Ima li ko kontakt adresu za tk-a za strojare?
Kolega, javi se u Splitu u Agenciju Marine trade, Capt. Dumanić. Tamo napraviÅ¡
test i onda te iz Kanade intervjuiraju telefonski.
Sve pet za njih.
Ovlašteni TK-ov zastupnik za Hrvatsku:
damir.dumanic@marine-trade.hr
postovani da li krcaju nasu posadu kormilare
imam puno iskustva na oil/ch tankerima krudasima lpg tankerima
ima li kakve sanse
Nazalost nema nase nize posade na TKu, samo oficiri, a cak i oficira nekako sve manje..
Ovlašteni TK-ov zastupnik za Hrvatsku:
damir.dumanic@marine-trade.hr
Dumanic za juniore, za seniore samo Glasgow. A danas je i CES on line tako da sve manje Dumanic.
Uglavnom, ako ima 3/O sa bar ugovorom na LNGu ili strojar a da ima Gas advance, posebno 2/E ili 1AE sa pare, mogu mu dat na PM mail od zenske iz Glasgowa di se javit.
Pozdrav!
Krcaju li asistente?
Kolega, javi se u Splitu u Agenciju Marine trade, Capt. Dumanić. Tamo napraviÅ¡
test i onda te iz Kanade intervjuiraju telefonski.
Sve pet za njih.
Sve nas je manje i to je istina , nazalost . Te savjete da ce te netko pozvat iz Kanada zaboravi , nema vise nikog u Kanadi da te zovne , sve je to sada u Glasgow-u , a i to sve manje . Sve nacije se traze , osim europskih . Takodjer , ta pitanja kome se javit za strojare , pa istom onom kojem se javljaju i nauticari . Nema TK posebno MPO za strojare i nauticare . Sorry
U zadnje vrijeme su pokrcali nesto Rusa kadeta svih vrsta na LNG, St. Petersburg pomorski fakultet. Ne znam zasto, mozda bidaju za kakav posao sa Rusima pa je to prednost, ukrcavat njihove.
I poceli su ponovno sa treniranjem ljudi sa oil flote na LNG. Osobno sam vidio na listi cross traininga podosta nasih sa oil flote svih rankova koji ce ic sad u 2014. na LNGe.
Nema problema za adresu, ko hoce mogu mu ja dat na PM, ali da znam da ima sanse. Samo jedan covjek me dosad pitao i imao je dobre sanse, za 3/O. Jer recimo 100% sam siguran da bez imalo LNG iskustva nista, nema sanse. Ja bih osobno volio da nije tako al j. ga.
sta nema sanse ni za nas tk oil-u? se isplati nama prelazit sa tk oil na tk lng? koliki su ugovori juniorima tamo? pitam kao 3/O
Da, ja sam na oilu pa me zanima kakvo je stanje kod vas jer nas vodi angelo eastern a vi jos uvijek spadate pod tk
Nacuo sam da juniori na lng imaju isto 3-3 je to istina?
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk