TeeKay

Ja zapravo i neznan strane kompanije koje uzimaju hrvate(europljane) za posadu osim MSC-a

Send from my Kinez

Dumanic za juniore, za seniore samo Glasgow. A danas je i CES on line tako da sve manje Dumanic.

Uglavnom, ako ima 3/O sa bar ugovorom na LNGu ili strojar a da ima Gas advance, posebno 2/E ili 1AE sa pare, mogu mu dat na PM mail od zenske iz Glasgowa di se javit.

Pozdrav!

Krcaju li asistente?

Kolega, javi se u Splitu u Agenciju Marine trade, Capt. Dumanić. Tamo napraviÅ¡
test i onda te iz Kanade intervjuiraju telefonski.
Sve pet za njih.

Danas bija do agencije, i nasa san samo jednog covika.
Dumanica vise nema tamo (pita san).
Ne ukrcaju ass.

Sve nas je manje i to je istina , nazalost . Te savjete da ce te netko pozvat iz Kanada zaboravi , nema vise nikog u Kanadi da te zovne , sve je to sada u Glasgow-u , a i to sve manje . Sve nacije se traze , osim europskih . Takodjer , ta pitanja kome se javit za strojare , pa istom onom kojem se javljaju i nauticari . Nema TK posebno MPO za strojare i nauticare . Sorry

Sve nas je manje i to je istina , nazalost . Te savjete da ce te netko pozvat iz Kanada zaboravi , nema vise nikog u Kanadi da te zovne , sve je to sada u Glasgow-u , a i to sve manje . Sve nacije se traze , osim europskih . Takodjer , ta pitanja kome se javit za strojare , pa istom onom kojem se javljaju i nauticari . Nema TK posebno MPO za strojare i nauticare . Sorry

U zadnje vrijeme su pokrcali nesto Rusa kadeta svih vrsta na LNG, St. Petersburg pomorski fakultet. Ne znam zasto, mozda bidaju za kakav posao sa Rusima pa je to prednost, ukrcavat njihove.

I poceli su ponovno sa treniranjem ljudi sa oil flote na LNG. Osobno sam vidio na listi cross traininga podosta nasih sa oil flote svih rankova koji ce ic sad u 2014. na LNGe.

Nema problema za adresu, ko hoce mogu mu ja dat na PM, ali da znam da ima sanse. Samo jedan covjek me dosad pitao i imao je dobre sanse, za 3/O. Jer recimo 100% sam siguran da bez imalo LNG iskustva nista, nema sanse. Ja bih osobno volio da nije tako al j. ga.

Eto to nisam znao , ni za ruse ni za nase za LNG - a dobro , ionako sam na Sj.moru stalno , pa i ne pratim . Hvala

teekay

teekay

Da li neko pozna i dali neko zna ko je gosp.Lukin koji radi za Teekay u Splitu i koja je njegova uloga i koji je njegov kontakt e-mail ili broj telefona.

Unaprijed se zahvaljujem...

U zadnje vrijeme su pokrcali nesto Rusa kadeta svih vrsta na LNG, St. Petersburg pomorski fakultet. Ne znam zasto, mozda bidaju za kakav posao sa Rusima pa je to prednost, ukrcavat njihove.

I poceli su ponovno sa treniranjem ljudi sa oil flote na LNG. Osobno sam vidio na listi cross traininga podosta nasih sa oil flote svih rankova koji ce ic sad u 2014. na LNGe.

Nema problema za adresu, ko hoce mogu mu ja dat na PM, ali da znam da ima sanse. Samo jedan covjek me dosad pitao i imao je dobre sanse, za 3/O. Jer recimo 100% sam siguran da bez imalo LNG iskustva nista, nema sanse. Ja bih osobno volio da nije tako al j. ga.

sta nema sanse ni za nas tk oil-u? se isplati nama prelazit sa tk oil na tk lng? koliki su ugovori juniorima tamo? pitam kao 3/O

sta nema sanse ni za nas tk oil-u? se isplati nama prelazit sa tk oil na tk lng? koliki su ugovori juniorima tamo? pitam kao 3/O

Mislis prebacit se sa oil na LNG flotu unutar TK-a? Svakako se moze ali ne znam kako taj sistem radi, tj. kako biraju ljude za cross training. Trebas pitat nekog iz crewinga kome se javit za cross training za LNG flotu. Mislim da je Sarah Simpson za to, ali ne drzime za rijec.

A svakako da se isplati prec na LNG, iako mislim da juniori imaju iste uvjete kao na oil floti. Ali zato seniori imaju nekih 15-20 % vece place. A i sami uvjeti na brodu su daleko bolji na lng floti, koliko cujem od kolega.

Pozdrav!

Da, ja sam na oilu pa me zanima kakvo je stanje kod vas jer nas vodi angelo eastern a vi jos uvijek spadate pod tk :)
Nacuo sam da juniori na lng imaju isto 3-3 je to istina?

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk

Da, ja sam na oilu pa me zanima kakvo je stanje kod vas jer nas vodi angelo eastern a vi jos uvijek spadate pod tk :)
Nacuo sam da juniori na lng imaju isto 3-3 je to istina?

Nije ne, i na lng juniori imaju 22 dana leave za svaki mjesec na brodu. Placa je bila jednaka juniorima prije. Za sad nisam siguran da li je povecanje place u 6. mjesecu prosle godine bilo i na oil floti. ako nije onda imaju 7% vise na lng pa racunaj.

Opcenito je na lng floti i offshore bolje jer na njima zaradjuju novce pa i ulazu. Uglavnom svako ko je dosao sa oil flota na lng kaze da je puno bolje i ne bi se vracao. To ti sve govori.

Samo kaze, ne znam po kojim kriterijima uzimaju ljude za cross training, ali znam da ima nasih koji su presli sa oil na lng flotu.

Ma imam ja dp i probao sam na offshore ali ili sam pitao krivu osobu(emma) ili su sve brazilci,poljaci i norvezini na offshore. Tako da tamo nemam sanse. Nis, pitat cu sarah pa cu vidjet. Ako nis bar sam pod pravim tk a ne angelo eastern ;)

TK place

TK place

Pozdrav jel mi moze neko rec kolika je placa na oli tankerima za barbu a moze i za nize rankove

Unaprijed Hvala

Back