Evo i mene da malo pridonesem opcem dobru sa nekoliko informacija o shell-u.
Ja sam zapovjednik na oil floti,a na kompaniji sam od prvih dana,sto valjda samo po sebi ipak nesto govori. Mislim reci da je za pomorca trava zelenija kod susjeda i zato se ne dobiva prava slika o nekoj kompaniji. Svugdje ima uspona i padova,ali ja bih sa?žeo ovu na??u,tj Shell na sljedece činjenice:
1) Kompanija je sasvim Ok, dugoročno odlično rje??enje ??to ipak ovisi malo i o ambiciji pojedinca
2) Ima puuuno vi??e gorih nego boljih kompanija za na??e pomorce
3) Nije istina da se ne cijeni rad i kvaliteta, činjenica je da su unaprijedjenja stvar trenutne raspolozivosti prije nego li nekakve diskriminacije
4)Ono najvaznije je da postoji ogromna razlika izmedju naseg mentaliteta i mentaliteta ostatka svijeta. Naime, mi prečesto mislimo da smo najpametnija nacija na svijetu, a kod pomoraca je to jos malo vise izrazeno;-). To je mozda razlog sto se ovdje nije svidjelo odredjenom broju ljudi. Disciplina,papirologija, itd...u cemu je problem?
5) Trenutno nas ima oko 400 casnika iz HR(i sire) preko Globtika, ljudi dolaze i odlaze,ali broj se stalno povecava. Sad uzimaju i nase kadete. Imamo mozda jacu i bolju kompaniju doma?
Svijet nije idealan, pa tako nije ni Shell. Osobno imam samo postovanje prema firmi koja postoji oko 113 godina i u tom periodu pravi profit na globalnom trzistu. Meni je ovdje dobro, nadam se da ce biti i svima ostalima koji su dosli na ovu firmu.
Mirno Vam more,ma gdje bili![]()
Evo i mene da malo pridonesem opcem dobru sa nekoliko informacija o shell-u.
Ja sam zapovjednik na oil floti,a na kompaniji sam od prvih dana,sto valjda samo po sebi ipak nesto govori. Mislim reci da je za pomorca trava zelenija kod susjeda i zato se ne dobiva prava slika o nekoj kompaniji. Svugdje ima uspona i padova,ali ja bih sa?žeo ovu na??u,tj Shell na sljedece činjenice:
1) Kompanija je sasvim Ok, dugoročno odlično rje??enje ??to ipak ovisi malo i o ambiciji pojedinca
2) Ima puuuno vi??e gorih nego boljih kompanija za na??e pomorce
3) Nije istina da se ne cijeni rad i kvaliteta, činjenica je da su unaprijedjenja stvar trenutne raspolozivosti prije nego li nekakve diskriminacije
4)Ono najvaznije je da postoji ogromna razlika izmedju naseg mentaliteta i mentaliteta ostatka svijeta. Naime, mi prečesto mislimo da smo najpametnija nacija na svijetu, a kod pomoraca je to jos malo vise izrazeno;-). To je mozda razlog sto se ovdje nije svidjelo odredjenom broju ljudi. Disciplina,papirologija, itd...u cemu je problem?
5) Trenutno nas ima oko 400 casnika iz HR(i sire) preko Globtika, ljudi dolaze i odlaze,ali broj se stalno povecava. Sad uzimaju i nase kadete. Imamo mozda jacu i bolju kompaniju doma?
Svijet nije idealan, pa tako nije ni Shell. Osobno imam samo postovanje prema firmi koja postoji oko 113 godina i u tom periodu pravi profit na globalnom trzistu. Meni je ovdje dobro, nadam se da ce biti i svima ostalima koji su dosli na ovu firmu.
Mirno Vam more,ma gdje bili![]()
Pozdrav
Ako već većina brodova od Shell-a ima internet terminale na brodu onda bih ja isao i na manju placu tu al da imam internet jel mi je vazna komunikacija sa obitelji doma. I jos s toga je internet besplatan koliko vidim...pa di ces bolje.![]()
mislin da samo ovi s gas flote imaju net
Pozdrav
Ako već većina brodova od Shell-a ima internet terminale na brodu onda bih ja isao i na manju placu tu al da imam internet jel mi je vazna komunikacija sa obitelji doma. I jos s toga je internet besplatan koliko vidim...pa di ces bolje.![]()
Drago mi je da ovaj thread o Shellu napokon ima i glavu i rep...
Moje skromno mi??ljenje o kompaniji, a zaposlen sam tu nepuna 2 tjedna, je na prvu ruku iznenađujuče pozitivno, posebno nakon odslu??anog Induction coursa... Pristup novim zaposlenicima me se dojmio, količina podataka, regulative i upoznavanje sa načinom funkcioniranja kompanije je izuzetno... ovako ne??to u svom skromnom pomoračkom sta?žu do?živio nisam...
Sad mi sljedi trening na LNG Q-maxu od 3 miseca kako bi polo?žija advance gas... Na brodu dobijam mentora, training log, program po kojem će me ??kolovat... Sve je dosad prema meni odrađeno maksimalno korektno (iako osobno ba?? nisam ljubitelj hrvatskih posrednika tipa Globtik, ali ??ta je tu je)... Tra?že jo?? ljudi, znači svako ima ??ansu upast... Papirologija je takva kakva je, veća nego na drugim oil kompanijama, disciplina isto, ali vrlo brzo će i ostali za njihovim primjerom... U subotu putujen u Milford Haven na MT Mekaines i nadam se da ću nakon nekog vrimena van moć opet ??ta napisat o famoznom Shellu... Toliko od Jadrana...![]()
Drago mi je da ovaj thread o Shellu napokon ima i glavu i rep...![]()
....Moje skromno mi??ljenje o kompaniji, a zaposlen sam tu nepuna 2 tjedna, je na prvu ruku iznenađujuče pozitivno, posebno nakon odslu??anog Induction coursa... Pristup novim zaposlenicima me se dojmio, količina podataka, regulative i upoznavanje sa načinom funkcioniranja kompanije je izuzetno... ovako ne??to u svom skromnom pomoračkom sta?žu do?živio nisam...
Ovo ja zovem dobro ispran mozak. Ti si upravo prosa kurs korporativne religije.
Dabogda me tako ispirali i ovi tvoji za par miseci, drage volje ću in se pustit...Ovo ja zovem dobro ispran mozak. Ti si upravo prosa kurs korporativne religije.

www.globtik.hrkome se obratit za ??el-a...mail??i da li uopće primaju asistente makinje