Odete dobrovoljno dati krv, i oni vam u knjizicu davaoca upisu grupu. Poslje na ljecnickom samo doktor prepise krvnu grupu iz te knjizice u matrikulu. 0 kuna.
Krvna grupa 395.00
Krvna grupa (hitna) 750.00
Mislim da Pro-Vita je najbolji odabir za isto, plus dobijes obrazac za Kapetaniju za upis.
Ovo vrijedi za Rijeku
Ja sam krvnu grupu nasao zapisanu u kartonu i samo mi je doktor prepisao
Da 750kn,kakav lopovluk
Ja san bija na transfuziji vadit krvnu grupu jer san ima neku operaciju. Nakon niti misec dana dosa ja opet da mi upisu u matrikulu a oni da nemoze da moran ponovno. ja im jos govorin da cu platit ka da san opet vadija a oni ne jebu da moran opet vadit da bi mi mogli upisat. Evo vec treci ukrcaj bez upisa u matrikulu i niko me jos nije nista pita.
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
Ja sam isto DDK i donesem knjizicu na transfuziju u bolnici na firule, kaze teta nemogu vam upisat, moram vam izvadit krv i ponovo provjerit...Ja sam muhti napravio prvi put kao DDK kako sam vec i napisa.Moram praviti novu matrikulu u 9.mj ako budu trazili da platim necu je isto niti upisivat i recu im da nikad vise necu dati krv.Nije problem u 750 kuna jer ionako bi to firma pokrila al stvar je principa i hebavanja u mozak.Znaci ja sam AB+ i kad im te krvne grupe pofali redovno zovu da dodem i dam krv ako sam koju akciju priskocija.I sad ce mi neko tamo naplacivat 100 eura da mi ustanove krvnu grupu a 30 puta su moju krv dali onima kojima je bila potrebna.
U Pro-Viti mi je rečeno da oni to ne rade, te da vadim krv na transfuziji. Na transfuziji kažu da je cijena 750kn.
U Pro-Viti mi je rečeno da oni to ne rade, te da vadim krv na transfuziji. Na transfuziji kažu da je cijena 750kn.
Da se nadovežem sam na sebe, baÅ¡ jučer na Å ibenskoj transfuziologiji obavljena ista stvar za 450kn![]()