Royal Caribbean

E sve im .ebem prevarantsko kakvi su to besposlicari,ja kad bih tako htio da zeznem nekoga muka bi mi bilo da otkucam ovoliki mail :D a jos su i @rccl adresu napravili kakve bitange.

test za električara

test za električara

dobar dan poštovani kolege

svojevremeno je na ovom forumu negdje bio link na test za electrical engineer za royal, a sada ga ne mogu nigdje naći. poÅ¡to sam u procesu apliciranja kod njih, volio bih se malo pripremiti pa ako netko moze pomoci, bio bih zahvalan.

p.s. u privitku ove teme je jedan test, ali ovo je samo dio, tj. jedan test od njih nekoliko

hvala

Pozdrav dobru ljudi.

Evo sad me zvali za iterview kod rccl-a. Nakon 4 poziiva s njihove strane radi lošeg prijema, ko da me iz svemira zovu, napokon o se uspjeli dogovoriti.

Molim vas da mi malo date savjeta za interview.

I par pitanja?

Uvjeti na kompaniji?
Plaća za 3rd electrician?

Puno vam hvala, a sad idem malo čitati po forumu o rccl-u

Sent from my iPhone using Tapatalk

aaa

aaa

evo jos me zovu svako pola sata ovo su neki nepismeni ljudi da sam in mail ime preziome cak i skype nickname i nemogu me dodat,,,,,i da rekla je asistent struje

evo jos me zovu svako pola sata ovo su neki nepismeni ljudi da sam in mail ime preziome cak i skype nickname i nemogu me dodat,,,,,i da rekla je asistent struje

to sigurno ides priko Global recrutiment cordinator,agencija iz manille,i ja sam razgovara sa nekom iz singapura na skype,i najvjerojatnije ce te poslat na celebrity a kako sam cuja,tamo nije bas bajno i ako ides ka ass.struje budes dugo dugo na poziciji asistenta.Za odradit asistenturu ako nemas di drugdi nije lose.

sritno!

Pozdrav dobru ljudi.

Evo sad me zvali za iterview kod rccl-a. Nakon 4 poziiva s njihove strane radi lošeg prijema, ko da me iz svemira zovu, napokon o se uspjeli dogovoriti.

Molim vas da mi malo date savjeta za interview.

I par pitanja?

Uvjeti na kompaniji?
Plaća za 3rd electrician?

Puno vam hvala, a sad idem malo čitati po forumu o rccl-u

Sent from my iPhone using Tapatalk
Plata je 3250 $ permanent, a ugovor 10-10

to sigurno ides priko Global recrutiment cordinator,agencija iz manille,i ja sam razgovara sa nekom iz singapura na skype,i najvjerojatnije ce te poslat na celebrity a kako sam cuja,tamo nije bas bajno i ako ides ka ass.struje budes dugo dugo na poziciji asistenta.Za odradit asistenturu ako nemas di drugdi nije lose.

sritno!

da najvjerovatnije priko te agencije iz manille saljem molbe 2 godinu ipo dana niko nista sad me zovu ovi i jos su me zvali iz HAL-a takoder za struju ako prodem na oba razgovora biram HAL,ako ne prodem nigdi odradit sezonu ka konobar negdi i slat dalje molbe :D

i mene zvalo i isto veza ajme majko - tako da san samo razumija da mi je Skype interwiev 29. u 8.10 ujtra... ako bude veza ka ova bit će povuci/potegni... Å ta je reć da su ojedenput popizdili za tolikin strujaman? Pa HAL pa sad Rojal... Biće digli letvicu visoko pa jin fali judi za smjenu (tako san načuja) - pa VSS, pa dvogodiÅ¡nje iskustvo bar, pa svaÅ¡taneÅ¡to - a iskusni struje jin utekli na offshore & co...

i mene zvalo i isto veza ajme majko - tako da san samo razumija da mi je Skype interwiev 29. u 8.10 ujtra... ako bude veza ka ova bit će povuci/potegni... Å ta je reć da su ojedenput popizdili za tolikin strujaman? Pa HAL pa sad Rojal... Biće digli letvicu visoko pa jin fali judi za smjenu (tako san načuja) - pa VSS, pa dvogodiÅ¡nje iskustvo bar, pa svaÅ¡taneÅ¡to - a iskusni struje jin utekli na offshore & co...

na koji mail se triba javit
sta krijete ko zmija noge
ic ce oni ko bude bolji

pokusavan se ukrcat na brod zadnju kunu dajen za brevet i sad mi se stisla guzica da cu donit novi virus u split...da trazin vecu placu :D?

Ako bidne ja ću insistirat da iđen na selebriti di nima otizi baja - manje al' slađe :hihi

bija bi zahvalan

bija bi zahvalan

ako ima neko iskustva sa intervjua sta ce me pitat i sta bi triba znat da prodem to i da me uzmu bija bi zahvalan da mi da kakav savjet moze ode moze na P.M,mogu dati i skype samo pozurite intervju je sutra u 8:10 ujutro :D

ako ima neko iskustva sa intervjua sta ce me pitat i sta bi triba znat da prodem to i da me uzmu bija bi zahvalan da mi da kakav savjet moze ode moze na P.M,mogu dati i skype samo pozurite intervju je sutra u 8:10 ujutro :D

Znači sviman su rekli u istu uru - znači malo ćemo visit dok čekamo svoj red... a ja mislijo jedan u 8i10 ps drugi za po ure itd itd

sritno!

Jesi li ti upa na Royala jer vidin da si posta ovaj dugi email sa svin instrukcijama + 7 atačmenta za popunit?
Ili je i tebi sutra intervju)

Evo ljudi prošo interview.
Rekli da če se javiti Emailom za daljnje upute pa sad čekamo.

Opčenita pitanja samo da se utvrdi dali znate engleski.
odakle ste čuli za rccl?
odakle vam kontakt?
dali radite i čime se bavite?
i tako

5 min razgovora i nemojte da imate majice na sebi morate biti fino obučeni i sređeni jer če te dobiti complain kao ja
jer me je nazvala 35 min prije taman sam se iÅ¡ao srediti. j....a. ajde uspio sam se izvuč i ispričavo sam se tako da mi je oprostila i samo opomenula.
Valjda je dobro prošlo.

Pozz svima.

Back