Prosvjedni skup

Postovani kolege i prijatelji!!!
Lipo je danas bilo na splitskoj Rivi biti POMORAC i u godno smo se svi skupa osjecali u drustvu dragih ljudi,prijatelja i istomisljenika.Nisam cilu noc spava kako triba jer uzbudenje je bilo veliko....mislim preveliko...adrenalin je bio stalno u crveno ali na kraju isplatilo se i nije mi zao.Zelio bih se prije svega zahvaliti svim zenama nasih kolega i njihovoj djeci koju su doveli na nas Prosvjed (obecani sladoled su svi dobili) a nakon toga i svima onima koji su se odazvali nasem pozivu!Dali je to slucajnost ili ne (ja mislim da nije) ali danas je nas Premijer podnio neopozivu ostavku i to je ono najgore sto nam se moglo desiti u medijskoj prezentaciji jer sve udarne vijesti i naslovnice sutrasnjih novina ce pisati o njemu a manje o nama ali nije to ono sto ce nas pokolebati dapace, mi smo svi skupa napravili veliku stvar danas i idemo dalje. Moram se osvrnuti na naseg Premijera koji je TOTALNO U NE POMORSKOM MANIRU napustio brod koji tone a kao Kapetan toga broda to je trebao uciniti zadnji a ne prvi i to na ovakav KUKAVICKI NACIN i zato NEKA GA BUDE SRAM!!!!
Dojmovi su jos friski i nije se sve sleglo da bi bio puno mudriji i pametniji ali ovo kako se Premijer ponio je za SVAKU OSUDU.......bas i onako kako nas je vodio sve ovo vrijeme!!!
Ipak, u meni i nama ima jos prkosa da mozemo reci da smo MI napravili zadnji sluzbeni Prosvjed u Republici Hrvatskoj nakon kojeg je Premijer podnio ostavku. Jucer sam napisao da ispisujemo nove stranice hrvatske povijesti Pomoraca ali izgleda da i Premijer nije ostao imun na to......kolika je slucajnost da on bas dolazi iz Splita i da se Prosvjed desio u Splitu procjenite sami!!!!????!!!!! Svakako svi smo ispunjeni ponosom i jednim velikim olaksanjem jer smo napravili VELIKU STVAR!!!
Veliki pozdrav svim ucesnicima i njihovim obiteljima i vidimo se u novim akcijama UPH!

Kad sam se registrirao na ovaj forum stavio sam sliku svoga nicka sa Sanaderovom i Kalmetinom slikom....danas smo odrzali Prosvjed i on je podnio ostavku pa po zakonu velikih brojeva mogu zakljuciti da nakon sljedeceg Prosvjeda pada i Kalmeta!!!!!

Sve u svemu Pancho moraš prominit avatar i stavit Jacu...hvala ti na sladoledu i mene je dopa jedan i zato san ti lipe slike s manekenkama stavila...

Kad sam se registrirao na ovaj forum stavio sam sliku svoga nicka sa Sanaderovom i Kalmetinom slikom....danas smo odrzali Prosvjed i on je podnio ostavku pa po zakonu velikih brojeva mogu zakljuciti da nakon sljedeceg Prosvjeda pada i Kalmeta!!!!!

Ja sam već pisala da se pale svijeće kod kalmete u ministarstvu ,a mo?žda bude i dan tuge u njih ,a drugima dan sreće:kafa

Oće li se slika promijeniti,npr.slika nove premjerke:confused:

Ja sam već pisala da se pale svijeće kod kalmete u ministarstvu ,a možda bude i dan tuge u njih ,a drugima dan sreće:kafa

Oće li se slika promijeniti,npr.slika nove premjerke:confused:

Da će nam Jaca sad, ona je tri muža s.... a ne državu

Last edited by a moderator:
@aveo

Ja bi rado izvadija dentjeru,ali na brodu nema vina ni pive,a najgore od svega sto nema ko trljat.:uzdravlje

@aveo

Ja bi rado izvadija dentjeru,ali na brodu nema vina ni pive,a najgore od svega sto nema ko trljat.:uzdravlje

Dovoljno ju je potopiti u vodu ,a mo?že i svezati pa lagano u more ,onako slana ubija sve bakterije .:D

Eto moj maneken je i tu u prednosti,uvijek se nađe netko-neka za trljanje:hihi,samo mora paziti da ne dođe doma sa ozlijedama , zna da ga čeka sistematski pregled

@Panco

Da se nadovezem na ono tvoje lipo izlaganje.
Sigurno svi splicani znaju za pok.Pajdu.Zna za njega i Dr Ivo.
Znate za ono kad je skocija u more bizeci isprid milicije i reka "........sad sam u nadleznosti Lucke Kapetanije"
Ne vidite li nit poveznicu,odma mi je to palo napamet.
Dr Ivo je otisan u stilu.Sitija se i on Pajde.
Ovo se ne zbjn.:kafa

U Zadru !!!!!!!!!!!!!!!!!!!:o

Evo kako ce izgledati nova slika za nick.....jedina srica je bila sta je nestalo pristupnica ali smo zato dobili punu kesu brojeva mobitela :p;):D:D:D:p:D

Back