...
...
ako nije problem i meni poslat tu checklistu..ja bih trebao za sekonda palube uradit skype intervju.
eto poslo sam ti mail.
hvala i pozz
...
ako nije problem i meni poslat tu checklistu..ja bih trebao za sekonda palube uradit skype intervju.
eto poslo sam ti mail.
hvala i pozz
Odradia intervju za trećeg prije možda koji misec.Daj mi meil pa ti poÅ¡aljem interiew checklistu meni ju je prosljedia ode korisnik perica666 i zahvaljujući njemu i checklisti sam odradio intervju bez greÅ¡ke ali me nisu uzeli.Razlog je bia Å¡ta san ja večinom bia po kemikalima i kemikal LPGima a oni ka zahjevaju striktno crude oil iskustvo tako da ne znam Å¡ta si im u CV napisa ali obavezno za sve napiÅ¡i crude oil tanker ili samo oil jer njima product chemical ili chemical oil ili bilo Å¡ta slično najčeÅ¡če niÅ¡ta ne znači jer su jako limitirani u svojim glavama pa baÅ¡ ne razme to.
Uglavnom mene ti je pita manovru,neke stvari vezi veza,sidrenje broda,passege planing(ono cila procedurea),cargo operacije dok si u CCRu,postupke u slučju emrgencya recimo kad imaÅ¡ polution ili samo malo kapanje na manifoldu.Mene ti je intervjuira Thomas Mur.PoÅ¡alji meil pa ti poÅ¡aljem checklistu prema njoj sam sebi sastavia krati opis svega Å¡ta traže
Intervju je video link priko skypa tako da lipo otvoriš u wordu isprid sebe tokom intervjua i kako te on pita lagano imaš podsjetnik isprid sebe.Obavzno obrati poornost na safety i sve oko toga ne smiš se ni popišat bez šljema.