Ako je netko zainteresiran za posao na Offshore

caspy ja sam posla CV na adresu sta si mi da u dansku ili nizozemsku i zva sam ih ali su mi rekli da ih zovnem ovu sedmicu da jos nisu obradili molbu.naravno ispa mi tecaj ECDISA pa sam ih zaboravio zovnit.
jeli bolje zvat ove brojeve+44 ili +31.

VROON Nizozemska prima samo Filipe, Talijane i Nizozemce, tako da je pametnije i sigurnije zvati Vroon Engleska, znaci +44,jer oni su za nas i ex Slavene.:uzdravlje
BTW, ECDIS je dobro imat ali velika vecina braveta koji ti trebaju za Dugu plovidbu, ne trebaju za offshore, tako recimo, meni nitko nije trazio ni ARPU,ECDIS i DG Cargo, ali dobro je to imati.

Last edited:
Evala:uzdravlje
Posla san cv i nazva Sim Barry na 00447702 567459 i reka mi je isto tako da ce pogledat cv i da se cujemo sl.tijedan inace sve normalno uljudno primia razgovara..eto pa cu javit ako bude sta!! pozdrav

VROON Nizozemska prima samo Filipe, Talijane i Nizozemce, tako da je pametnije i sigurnije zvati Vroon Engleska, znaci +44,jer oni su za nas i ex Slavene.:uzdravlje
BTW, ECDIS je dobro imat ali velika vecina braveta koji ti trebaju za Dugu plovidbu, ne trebaju za offshore, tako recimo, meni nitko nije trazio ni ARPU,ECDIS i DG Cargo, ali dobro je to imati.

kad ti netko placa nije pristojno nista odbit.:hihi:hihi:hihi:hihi
BTW to ti dodje oko 2000 kuneja,ali jos nase ministarstvo ne izdaje brvete

Bog ekipa. Evo mene novi na forumu , ali ne novi na moru. 25 godina na moru, a zadnjih 7 prvi od palube na jandenula. Zanima me ima li ko iskustva na sličnim firmama.

offshore

offshore

Bio bih jako zahvalan ako mi tko mo?že dati savjet, zainteresiran sam za off shore upravo sam odradio asistenturu u brodospasa na suplayerima sad sam polozio klasu imam jos 9 ispita za zavrsit visu pomorsku u splitu za sad me ne interesiraju pare vec iskustvo u off-shoru u brodospasu sam se dobro uklopio svidja mi se to sto su ljudi pristupacni tj (cuo sam priće kako se vani ne mo?že tek tako doć do kapa ili prvog oficira tj da je odnos s njima sveden samo na to kad mi oni daju zadu?ženja tj posao kojeg trebam odradit) a u brodospasu sam upoznao dosta upravitelja i prvih oficira s kojima sam mogao lako stupit u kontakt tj koji su voljni prenijet svoje znanje i drago im je kad se njima obratim( dok je na brodu bilo ljudi koji su mi govorili da to tako vani mislim na strane firme ne ide) tj nakon bilo kojeg obavljenog posla tog dana tokom slobodnog vremena mogao sam s njima malo vise popričati tj da mi detaljnije objasne ono ??to smo radili i za??to se to tako radilo a ne drugaćije i to mi je drago zanima me da li bi bilo bolje ostat jos neko vrijeme u brodospasu da skupim jo?? iskustva ili bi mogao dalje na druge firme mislim da li su te priće o nedostupnosti istinite ili su bile samo zastra??ivanje zanima me ako ima tko kakvu preporuku gdje dalje nisam ba?? upućen i tra?žim off-shore kompanije
Unaprijed hvala

