Ako je netko zainteresiran za posao na Offshore

Dobro si sad podvuka, nece ti niko od njih uzest za zlo, a ionako njih ovo sve ne pogadja.
Evo mene prije nekoli sati dosa doma posli puna tri miseca nigerije, jeli vridi da se vidimo prije nego ides ca?

Ja sam za, cak drugu sedmicu moran ici u Sibenik mladjem sinu za protezu pogledati kod Ortodonta (kod Vatrogasne),javi di i kad?dosta san zauzet i iman stvarno dosta posla ali ako nam se vrime poslozi zasto ne.:uzdravlje

Ja sam za, cak drugu sedmicu moran ici u Sibenik mladjem sinu za protezu pogledati kod Ortodonta (kod Vatrogasne),javi di i kad?dosta san zauzet i iman stvarno dosta posla ali ako nam se vrime poslozi zasto ne.:uzdravlje
Zivili Casper!Nadam se da ces imati onih 183 dana u protivnom ? uker ce imati za svrsihodno zapljenit protezu u tvog diteta za dobrobit nam Ljepe nase jer nemos u recesiji ortodontu.Hahaha.Malo sam se nasalija.:uzdravlje

Zivili Casper!Nadam se da ces imati onih 183 dana u protivnom ? uker ce imati za svrsihodno zapljenit protezu u tvog diteta za dobrobit nam Ljepe nase jer nemos u recesiji ortodontu.Hahaha.Malo sam se nasalija.:uzdravlje

Suker i ostali mi mogu napravit iz prilozenog.:p:uzdravlje

Pozdrav,Interesujeme sadasnja mogucnost za offshore-odnosno Nomis!Kakava je sada situacija oko prijema novog kadra!Ja sam 2nd/off-do sada iskustvo na brodovima Bulk.

Interesuje me kakva je sadasnja situacija oko prijema novog kadra na off-shore"NOMIS"!ja sam 2 casnik palube na Bulk Carrieru!

Interesuje me kakva je sadasnja situacija oko prijema novog kadra na off-shore"NOMIS"!ja sam 2 casnik palube na Bulk Carrieru!

Citaj ovaj thread od prvog posta pa do ovog zadnjeg, vjerojatno ce ti sve postati jasnije:uzdravlje

Tidewater

Tidewater

Postovanje,
Evo sam nema po ure cuo da fali ljudi na Tidewateru, procackao po njihovim stranicama, i stvarno pise da trebaju ljudi.
http://www.tdw.com/jobs/marine.html
Ne pitajte me nista o firmi, jer nemam pojima, prenosim samo ono sto sam cuo, i vidim da polako otimamo posao Stevenu i Dolenseku i ostalima.:uzdravlje

Hvala Casper, lijepo od tebe. Ja sam jos davno cuo da se na Tide ide preko kozulica, ali da su uvjeti i place jako jako losi. Evo to je sve sto znam.

Hvala Casper, lijepo od tebe. Ja sam jos davno cuo da se na Tide ide preko kozulica, ali da su uvjeti i place jako jako losi. Evo to je sve sto znam.

Pita sam za placu, i receno mi je, za prvoga 45000 eura godisnje.:uzdravlje
evo sad sam pita za agenta, da se ide direktno preko Aberdeena.

Last edited:
a slobodno podijelit s tri. Tide ima jako losu stranicu, nema ni fleet list nego par rijeci i slike od prije sto godina.

Neznam sto bi reka, covik koji mi je da informaciju je Englez, kaze da ima dosta nasih i pokaza mi je platnu listu, a kaze da Hrvati svi dolaze preko Aberdeena.

Za one koji neznaju, u Aberdeenu je Tidewater-ov office za Europu, ali u istom uredu postoje dva razlicita divisiona, pa ovisi kamo upadnete. Nije Cosulicheva krivnja sto on radi sa WA division, dok Dal-Mar npr. radi sa NS divisionom, pa se i uvjeti koje vam nude razlikuju. bez offshore iskustva bilo je nemoguce upasti na North Sea contract, pa su npr. ljudi zaposleni preko Cosulicha odlazili sa Tidewatera na druge firme i vracali se nazad na Tidewater North Sea gdje su imali iste uvijete kao i Englezi.
koliko znam placa za 2/O je bila cca 30000GBP plus 20GBP/day DP bonusa, ovisno o charteru.....tako mi je receno sredinom prosle godine.
svojevremeno sam bio u kontaktu sa njihovim offceom u Aberdeenu, na ovoj adresi:
Fairway Personnel Services LTD, Souter Head Rd, Altens Industrial Estate, Aberdeen, AB12 3LF, tel. 01224 293075, zadnji puta su me zvali u Apr/2007, pa nisam siguran koliko je navedeni kontakt tocan.

Adresa je jos uvije dobra (ova koju je postao Tom). Cosulich krca ljude na Tidewater sa jako losim uvjetima. Inace ja sam na Tidewateru ostavio dobrih sedam godina. Prvi dodir u offshoru mi je bio s njima. Tamo svak ima drukciji ugovor i stvar je u tome koliko si dobar u pregovaranju. Vladavina kauboja, ali posal se uci. Slobodno mogu reci da sam tamo naucio 90% offshorea. Za mlade momke koji zele upasti na offshore Cosulich je dobra odskocna daska jer uzimaju ljude bez iskustva. Mislim da 2/O ima oko 120 do 150 USD per day, 90/45 ugovor. North Sea ugovor je dosta povoljniji, neznam zasto ga zovu North Sea??? Tdw nema nijednog broda u Northu. Ugovor je 8 tjedana ON/OFF, permanent pay. Kad sam ja bio tamo Zap. je imao oko 45000 GBP godisnje bez bonusa, a bonus postoji za DP, towing i AH, tako da se toga dosta da skupit. Svaki dan na brodu preko ugovora je placen duplo. Kako imaju najvecu flotu offshore brodova i pokrivaju skoro cijeli svijet uvijek imaju potraznju za kadrom, na njihovu zalost jos uvijek neznaju kako ljude zadrzati, tako da ljudi uglavnom naprave par ugovora, sporkaju matrikulu i nestanu u potrazi za boljim, uglavnom 70% ih predje na Bourbon Greenmar. Ako koga sta zanima o TDW-u neka slobodno pita. E, ja mislim da je to jedina firma na svitu di se moze dogodit da 2/O ima vecu placu od Zapovjednika....

Kakav je mogucnost upada bez iskustva?

ja sam pokusavao preko njih prije dvije godine i nikako bez iskustva. istina, kada sam napravio jedno putovanje (4tjedna) na PSV, nudili su mi posao.
moji frendovi koji su pokusali prije cca godinu dana, nisu uspijeli upasti.
u to vrijeme su isto tako "ocajnicki" trazili ljude, a bilo je tesko ili nemoguce upasti bez iskustva.
da li se od onda nesto promijenilo, nisam siguran ali vrijedi pokusati.

kao sto je napisao user Offshore1975, TDW nije u stanju zadrzati ljude. englezi koji su tamo navigali, rekli su da je odnos crewing dept. prema pomorcima jako los.

Back