trip length, pay and conditions. If you would like to be considered for future openings please forward your documents to the email below.

Rank: 2/O
Certificates: British COC, ENG1,
Vessel Type: Ferry / Freight Ferry
Experience: Ferry / Freight Ferry
Temp/Perm: Temp
Trade Area: Various
greg@seamariner.ltd.uk

Contact us for details

ID: DO-SBV ERRV Master's, C/O's & 2/O's
We are currently looking to increase our pool of qualified ERRV Officer's for present and future vacancies within the Standby Industry. If you would like to be considered for these positions please email your details to the email address below.

Rank: Master's, C/O's & 2/O's
Vessel Type: ERRV
Certificates: ITSO min
Experience: ERRV
Trip Lengths: 1 month on:off
greg@seamariner.ltd.uk

Contact us for details

ID: DR-03-CRANE Crane Operator - URGENT
Rank: Crane Operator
Vessel Type: Static Barge
Certificates: Sparrows 2, PST, ENG1
Experience: Minimum 3 years as Crane Operator
Trip Lengths: Flexible
Trade Area: SE England
Salary: Â?270 per day
della@seamariner.ltd.uk

Contact us for details

ID: Drill Experienced Drill Ship and Semi-Sub personnel
We are looking for experienced Drill Ship and Semi-Sub personnel for on-going vacancies. We will be looking for the following experienced ranks for both permanent and temporary vacancies.

Chief Engineer
1st Engineer
2nd Engineer
3rd Engineer
Hydraulic Engineer
CRO
DPO
Barge Engineer
Master
1st Mate
2nd Mate
3rd Mate
Barge Master
Electrician / ETO
If you are interested in being considered for any of these upcoming vacancies then please send your CV along with your certificates to the relevant Consultant.
Please note that there may not be immediate vacancies for your particular rank.

Contact us for details

ID: EO-03-01 PSV Chief Engineer
Rank: C/E
Certificates: Cl.1, ENG1
Vessel Type: PSV / 2008
Experience: PSV / AHTS etc
Trip Lengths: 4 Weeks on / off (6 on/ 6 off if outside North Sea)
Trading Area: North Sea
Salary: Â?46,200 pa
mike@seamariner.ltd.uk

Contact us for details

ID: EO-03-06 Semi-Sub 2nd Engineer
Rank: 2/E
Certificates: Cl.2, ENG1
Vessel Type: Semi-Sub
Experience: Drilling essential
Trip Lengths: 4 Weeks on / 4 Weeks off
Trading Area: Brazil
Start Date: ASAP (visas can take up to 2 weeks)
Salary: $87,924pa (full package discussed at interview)
mike@seamariner.ltd.uk

Contact us for details

ID: EO-03-19 Cable Barge ETO
Rank: ETO
Certificates: STCW 95, ENG1
Vessel Type: 4 Point Mooring Cable Barge
Trip Lengths: 4 Weeks on / off
Trading Area: Newcastle / UK / Netherlands
Salary: Â?TBC but good rates.
mike@seamariner.ltd.uk

Contact us for details

ID: EO-03-79 AHTS 2nd Engineer
Vessel Type: AHTS / 2008
Experience: AHTS etc
Trip Lengths: 4 Weeks on / off
Start Date: w/c 06/04/09
Salary: Â?34k pa
mike@seamariner.ltd.uk

Contact us for details

ID: EO-04-18 Survey Chief Engineer
Rank: C/E
Certificates: CE up to 3,000kw, ENG1
Vessel Type: 60 Mtr Survey Vessel
Trip Lengths: 8 Weeks
Temp/Perm: Temp with a view to perm
Salary: Â?3,200pm
mike@seamariner.ltd.uk

Contact us for details

ID: EO-04-20 2nd Engineer
Vessel Type: RFA Sir Bedivere
Trip Lengths: 6 Weeks
Trading Area: Falmouth
Start Date: 14/04/09
Salary: Â?37,000 pa
mike@seamariner.ltd.uk

Contact us for details

ID: EO-04-21 ETO
Certificates: STCW95, ENG1
Vessel Type: RFA Sir Bedivere
Trading Area: Falmouth
Start Date: 14/04/09
Salary: Â?36,600pa
mike@seamariner.ltd.uk