Evo zainteresiran sam za offshore pocetnik sam upravo sam zavr??io asistenturu, cijelu asistenturu sam odradio u brodospasa na suplayerima prije par dana polo?žio sam klasu trenutaćno studiram imam jo?? 9 ispita do kraja vi??e pomorske u splitu zanima me kako noomis ili vroon stoje sa ljudima poput mene tj da li ih krcaju zanima me koliko sam ćuo od nekih ljudi na brodu rekli su mi da je kontakt sa upraviteljem i prvim oficirom sveden samo na to kad mi daju zadu?ženja tj posao kojeg trebam odradit za sad sam na brodospasa i tamo sam se dobro uklopio tj upoznao sam dosta upravitelja i prvih oficira kojima nije problem odvojit dio slobodnog vremena i objasnit mi malo detaljnije o poslovima koje smo taj dan odradili svidja mi se taj odnos tj pristupačnost dok je bilo ljudi na brodu koji su me prijeko gledali kad bi se uputio kod upravitelja ili prvog oficira tj govorili su mi da to nije tako vani mislim na stranim firmama tj da ja nemam sta radit sa njima svjestan sam da sam jos poćetnik i ne interesiraju me jo?? pare za sad me trenutaćno zanima iskustvo isključivo na offshoru zanima me da li je ta prića o nedostupnosti istina ili la?ž dodu??e imao sam takva iskustva i u brodospasu gdje su odredjeni ljudi bili ??krtavi( nemoj te me krivo shvatiti) na znanju nisu bili bas odusevljeni kad bi ih pitao da poprićamo o poslovima koje smo taj dan odradili i nije im bilo ba?? drago kad bi ih pitao da mi objasne neke stvari zanima me po tom pitanju kako je u noomisa ili vroona zanima me jo?? da li bi mi preporućili da li da ostanem jo?? neko vrijeme u brodospasa da skupim iskustvo ili da odem negdje drugdje
Unaprijed hvala

aso, dobro nam dosa..ima nekoliko momaka koji su na vroona pa ce ti oni odgovorit uskoro...
inace, sve ti je to individualno, tj ovisi na koga naidjes....i naravno o tebi, koliko si voljan na brodu naucit...
osim vroon-a, ciji kontakt imas gori imas jos i http://www.m-shipmanagement.com/ , agenciju iz ST-a koja krca na Seacora (uzimaju i ljude bez iskustva)...

Evo ovako aso!!!!
Ja san na Vroona i oni ti uvik trebaju ljudi,jučer se ukrca čovik koji je iša priko moje preporuke!!Ode ti puno ljudi dolazi i odlazi ,a šta se tiče odnosa sa ljudima ja nikad nisan ima problema!!
Dobro pročitaj ovu temu,sidi za komp. i tuci -jedan put mora uletit!!!

Evo za sve koji su zainteresirani na Vroon,
Saljite svoje CV na dole navedene adrese ili ih zovite na dole navedene brojeve: :uzdravlje

Sim Barry - Crewing Officer - Sim@deesidecrewing.com - 00447702 567459
Mair Rod - Crewing Officer - 00441224 578 754 - mair@deesidecrewing.com
Murray Ron - Crewing Manager - 00441224 578 796 - murray@deesidecrewing.com - 00447712 199890
Webster Austyn - Crewing Officer - 00441224 578 762 - austyn@deesidecrewing.com - 00447764 275316

To ti je to!!!

Dakle moj Aso. Sada kada si vec na Brodospasa ne bi ti bilo lose odraditi par ugovora u njih ka terco.Zasto? Zato jer ces tako steci neko osnovno iskustvo s kojim mores aplicirati za posa terca na nekim kompanijama.nije bas velika potraznja za tercima u offshore poslu ali ti mogu preporuciti E.R.offshore koji uzima mladi kadar a pogotovo kadar koji vec ima neko predznanje u tom poslu. U Splitu mores otici na OSM-Mlikota i malo porazgovarati sa agentom jer gazde iz Hamburga i te kako tribaju mladi kadar jer se konstantno grade novi brodi,a to znam jer uzimaju Poljake terce sa Kontejnera ,tankera itd te ih obucavaju za offshore posa ka asistente neko vrime otprilike par miseci a zatim ih ovisno o njihovoj evaluaciji uposle-neuposle za casnika.
Pozdrav.

zahvaljujem se na informaciji

Aso kad Brodosapsu izlazi prvi od ona dva AHTS iz Holandije? Cujem da su oba od oko 120 T bollard pulla i DP class 2. Mozes li tamo ucinit ugovor/dva ili je to samo za Brodariceve specijalce? :o To bi ti bila jako dobra odskocna daska.

