Royal Caribbean

Ima ti nasih i barbi, mislim da su trenutno 3 zapovjednika nasa, mislim da ti je bas jedan na Splendoru. Da se avancati, ako budes radio dosta vise od svih ostalih, prije ili kasnije, to nece ostati neprimjeceno. Ili ako si bas lumen u glavi, tada sve to ide puno brze. Ako ne, onda ces morati pricekati da avancaju prvo svi kanadjani i skandinavci, pa ce i na tebe doci red. Doduse, kakva je sada situacija u officeu, mozda ce se morati poceti i cekati na latinose. Usporedba sa cargom, po meni - na cargu se dosta manje radi (barem iz moga iskustva) ali ne znas kako bi "ubio" vrijeme, a amo znas kako bi "ubio" vrijeme, ali se i radi dosta vise.
Na kraju, to je moje misljenje, ako imas istu lovu i sto je jos vaznije po meni - ugovor - da je 3-3, ili 4-4, ostani tamo gdje jesi. Ali ako ti je sada ugovor 4-2, vidi, onda razmisli ipak malo, amo ces biti 2 mjeseca godisnje vise doma.

Pozdrav svima,
Jucer sam napravio zadnji test i danas dobio mail da sam primljen. Ukrcaj je 11.5 na splendour of the seas. Moram priznat da sam u maloj nedoumici pristat ili odustat a u ponediljak moram javit. Zanima me dali nas covik tamo ima sansu avancat i postat barba ili makar chief i kolilo to brzo ide ( realno). Jeli ima itko tko se prebacio s cargo brodova i kakvi su dojmovi? Mozete li usporediti to? Meni je ovdi placa bolja,avancamenat kuca na vrata ali tu je i neizvjesnot i nesigurnost. Na rccl je manji novac ali je sve drugo bolje pa me zanima.isplatili se po vasem mialjenju?
Svaki komentar je dobrodosao.
Pzd

ej gorane ma tesko ti je odluciti...
viruj mi da znam kako ti je...
avancamente i nemoj ocekivati...bar ne tako brzo....spominjes barbu,,e tu sam siguran da moras dobro otegnuti j...a
chief mate ti je safety off....to ti je glupi posal...uglavnom papiri i nesto manovri...ma ja sam u makinji pa yi ne mogu tocno reci...
ima tu i ljudi s mosta....uglavnom je dosta tesko reci je se isplati ili ne.. .
ako su ti napeti soldi i avancavavanje...
sigurno se ne isplati...a sko zelis dobre porte...malo zajebancije malo glume s odijelom i kravaticom...onda idi.....
ma ja sam na putnicke pet godina i ne zalim sta sam isa....ali opet trazim nesto bolje....
nesto sta me zanima...pa i za manju paru i poziciju.....uglavnom ako zelis provati putnicke rccl ti je sigurno najbolji izbor...
placa i ugovori......ako zelis biti barba ubrzo
preskoci putnicke brode i gazi dalje
pozdrav

Hvala vam svima na savjetima!

Odluka je bila laka pogotovo Å¡to su me jutros zvali iz TK i čestitali na avancamentu:D

E sad se triba spakirat jer sutra letim....

Hvala svima još jednom...pzd!

Ma ovo je za Celebrity , nama nije niko nista reka o nikakvim promjenama a i nevirujem da ce pola ljudi imat jedna ugovore a pola nesto sasvim drugo , a i sa ovim promjenama pustim u office-u ko zna sta ce i kako bit :udriglavom , cepo ne tresi se javit cu ti ja ako budu sta minjali :p

jes ti siguran da je ta claudia m za royal ?

