Prosvjedni skup

A zrile nisi ni ti za bacit.Zasto se nisi slikala na defileu manekenki Udruge pomoraca Hrvatske
A je bila san miss maturalne 1982.g. sad bi mogla jedino kad budu ovi izbori za miss penzionera. A bilo ih je onde sa ? ećkovićem missica da im ja nebi dala bit miss portuna a ne Hrvatske..

ljudi krenuli smo sad pametno dalje na rivi san vidija dosta djelatnika jadrolinije koji su mi rekli sve najbolje o udruzi.sad moramo vrsit medijski pritisak jer ce ovo s sanaderon odnit dosta prostora ja san dosad pogleda 2 vijesti pa niti rići o nama a vidit ćemo oceli reć večeras

Va?žno je da su u podne prvo pokazali Rivu i prosvijed na Hrt ,a o ostavku su samo napisali na text-u srame?žljivo i pod upitnikom.:uzdravlje:hihi

@zrile

u pravu si, to je ona trazila Kokola.
Uputija sam je jer je on ipak uz Propuhovu motoriziranu jedinicu jedan od glavnih bodyhranitelja.Covik od povjerenja,u sto sam se bez sumnje ima osobno uvjerit.
Samo sam joj napomenija da se potiho okolo sulja i izgovara moj nick dok se on ne javi.Naravno,on je bija od mene obavjesten.To je zato da se onako, pun odgovornosti i napetosti nebi zbunija te suknija na neku prisutnu missicu.:hihi:uzdravlje

Ja te godine nisan jos bila ni u planu:p:p:p
Bas ste svi bili lipi i sesni.
Meni je tako za i krivo sta nisan bila sa vama,ali svaka Van cast,ponajvise nasem Dalmosu!!!:uzdravlje

FRENKIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!

Legendo! Očistija san sve šta je ostalo od pašticade s njokima u Viđaka i pa san dva kila, jer mi je bilo malo! Prosvjed je bia vrhunski, preko 500 ljudi po procjenama neutralnih i objektivnih, te onih koji vole istinu, VRHUNSKI govor našeg velikog vođe i vrhunska zajebancija!

Zasra je jedino Sanader. Čuja san da je da ostavku jer je uzea od petka do kraja lita Beneteau u Ultre i ide na regatu Supetar-Mirca-Sutivan sa ženon i dicon.... To je iz SIS-a procurilo...

Sve je ispalo za pet, iden se sad rušit na Brač! Koreja-Daewoo. Pita si.

Pozdrav!

A čula sam ?ženu kako nekome govori:Ja sam ?žena od Starog Guca...
Sve je bilo za 5 i vi??e od toga, nadma??ilo je sva moja očekivanja, jedina mala zamjerka bila bi ??ta nismo znali ko je ko..bilo je riči da će nickovi bit na majicama, a kako nisu bili moga nam je sinoć reć napi??ite svak svoj nick na majicu, pa ko ima ?želju koga upoznat.Ovako sam ?žicala okolo daj recite mi koji je Kokolo,Propuh,Pančo...a ?ža mi je ??ta nisam upoznala npr. Kolegu, Kotlara itd. jer mi je bilo glupo ić od čovika do čovika i pitat koji si ti, a svi u bile majice..

cula si kad je kokola pitala,kokola,james kokola

A sta rec nego da je bilo vise od ocekivanog,Dalmos je svoje odradia vrhunski-za svaku pohvalu....ja sam bas ponosna na sve i svih,upoznah puno dragih ljudi i nadam se da cemo i dalje nastavit ovako....aj zivili vi meni:uzdravlje:uzdravlje:uzdravlje
...e i naravno moram pohvalit i naseg Frankia kojeg nije bilo,al ka i da je,cutia se u zraku;)

Guc,zadatak izvrsen,i tebi i Frenkiju,slomija san se od pasticade,di ce ispri mene stavit pjat viska,nije mista ni za pivu ostalo i onda jos jedna bila viska pa san se zrtvova za nasu stvar,dosa doma i sad mogu samo sidit ovde,naslaga san pivice na ruku(maka frizider) i tipkan,ako me Propuh banira,da mi je adresu,otecu mu kujicu Izzy i dat je mome napaljenome bingu za cilo vrime bana ali da pokazen malo milosrdnosti,stavicu mu goldun jer bi od njih dvoje ispale cetke za pod kojima ne otpadaju dlake

Back