Evo zainteresiran sam za offshore pocetnik sam upravo sam završio asistenturu, cijelu asistenturu sam odradio u brodospasa na suplayerima prije par dana položio sam klasu trenutaćno studiram imam još 9 ispita do kraja više pomorske u splitu zanima me kako noomis ili vroon stoje sa ljudima poput mene tj da li ih krcaju zanima me koliko sam ćuo od nekih ljudi na brodu rekli su mi da je kontakt sa upraviteljem i prvim oficirom sveden samo na to kad mi daju zaduženja tj posao kojeg trebam odradit za sad sam na brodospasa i tamo sam se dobro uklopio tj upoznao sam dosta upravitelja i prvih oficira kojima nije problem odvojit dio slobodnog vremena i objasnit mi malo detaljnije o poslovima koje smo taj dan odradili svidja mi se taj odnos tj pristupačnost dok je bilo ljudi na brodu koji su me prijeko gledali kad bi se uputio kod upravitelja ili prvog oficira tj govorili su mi da to nije tako vani mislim na stranim firmama tj da ja nemam sta radit sa njima svjestan sam da sam jos poćetnik i ne interesiraju me još pare za sad me trenutaćno zanima iskustvo isključivo na offshoru zanima me da li je ta prića o nedostupnosti istina ili laž doduše imao sam takva iskustva i u brodospasu gdje su odredjeni ljudi bili škrtavi( nemoj te me krivo shvatiti) na znanju nisu bili bas odusevljeni kad bi ih pitao da poprićamo o poslovima koje smo taj dan odradili i nije im bilo baš drago kad bi ih pitao da mi objasne neke stvari zanima me po tom pitanju kako je u noomisa ili vroona zanima me još da li bi mi preporućili da li da ostanem još neko vrijeme u brodospasa da skupim iskustvo ili da odem negdje drugdje
Unaprijed hvala

Cuj,
Svi znamo sto i tko je na Brodospasa, toga ti vani nema, nema ono ja sam Kapo ili Master i nedodirljiv sam, BTW ja sam upa umisto cifa koji je proveja godine i godine na Brodospasa a nije znaja razlikovati svitlo od lanterne od svitla od broda, toliko o kadru na Brodospasa, mogu se oni sad ljutiti koliko oce,ali tamo ti je sve Boze sacuvaj i sve se svodi na uzivanje u alkoholu, pa ti vidi, a normalno da su ljudi na Brodospasa sebicni kad nemaju pojma o pojmu, ili kako bi nas dragi Sanader reka,nemaju"veze s vezom u vezi veze,vezom,iliti veze" ko ti na Brodospasa moze sto pokazati? mogu ti samo reci kako ispiti bocu vina u 5 minuta, vani ce ti ljudi pomoci ako si zainteresiran a ako nisi brzo ce te provaliti i onda put pod noge.:uzdravlje

Last edited:
Cuj,
Svi znamo sto i tko je na Brodospasa, toga ti vani nema, nema ono ja sam Kapo ili Master i nedodirljiv sam, BTW ja sam upa umisto cifa koji je proveja godine i godine na Brodospasa a nije znaja razlikovati svitlo od lanterne od svitla od broda, toliko o kadru na Brodospasa, mogu se oni sad ljutiti koliko oce,ali tamo ti je sve Boze sacuvaj i sve se svodi na uzivanje u alkoholu, pa ti vidi, a normalno da su ljudi na Brodospasa sebicni kad nemaju pojma o pojmu, ili kako bi nas dragi Sanader reka,nemaju"veze s vezom u vezi veze,vezom,iliti veze" ko ti na Brodospasa moze sto pokazati? mogu ti samo reci kako ispiti bocu vina u 5 minuta, vani ce ti ljudi pomoci ako si zainteresiran a ako nisi brzo ce te provaliti i onda put pod noge.:uzdravlje

Casper nemoj tako molim te. Ja nisam nikad bio na Brodospasa, ali ti ljudi koji su dosli sa Brodospasa i sa kojima sam imao cast radit su svi bili profesionalci. Nas svit se zna proveselit, zna napravit i sranje, ali kad triba radit nema nam premca. Da li ti je poznato da je Brodosapsov AHTS jedini brod pod stranom zastavom koji je ikad radio za UK Coast Guard u Doveru. To sigurno nisu zasluzili jer su bili pijani. Spasili su Jack up u teglju u Northu po fortunalu kad je Norvedjinima pukao tegalj i nisu se uspili prispojit. Brodospas je uletio i nasi su ljudi capali rig iz prve i odvukli ga na sigurno. Zato molim te ne diraj u Brodospas, ne u posadu, ne u ljude po brodima. Nazalost ljudi koji im side u officu su drugi par postoli i zbog njih je i doslo do tako negativnog misljenja.

