• Skini ovdje https://mega.co.nz/#!i4RBxR6Y!Z9G1ZlwZC3_zIDEqPcfF0fJFhPAsovAHw2kv_HDb32c

upis krvne grupe u matrikulu

Odradio dvije plovidbe s novom matrikulom i oba puta me cimaju za krvnu grupu prilikom ovjere plovidbe...
Ta dva puta sam se izvuka, ali mi je jednostavnije platiti to nego slušat' prigovore...
Uostalom, one pančofarske tečajeve sam platija puno viÅ¡e...

Krvna grupa 395.00
Krvna grupa (hitna) 750.00

Mislim da Pro-Vita je najbolji odabir za isto, plus dobijes obrazac za Kapetaniju za upis.
Ovo vrijedi za Rijeku

Odete dobrovoljno dati krv, i oni vam u knjizicu davaoca upisu grupu. Poslje na ljecnickom samo doktor prepise krvnu grupu iz te knjizice u matrikulu. 0 kuna.

Odete dobrovoljno dati krv, i oni vam u knjizicu davaoca upisu grupu. Poslje na ljecnickom samo doktor prepise krvnu grupu iz te knjizice u matrikulu. 0 kuna.

je stari sve ok ALI najbolje da pocnemo donirat i organe da bi ostvarili pravo na lijecenje.

Kad sam upisivao u prvu matrikulu kao davaoc krvi u Zadru mi besplatno upisali, a kad sam upisivao u drugu
morao vaditi krv ,platiti i čekati, nema logike al je tako

Krvna grupa 395.00
Krvna grupa (hitna) 750.00

Mislim da Pro-Vita je najbolji odabir za isto, plus dobijes obrazac za Kapetaniju za upis.
Ovo vrijedi za Rijeku

U Pro-Viti mi je rečeno da oni to ne rade, te da vadim krv na transfuziji. Na transfuziji kažu da je cijena 750kn.

Ja sam krvnu grupu nasao zapisanu u kartonu i samo mi je doktor prepisao

Da 750kn,kakav lopovluk

Ja san bija na transfuziji vadit krvnu grupu jer san ima neku operaciju. Nakon niti misec dana dosa ja opet da mi upisu u matrikulu a oni da nemoze da moran ponovno. ja im jos govorin da cu platit ka da san opet vadija a oni ne jebu da moran opet vadit da bi mi mogli upisat. Evo vec treci ukrcaj bez upisa u matrikulu i niko me jos nije nista pita.

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

Zna se da u HR svaka kapetanija ima svoja pravila i zakone ko da je svaka zasebna drzava
Nista cudno

Ja san bija na transfuziji vadit krvnu grupu jer san ima neku operaciju. Nakon niti misec dana dosa ja opet da mi upisu u matrikulu a oni da nemoze da moran ponovno. ja im jos govorin da cu platit ka da san opet vadija a oni ne jebu da moran opet vadit da bi mi mogli upisat. Evo vec treci ukrcaj bez upisa u matrikulu i niko me jos nije nista pita.

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

Ja sam muhti napravio prvi put kao DDK kako sam vec i napisa.Moram praviti novu matrikulu u 9.mj ako budu trazili da platim necu je isto niti upisivat i recu im da nikad vise necu dati krv.Nije problem u 750 kuna jer ionako bi to firma pokrila al stvar je principa i hebavanja u mozak.Znaci ja sam AB+ i kad im te krvne grupe pofali redovno zovu da dodem i dam krv ako sam koju akciju priskocija.I sad ce mi neko tamo naplacivat 100 eura da mi ustanove krvnu grupu a 30 puta su moju krv dali onima kojima je bila potrebna.

Ja sam muhti napravio prvi put kao DDK kako sam vec i napisa.Moram praviti novu matrikulu u 9.mj ako budu trazili da platim necu je isto niti upisivat i recu im da nikad vise necu dati krv.Nije problem u 750 kuna jer ionako bi to firma pokrila al stvar je principa i hebavanja u mozak.Znaci ja sam AB+ i kad im te krvne grupe pofali redovno zovu da dodem i dam krv ako sam koju akciju priskocija.I sad ce mi neko tamo naplacivat 100 eura da mi ustanove krvnu grupu a 30 puta su moju krv dali onima kojima je bila potrebna.
Ja sam isto DDK i donesem knjizicu na transfuziju u bolnici na firule, kaze teta nemogu vam upisat, moram vam izvadit krv i ponovo provjerit...

Pitam ja nju jel moguce da mi se promijenila krvna grupa...samo se nasmijala i slegnila ramenima... sutradan je sve bilo gotovo...

Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk

U Pro-Viti mi je rečeno da oni to ne rade, te da vadim krv na transfuziji. Na transfuziji kažu da je cijena 750kn.

Tu priču su meni prodali. OtiÅ¡ao sam kod svog liječnika, objasnio mu situaciju, čovjek mi dao uputnicu i napisao na nju "Medicinsko promatranje i praćenje zbog sumnje na bolest i bolesna stanja"

Pod dijagnozu je napisao "krvna grupa i Rh faktor.

Platio ravno 0 kn :D

Ja sam otisao donirati krv i usput dobio knjizicu u kojoj pise moja krvna grupa i datumi davanja krvi , sa tom knjizicom otisao kod svoje doktorice i ona mi pečatirala pomorsku i rjesila sve za 0kn :)

Ja sam liso prosao, sestra mi dala uputnicu za laboratorij, krvna grupa pred operaciju krajnika, koja naravno nije postojala, tako da sam liso dobio nalaze

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Back