evo jos me zovu svako pola sata ovo su neki nepismeni ljudi da sam in mail ime preziome cak i skype nickname i nemogu me dodat,,,,,i da rekla je asistent struje
Plata je 3250 $ permanent, a ugovor 10-10Pozdrav dobru ljudi.
Evo sad me zvali za iterview kod rccl-a. Nakon 4 poziiva s njihove strane radi lošeg prijema, ko da me iz svemira zovu, napokon o se uspjeli dogovoriti.
Molim vas da mi malo date savjeta za interview.
I par pitanja?
Uvjeti na kompaniji?
Plaća za 3rd electrician?
Puno vam hvala, a sad idem malo čitati po forumu o rccl-u
Sent from my iPhone using Tapatalk
to sigurno ides priko Global recrutiment cordinator,agencija iz manille,i ja sam razgovara sa nekom iz singapura na skype,i najvjerojatnije ce te poslat na celebrity a kako sam cuja,tamo nije bas bajno i ako ides ka ass.struje budes dugo dugo na poziciji asistenta.Za odradit asistenturu ako nemas di drugdi nije lose.
sritno!
i mene zvalo i isto veza ajme majko - tako da san samo razumija da mi je Skype interwiev 29. u 8.10 ujtra... ako bude veza ka ova bit će povuci/potegni... Å ta je reć da su ojedenput popizdili za tolikin strujaman? Pa HAL pa sad Rojal... Biće digli letvicu visoko pa jin fali judi za smjenu (tako san načuja) - pa VSS, pa dvogodiÅ¡nje iskustvo bar, pa svaÅ¡taneÅ¡to - a iskusni struje jin utekli na offshore & co...
na koji mail se triba javit
sta krijete ko zmija noge
ic ce oni ko bude bolji
pokusavan se ukrcat na brod zadnju kunu dajen za brevet i sad mi se stisla guzica da cu donit novi virus u split...da trazin vecu placu?

ako ima neko iskustva sa intervjua sta ce me pitat i sta bi triba znat da prodem to i da me uzmu bija bi zahvalan da mi da kakav savjet moze ode moze na P.M,mogu dati i skype samo pozurite intervju je sutra u 8:10 ujutro![]()
to sigurno ides priko Global recrutiment cordinator,agencija iz manille,i ja sam razgovara sa nekom iz singapura na skype,i najvjerojatnije ce te poslat na celebrity a kako sam cuja,tamo nije bas bajno i ako ides ka ass.struje budes dugo dugo na poziciji asistenta.Za odradit asistenturu ako nemas di drugdi nije lose.
sritno!