Royal Caribbean

na rccl je ovako sta se tice 3 makinje.....ako nije bilo do sada, e od uskoro ce bogami bit:D:D
znan jer san prosa prvi intervju i sad cekan dalje.....3 eng ce imat perm. 2500 usd, full time zdravstveno, ugovor 4 on-2 off, 12 sati dnevno vjerojatno ko dejmen..... bez vise nema ovancamenta......ovo su podaci koje mi je rekla Claudia M prije desetak dana kad san s njom radija intervju.....

Ta pozicija ne postoji, znaci radis poso sekonda imas ugvor 10 on/off al si na placi terca, oko 3200usd permanent

Aha tim i bolje, a nis da te pitam onda jos poso sekonda obuhvaca rasvjetna tijela, liftove, kuhinje..??? i obicno kolko strujica bude na brodu, nisam se jos interesirao za cruzer pa sada me i sitnice zanimaju!

na rccl je ovako sta se tice 3 makinje.....ako nije bilo do sada, e od uskoro ce bogami bit:D:D
znan jer san prosa prvi intervju i sad cekan dalje.....3 eng ce imat perm. 2500 usd, full time zdravstveno, ugovor 4 on-2 off, 12 sati dnevno vjerojatno ko dejmen..... bez vise nema ovancamenta......ovo su podaci koje mi je rekla Claudia M prije desetak dana kad san s njom radija intervju.....

Znaci ipak su poceli i nekim oficirima davati 4/2? Denu, vi na brodu, blize ste oltaru, jeli istina ovo?

Znaci ipak su poceli i nekim oficirima davati 4/2? Denu, vi na brodu, blize ste oltaru, jeli istina ovo?
je stari istina je..... ovo je doslo kako san napisa drito s oltara meni u facu priko skajpa hahahaha, ipak je CM ovancala u jednog od glavnih recruitera, a s njom san ima intervju......i ona to zove project, prosa san prvi krug ali mi je napomenula da cu se tribat strpit dok ne dobije odobrenje, kako ona to naziva nova pozicija olitiga project:uzdravlje

e dobar je taj project....zna se koliko ce ljudi izgubiti,,,,ali ja mislim da je i to samo neki skriveni projekti....a bili zivi i vidili

sta se mene tice bilo bi lipo da krene i da me uzmu, bilo bi lipse da je 3-3 a mozda i ostane onima koji su na 3-3 tako jer ovo je ka nova shema pa......... inace promatrajuci celebrity i oficire tamo njih su na 4-2 prcali i to jako, nikad niko nije osta 4 miseca uvik bi se to razvuklo na 5 i vise, a doma 2 miseca bi se obavezno malo skratila:udriglavom

jes ti siguran da je ta claudia m za royal ?

Last edited:
Pozdrav svima,

dugo čitam ovaj foruma ali nisam baÅ¡ bio aktivan s postovima. Do sada,tj.joÅ¡ uvik navigam na TK-a ka 2Off...nije loÅ¡e međutim nije ni kako je bilo. Velike su se promjene desile u zadnjih godinu dana pa sam odlučio sreću okuÅ¡at negdi drugdi.

Da skratim, javio sam se claudiji (hvala na adresi,ni neznam tko ju je postavio,ali hvala jos jednom) i dogovorili smo intervju preko skajpa pa me zanima zna li itko kakav je taj intervju?Å to se pita?Koliko traje...

Svaka informacija je dobrodošla!

Hvala i pzd!

oke,javi ode kad budes ima iduci sta ste definirali oce bit 4-2 il 3-3
nece brzo jer mi je naglasavala da cu se morat strpit, ali na sveopcu zalost mislin da je ovo 4-2 definitivnio kad krenu s ovim "projektom"

Jučer sam obavio drugi intervju za rccl. Po meni teska lakrdija! U 5min tel. razgovora neki njihov port captain odlucuje dali sam ja dovoljno kompetentan da budem član njihova dream team-a! Razgovor se svodi na to kako je rccl top company i nije za svakoga. Par pitanja o meni i iskustvu. Nakraju mi kaze da ce mi javit preko Claudie ali da mu se ne svidja sto nemam iskustva na kruzerima.... Javit cu vam kako je proslo,do sad me bas i nisu ocarali!

Jučer sam obavio drugi intervju za rccl. Po meni teska lakrdija! U 5min tel. razgovora neki njihov port captain odlucuje dali sam ja dovoljno kompetentan da budem član njihova dream team-a! Razgovor se svodi na to kako je rccl top company i nije za svakoga. Par pitanja o meni i iskustvu. Nakraju mi kaze da ce mi javit preko Claudie ali da mu se ne svidja sto nemam iskustva na kruzerima.... Javit cu vam kako je proslo,do sad me bas i nisu ocarali!

ma nedaj se....i nemoj ni misliti da ce te ocariti.... zelim ti puno srece s rccl

Pozdrav svima,
Jucer sam napravio zadnji test i danas dobio mail da sam primljen. Ukrcaj je 11.5 na splendour of the seas. Moram priznat da sam u maloj nedoumici pristat ili odustat a u ponediljak moram javit. Zanima me dali nas covik tamo ima sansu avancat i postat barba ili makar chief i kolilo to brzo ide ( realno). Jeli ima itko tko se prebacio s cargo brodova i kakvi su dojmovi? Mozete li usporediti to? Meni je ovdi placa bolja,avancamenat kuca na vrata ali tu je i neizvjesnot i nesigurnost. Na rccl je manji novac ali je sve drugo bolje pa me zanima.isplatili se po vasem mialjenju?
Svaki komentar je dobrodosao.
Pzd

Back