Ima ti nasih i barbi, mislim da su trenutno 3 zapovjednika nasa, mislim da ti je bas jedan na Splendoru. Da se avancati, ako budes radio dosta vise od svih ostalih, prije ili kasnije, to nece ostati neprimjeceno. Ili ako si bas lumen u glavi, tada sve to ide puno brze. Ako ne, onda ces morati pricekati da avancaju prvo svi kanadjani i skandinavci, pa ce i na tebe doci red. Doduse, kakva je sada situacija u officeu, mozda ce se morati poceti i cekati na latinose. Usporedba sa cargom, po meni - na cargu se dosta manje radi (barem iz moga iskustva) ali ne znas kako bi "ubio" vrijeme, a amo znas kako bi "ubio" vrijeme, ali se i radi dosta vise.
Na kraju, to je moje misljenje, ako imas istu lovu i sto je jos vaznije po meni - ugovor - da je 3-3, ili 4-4, ostani tamo gdje jesi. Ali ako ti je sada ugovor 4-2, vidi, onda razmisli ipak malo, amo ces biti 2 mjeseca godisnje vise doma.
Na kraju, to je moje misljenje, ako imas istu lovu i sto je jos vaznije po meni - ugovor - da je 3-3, ili 4-4, ostani tamo gdje jesi. Ali ako ti je sada ugovor 4-2, vidi, onda razmisli ipak malo, amo ces biti 2 mjeseca godisnje vise doma.

, cepo ne tresi se javit cu ti ja ako budu sta minjali