kao što kaže naslov ,iman matrikulu ali mi nije upisana krvna grupa
da li ko zna proceduru oko toga kako je upisat![]()
di san radija ljecnicki i droga test reklo mi je da iden na transfuziju i da oni to naprave... odrede krvnu grupu i upisu u matrikulu....
) , otiša na Firule iskešira 45kuna i to je to Droga test ćeš napraviti ako ti firma zatraži jer nema nikakava učinka test koji je rađen 20 dana prije ugovora. Možda si se zadnji 20 dana nadrogira ka nikad u životu
Ja sam donio jedan stariji nalaz na Križine , upilala me ko mazgu da moram vadit krv opet ( ka da se grupa prominila pa opet) , otiša na Firule iskešira 45kuna i to je to
![]()
Droga test će?? napraviti ako ti firma zatra?ži jer nema nikakava učinka test koji je rađen 20 dana prije ugovora. Mo?žda si se zadnji 20 dana nadrogira ka nikad u ?životu
Ja sam donio jedan stariji nalaz na Kri?žine , upilala me ko mazgu da moram vadit krv opet ( ka da se grupa prominila pa opet) , oti??a na Firule iske??ira 45kuna i to je to
![]()
firma mi je trazila droga test...znaci droga test vridi samo 20 dana??
Kako je pocelo jos ce netko i doktorirat na upisivanju krvne grupe u matrikulu.![]()
kako je krenilo... mogli smo organizirat davanje krvi...sta i nije losa ideja...
![]()
Ovo je i vise nego dobra ideja koja se izrodila nenadano iz ovog threada.
Ja je isto podrzajem da se dogovorimo kad i gdje da damo krv.
Ma ko će uzet krv od pomoraca? Vi??e bi potro??ili na testove i markere, nego ??ta krv vridi...
E ne mo?že to ba?? tako. Bitno je di je sve pomorac putova.
Ja sam sve već započela. Ako se i kad bude moglo biti će sve organizirano.
Javit ću vam.![]()
brzinski zahvaljujem,znači po uputnicu u doca i dole![]()