Casper nemoj tako molim te. Ja nisam nikad bio na Brodospasa, ali ti ljudi koji su dosli sa Brodospasa i sa kojima sam imao cast radit su svi bili profesionalci. Nas svit se zna proveselit, zna napravit i sranje, ali kad triba radit nema nam premca. Da li ti je poznato da je Brodosapsov AHTS jedini brod pod stranom zastavom koji je ikad radio za UK Coast Guard u Doveru. To sigurno nisu zasluzili jer su bili pijani. Spasili su Jack up u teglju u Northu po fortunalu kad je Norvedjinima pukao tegalj i nisu se uspili prispojit. Brodospas je uletio i nasi su ljudi capali rig iz prve i odvukli ga na sigurno. Zato molim te ne diraj u Brodospas, ne u posadu, ne u ljude po brodima. Nazalost ljudi koji im side u officu su drugi par postoli i zbog njih je i doslo do tako negativnog misljenja.

Nek mi oproste pojedinci, ja samo prenosim sto se prica, a cifa kojeg sam ja minja i dan danas je predmet sprdanja nas Hrvata na njegov racun, a nazalost nije bio jedini, nek mi svi ostali oproste.:uzdravlje

Cuj,

u pravu je Offsore1975 jedina vrijednost brodospasa su bili i ostali ljudi.i sada ih ima da mogu birat di oce (govorim o iskustvu anchor handling). to iz prve ruke jer mi je brodospas bija izlaz u svit. a da nema malo veselije atmosfere ima ali kad je posal onda je posal.
to sto se tebi potrefija takvi a u svakom ziti ima kukolja.

u pravu je Offsore1975 jedina vrijednost brodospasa su bili i ostali ljudi.i sada ih ima da mogu birat di oce (govorim o iskustvu anchor handling). to iz prve ruke jer mi je brodospas bija izlaz u svit. a da nema malo veselije atmosfere ima ali kad je posal onda je posal.
to sto se tebi potrefija takvi a u svakom ziti ima kukolja.

@Propuh
Di si legendo?
Ma ne mislim nikog blatiti, ali stvarno je istina, a znas kako je meni to sve stalno slusati? ali istina je da u svakom zitu ima kukulja, eto nek mi svi sa Brodospasa izvine na grubim ricima, one koji salju ruznu sliku o Brodospasu posaljite u qurac, kako kaze stara poslovica, bolje sprijeciti nego lijeciti.:uzdravlje

Nek mi oproste pojedinci, ja samo prenosim sto se prica, a cifa kojeg sam ja minja i dan danas je predmet sprdanja nas Hrvata na njegov racun, a nazalost nije bio jedini, nek mi svi ostali oproste.:uzdravlje

U svakom zitu ima kukolja i jedna lasta ne cini proljece. Dok su ti ljudi rastezali linije i topili ankore po Mediteranu za Naftaplinov rig Zagreb i Panon, a sve sa macom i pelikan hookom mi nismo znali ni sta je gambet. Vjerovatno je dosta tih ljudi otislo po drugim (stranim)firmama jer su Batinica i Co. satrali sve sta se satrat dalo u firmi :uzdravlje

@Propuh
Di si legendo?
Ma ne mislim nikog blatiti, ali stvarno je istina, a znas kako je meni to sve stalno slusati? ali istina je da u svakom zitu ima kukulja, eto nek mi svi sa Brodospasa izvine na grubim ricima, one koji salju ruznu sliku o Brodospasu posaljite u qurac, kako kaze stara poslovica, bolje sprijeciti nego lijeciti.:uzdravlje

Dobro si sad podvuka, nece ti niko od njih uzest za zlo, a ionako njih ovo sve ne pogadja.
Evo mene prije nekoli sati dosa doma posli puna tri miseca nigerije, jeli vridi da se vidimo prije nego ides ca?

Back