Ma ovo je za Celebrity , nama nije niko nista reka o nikakvim promjenama a i nevirujem da ce pola ljudi imat jedna ugovore a pola nesto sasvim drugo , a i sa ovim promjenama pustim u office-u ko zna sta ce i kako bit :udriglavom , cepo ne tresi se javit cu ti ja ako budu sta minjali :p

Nije za Celebrity nego bas za RCCL, i radi se samo o tercima makinje, tj. o meni kao potencijalnome......informacije su iz ofisa.....iskreno volija bi da ovo sta pisen nema veze s mozgon ili da je preuranjeno najavljeno meni na skajp intervju-u......niko sritniji od mene :uzdravlje

A stacu se trest ,ako i budu minjali ko da cu ja to osjetit :D

promjene

promjene

amo ekipa sta ste na brodovima od rccl
st se to sprema od prvi srpnja...
cujem da se ukidaju sekondi makinje...ustvari ovi koji su u dnevnici da ce ici za terce....ja sam zadnje dvi god dnevnicar i sada nemam brod....prodao se 1.4 i sada nemam pojma di i sta da radim...
tako sam nacua od nekih kolega na rccl...
i da ce zatvoriti pozicije za 2nd eng koji nemaju prvu klasu....ka i carnival...
je ima ko koji info o ovome...
uglavnom ne vonja na dobro

amo ekipa sta ste na brodovima od rccl
st se to sprema od prvi srpnja...
cujem da se ukidaju sekondi makinje...ustvari ovi koji su u dnevnici da ce ici za terce....ja sam zadnje dvi god dnevnicar i sada nemam brod....prodao se 1.4 i sada nemam pojma di i sta da radim...
tako sam nacua od nekih kolega na rccl...
i da ce zatvoriti pozicije za 2nd eng koji nemaju prvu klasu....ka i carnival...
je ima ko koji info o ovome...
uglavnom ne vonja na dobro

navodno su na marineru ukinili jednog il dva sekonda i uveli treceg,a prije par dana je bia conference call di su rekli da se nece ukidat pozicije, ma jebe lud zbunjenog. Ako saznan sta tocnije javim..

navodno su na marineru ukinili jednog il dva sekonda i uveli treceg,a prije par dana je bia conference call di su rekli da se nece ukidat pozicije, ma jebe lud zbunjenog. Ako saznan sta tocnije javim..

kolega dobro si reka.
nezna se tu ko koga j....e
ajde javi ako bude sta novitadi
pozdrav

3rd engineer

3rd engineer

Postovani kolege kontaktirala me Claudia Martin da zeli obavit Skype interview sa menom , pa me zanima o cemu se tu radi jer svaki interview je drugaci od firme do firme.
Pa me zanima koji je proces vezano za to sto mogu ocekivat kakva je procedura da li je to da ti odmah ponude posal I datum ukrcaja ili je to ono puka formalnost , kakvi du uvjeti tamo placa I ugovor jer sam procitao puno postova I pricao sa ljudima svako ima svoju pricu .
Svaka informacija je dobro dosla
Hvala..

NemaÅ¡ brige pitat će te osnovne stvari ko si ,Å¡ta si ,planovi zaÅ¡to si izabrao baÅ¡ njih i tako to ....opisat će ti uvjete za poziciju koju si aplicira plaća uvjeti itd i onda će ti reć da mora vidit sa Superintendentom i dogovorit ti drugi interviu ona ti je samo da te procjeni kao osobu i da vidi kakav si sa engleskim .....
Sritno

Ja sam dobio istu ponudu,za intervju za 3/E,ali sam to odbio ... Cujem da su ugovori 6/2 i mislim 3300usa..to je kao neka ekstra pozicija koju su uveli-dezurstvo samo!!

6/2 pa to je katastrofa ,nemam pojma zar nisu 10tjedana/10tjedana I permanent lova tako sam bar cuo ma ko ce to znat vise svakako hvala na informacijama.
Vidit cemo sta ce bit samo se nadam da je procedura brza a ne cekaj po mjesec dva a onda nista znas kako to ide .

3rd engineer

3rd engineer

Listo brate puki li prsti pikajuci po forumu al malo je informacija bio sam na stranici od RCCL I stvarno traze 3rd eng. Ako je kako kazes, je ugovor takav malo je nehuman he he,a iplaca nije bas za past na koljena ok je sve to al mislim prevelika razlika je onda izmedju 2nd i3rd eng. Prevelika sa obzirom na druge cruises kompanije pa na celebertiu ima 3rd 8500 $ koliko znam od jednog momka is ST , pa sta nije RCCL malkice jaci od Celebertija , inace kako je na Disneyu jesi zadovoljan meni reko da sve vrjedi al moram se strpit do polovine sljedece godine .
Zivio prika sretno .

Back