Contact us for details

ID: EO-04-23 Marine Engineer / Superintendent
Rank: Marine Engineer / Supt.
Vessel Type: Various Coastal (AHT, Tugs, Workboats etc)
Trip Lengths: Office hours
Trading Area: Burntisland Facility
Salary: Â?Neg
mike@seamariner.ltd.uk

Contact us for details

ID: ET-04-15 Research ETO
Certificates: STCW95, ENG1
Vessel Type: Research
Trading Area: Tenerife - Iceland
Start Date: 13/04/09
Salary: Â?TBC
mike@seamariner.ltd.uk

Contact us for details

ID: OBS Cook / AMA / FRC BOATMAN
Rank: Cook, Cook/AMA or Cook/FRC Boatman

Certs: ITSO, AMA, FRC BOATMAN, Cooks cert, STCW 95

Vessel Type: Standby Vessel

Trip Length: 4 Weeks on, Leave period flexible

Trading Area: Northsea

Perm / Temp: Temp

Salary: Approx Â?100.00 pd

della@seamariner.ltd.uk

Contact us for details

ID: SBV Various Ranks
Rank: FRC Boatman / FRC Coxswain / DC Coxswain / AMA / EDH / AB / Cook / C/E / 2/E / 3/E / 1/O / 2/O / Master

Certs: AB, SBV ITSO, BSS or PST, Other relevant certs. ENG1

Vessel: Safety Standby / Multi-Purpose / Tanker Assist

Trading Area: North Sea (UK, Norwegian, and Dutch Sectors), Irish Sea

Trip Lengths: 28 Day contracts / On-going

Perm / Temp: Temp and Perm

Salary: Â? Day Rates

Note: You must have the SBV ITSO (OPITO approved) certificate min.

Master, 1/O, 2/O,
greg@seamariner.ltd.uk

AB, EDH, FRC Boatman, FRC Coxswain, DC Coxswain, AMA,
della@seamariner.ltd.uk

C/E, 2/E, 3/E
mike@seamariner.ltd.uk

Cooks
della@seamariner.ltd.uk

Contact us for details

Ja san jutros posla mail na crewing@er-offshore pa cemo vidit odgovor, cin sta dodje, copy/paste ovde pa u qurac...

Ja san dobi odgovor na poslani CV vezano za e.r offshore

Dear Mr. -----------

First of all we would like to thank you very much for the interest you have shown in our company by applying for employment onboard our vessels.

To complete your application please fill out our attached Application Form including a photo of you and send it back to us.

With best regards

Nina Bellmann | Personnel Department
E.R. SHIP MANAGEMENT GmbH & Cie. KG
Amtsgericht Hamburg HRA 96 500
Hohe Bleichen 12 | 20354 Hamburg
Tel.: +49-40-3008-1352 | Fax: +49-40-3008-18-1352
www.er-ship.com

Komplement?¤r: Verwaltung E.R. SHIP MANAGEMENT GmbH, Hamburg
Amtsgericht Hamburg HRB 82 060 | Gesch?¤ftsf??hrer: Norbert Aschmann

Eto,
Sve se moze kad se hoce, nek mi nitko ne zamjeri, ali mislim da (ok ima ljudi koji stvarno pokusavaju i nemaju srece) je uzrok nekima sto su nezaposleni, samo njihova vlastita bahatost, a sami smo i mi ostali doprinjeli tomu, ja jos nikad nisam cuo nekog (pricam o prvim oficirima palube) a da je rekao da ima ispod 7500 eura, i onda normalno kad netko trazi posao za prvog i netko mu ponudi 4500 eura onda misli da je to malo i da ima bolje, za sve one koji se na brodu misle obogatiti u godinu dana mogu rec samo jednu stvar, avanca sam za prvog jaaaako jaaaako rano, posa na stranca (isto za prvog) 1994-5 i prominio par agenata u Hrvatskoj (svojom voljom) bio na nekoliko firmi i na nekoliko vrsta brodova (osim LPG,LNG,Kemikal i Putnickim i naravno offshore do sad) i najveca placa mi je bila 5200 eura (i to tek od 2005-6), sad se ja pitam, ili sam ja najgluplji ili ostali lazu? posla sam mali milion CV-a i poziva, i najvecu placu koju sam ima je bila 5200 eura plus nesto sice od frizidera i ricavanja tu i tamo, ma dajte ljudi ne pricajte bajke onima koji dolaze, i zaboravio sam spomenuti da je placeno bilo samo na brodu, i kad bi odbija 4000 kuna staz i socijalno, racuni struje-vode-smece-itd.,plus gorivo i ostalo,meni bi za godinu dana placa bila oko 800 eura, i onda se cudite zasto nas vlada pljacka,pa zato sto se hvalimo koda smo Kerumi,Todorici, Sanaderi i ostala mafija u Hrvatskoj, a mladi misle da ce se ukrcati odma za Kapetana na Titanica:udriglavom

