struja 7
E/E
Kakvi su ugovori za pocetak na pozici EL3?
Hvala unaprijed!
Ta pozicija ne postoji, znaci radis poso sekonda imas ugvor 10 on/off al si na placi terca, oko 3200usd permanent
Kakvi su ugovori za pocetak na pozici EL3?
Hvala unaprijed!
pozzTa pozicija ne postoji, znaci radis poso sekonda imas ugvor 10 on/off al si na placi terca, oko 3200usd permanent
na rccl je ovako sta se tice 3 makinje.....ako nije bilo do sada, e od uskoro ce bogami bit
znan jer san prosa prvi intervju i sad cekan dalje.....3 eng ce imat perm. 2500 usd, full time zdravstveno, ugovor 4 on-2 off, 12 sati dnevno vjerojatno ko dejmen..... bez vise nema ovancamenta......ovo su podaci koje mi je rekla Claudia M prije desetak dana kad san s njom radija intervju.....
je stari istina je..... ovo je doslo kako san napisa drito s oltara meni u facu priko skajpa hahahaha, ipak je CM ovancala u jednog od glavnih recruitera, a s njom san ima intervju......i ona to zove project, prosa san prvi krug ali mi je napomenula da cu se tribat strpit dok ne dobije odobrenje, kako ona to naziva nova pozicija olitiga projectZnaci ipak su poceli i nekim oficirima davati 4/2? Denu, vi na brodu, blize ste oltaru, jeli istina ovo?

na rccl je ovako sta se tice 3 makinje.....ako nije bilo do sada, e od uskoro ce bogami bit
znan jer san prosa prvi intervju i sad cekan dalje.....3 eng ce imat perm. 2500 usd, full time zdravstveno, ugovor 4 on-2 off, 12 sati dnevno vjerojatno ko dejmen..... bez vise nema ovancamenta......ovo su podaci koje mi je rekla Claudia M prije desetak dana kad san s njom radija intervju.....
ona je za celebrity, azamaru i rccl, ali ovo je bija intervju za rojal koji je samnom imalajes ti siguran da je ta claudia m za royal ?
ona je za celebrity, azamaru i rccl, ali ovo je bija intervju za rojal koji je samnom imala
nece brzo jer mi je naglasavala da cu se morat strpit, ali na sveopcu zalost mislin da je ovo 4-2 definitivnio kad krenu s ovim "projektom"oke,javi ode kad budes ima iduci sta ste definirali oce bit 4-2 il 3-3
Jučer sam obavio drugi intervju za rccl. Po meni teska lakrdija! U 5min tel. razgovora neki njihov port captain odlucuje dali sam ja dovoljno kompetentan da budem član njihova dream team-a! Razgovor se svodi na to kako je rccl top company i nije za svakoga. Par pitanja o meni i iskustvu. Nakraju mi kaze da ce mi javit preko Claudie ali da mu se ne svidja sto nemam iskustva na kruzerima.... Javit cu vam kako je proslo,do sad me bas i nisu ocarali!
zdravo,mene zanima isto sto i pomorca754 da li primaju kadete??
Zahvaljujem