Last edited:
Pozdrav Casper2005..Svaki ti je upravo na mistu..
Evo ja sam poslao dosta CV na offshore..
Pa evo dva odgovora.....

Dear Mr.
your cv duly received, with thanks.
We do not currently have free positions to offer you, anyway will keep in evidence your application for future job opportunities,
best regards,
Fulvio Antonelli
Manager Human Resources
Fratelli Cosulich S.p.A.
Via Dante Alighieri, 5
34122 - Trieste - Italy
Direct Phone +39 040 6797197
Fax +39 040 6797666
www.cosulich.it

Dear Sir
Thank you for your email and c.v. Could you please register your details on our website at www.mogonline.net. As soon as you have done this your details will be on our database for our clients to see. If a position comes up that suits your application we will contact you with details.
We also offer an extra facility on the website which is purely at the candidates own discretion should they feel this would assist in attracting prospective employers.
You may be familiar with a number of agencies websites offering for a small fee the chance to display your CV to be viewed by prospective employers for free, who if interested may contact you direct.

Guess what!! we offer the same service for a one off fee of 6 pounds, not for one month as most do, not even for two months, no we offer this service for a lifetime, your CV is available to be viewed by prospective employers at all times forever whilst you still have the ability to edit and change as circumstances need. If they are interested in your skills they just contact you direct and bypass us completely, why not give it a shot.

Thank You
Vicki Baker
Personnel Manager
Marine Oil and Gas Limited Š 2006 - 2007.
38 Alexandra Road, Lowestoft, Suffolk, NR32 1PJ, UK
Telephone: 01502 562659
E-mail: mog.online@btconnect.com
E-mail: marineoilgas@btconnect.com

mogonline.net is a trading name of Marine Oil and Gas Limited
Registered in England and Wales with company number 05687365.
Registered Office: 35 Kirkley Street, Lowestoft, Suffolk, NR33 0LU
VAT Registration no. 884 5022 15
In the event of technical difficulty with this email, please contact 0044(0)1502 562659

Pozdrav Casper2005..Svaki ti je upravo na mistu..
Evo ja sam poslao dosta CV na offshore..
Pa evo dva odgovora.....

Fulvio Antonelli
Manager Human Resources
Fratelli Cosulich S.p.A.

Thank You
Vicki Baker
Personnel Manager
Marine Oil and Gas Limited Š 2006 - 2007.
38 Alexandra Road, Lowestoft, Suffolk, NR32 1PJ, UK
Telephone: 01502 562659
E-mail: mog.online@btconnect.com
E-mail: marineoilgas@btconnect.com

@Boki1
-Ovo sto si se javija cosulich-u je isto koda si posla i Don Corleone-u mail ili se javija stevanu i dolinseku, a mogli bi upasti jos i ljudi iz nase vlade, covjece, javija si se najvecem mafijasu u Evropi da te zaposli.
sp88zm.gif

-Ovi drugi sto su ti se javili, eto sad vidim i jasno mi je da si mlad ili neiskusan, zapamti jednu stvar, svi kojima se javis preko interneta a traze ti fee za registraciju, bizi od njih isto ka od cosulicha,sanadera,brndazurra,stevana,dolenseka i Don Corleona (imenice su namjerno pisane malim slovima,da se vidi koliko drzim do recenih)jer ce te ti ocerupati ko kokosku.Na ovom postu imas nekoliko adresa sa pravim ljudima i pravim firmama,koji nece od tebe traziti nikakvu naknadu da se registriras na njihove stranice,a ako ima posla ce te zaposliti a ako nema ce te u rukavicama odjeb... :uzdravlje

Da Fratelli Cosulich, kakvi cosulich,kakvi bakraci...
wmm3xu.gif
4zvt6a.gif

Last edited:
@Boki1
-Ovo sto si se javija cosulich-u je isto koda si posla i Don Corleone-u mail ili se javija stevanu i dolinseku, a mogli bi upasti jos i ljudi iz nase vlade, covjece, javija si se najvecem mafijasu u Evropi da te zaposli.
sp88zm.gif

-Ovi drugi sto su ti se javili, eto sad vidim i jasno mi je da si mlad ili neiskusan, zapamti jednu stvar, svi kojima se javis preko interneta a traze ti fee za registraciju, bizi od njih isto ka od cosulicha,sanadera,brndazurra,stevana,dolenseka i Don Corleona (imenice su namjerno pisane malim slovima,da se vidi koliko drzim do recenih)jer ce te ti ocerupati ko kokosku.Na ovom postu imas nekoliko adresa sa pravim ljudima i pravim firmama,koji nece od tebe traziti nikakvu naknadu da se registriras na njihove stranice,a ako ima posla ce te zaposliti a ako nema ce te u rukavicama odjeb... :uzdravlje

Da Fratelli Cosulich, kakvi cosulich,kakvi bakraci...
wmm3xu.gif
4zvt6a.gif

@casper - mozes li molim te malo pojasniti zasto imas tako negativan stav prema Fulviu (Cosulichu). Ja sam s njime radio prije par godina i dapace mogu o covijeku reci sve najbolje. Sve sta je rekao to je i ispostovao, u mom slucaju. Kod njega place nisu Top Topova, ali zar je danas vrijeme da ova mladost koje pocima i tek se probija bira? Nazalost nije. Ako imas losa iskustva sa njim podijeli ih sa nama pa mozda nekome i pomognemo u buducnosti.
:uzdravlje

@Offshore1975
Ne,nemam losa iskustva sa njim, nisam nikad radio sa njim,medjutim jedna lasta ne cini proljece,ocu rec,ima ljudi koji ce ti za Stiva isto reci da im je da dobre firme i da je OK,a ja ti mogu rec da znam vise ljudi koje je zajeba,isto tako vridi i za Dolinseka,a ja imam dokaza da je ljudima 'ukrao" po nekoliko tisuca dolara i da su mu ljudi placali za brod.Samo prenosim sto cujem,a jednom sam se ukrcavao na brog preko Italije i pita me (pazi sad) taksita da jel to preko Cosullicha (ocito ga zna covik), ja kazem da nije,a kaze on meni, i bolje da nije,maffiozo, (i za ovo imam dokaza), inace ljudi koji me znaju,znaju da ako nesto kazem,da mos biti siguran da to mogu i dokazati
33zfdcj.jpg
:uzdravlje

Last edited:
@Offshore1975
Ne,nemam losa iskustva sa njim, nisam nikad radio sa njim,medjutim jedna lasta ne cini proljece,ocu rec,ima ljudi koji ce ti za Stiva isto reci da im je da dobre firme i da je OK,a ja ti mogu rec da znam vise ljudi koje je zajeba,isto tako vridi i za Dolinseka,a ja imam dokaza da je ljudima 'ukrao" po nekoliko tisuca dolara i da su mu ljudi placali za brod.Samo prenosim sto cujem,a jednom sam se ukrcavao na brog preko Italije i pita me (pazi sad) taksita da jel to preko Cosullicha (ocito ga zna covik), ja kazem da nije,a kaze on meni, i bolje da nije,maffiozo, (i za ovo imam dokaza), inace ljudi koji me znaju,znaju da ako nesto kazem,da mos biti siguran da to mogu i dokazati :uzdravlje
@casper - nazvao si Cosulicha (F.A.) najvecim mafijasem u Europi samo zato sto ti je to taxista rekao mi je nekako bez-veze i nisu ti bas argumenti. "Cula, rekla, kazala" nije moj stil i ne zelim se petljati. Ja kad nesto tipkam, onda nastojim imati i argumente, a ne "rekao mi neko i cuo sam". Nemoj misliti da ja sad njega ovde nesto branim, kako sam ti rekao ranije znam dosta ljudi kojima je pomogao, a evo sad prvi put cujemo do tebe da je EU Mafijas No. 1 pa me zaintrigiralo. Da ti budem iskren, citajuci te ovde po forumu, ocekivao sam od tebe kvalitetniji odgovor. :uzdravlje

Back