evo smjenili smo Sanadera, ko je sljedeci?
evo smjenili smo Sanadera, ko je sljedeci?

Guc
Pojacali smo fizicku zastitu naseg vodstva tako da oni vise nemaju neprimjetnu pratnju nego je na snazi puno fizicka zastita. Propuhove motorizirane jedinice su upravo razdilile pancir kosulje.Upravo se radi raspored snajperista po zgradama kako bi nasi clanovi imali punu zasitu prilikom izlaska iz Ostarije u Vidjakovih
Guc
Pojacali smo fizicku zastitu naseg vodstva tako da oni vise nemaju neprimjetnu pratnju nego je na snazi puno fizicka zastita. Propuhove motorizirane jedinice su upravo razdilile pancir kosulje.Upravo se radi raspored snajperista po zgradama kako bi nasi clanovi imali punu zasitu prilikom izlaska iz Ostarije u Vidjakovih

Pa ljudi moji koja je ovo simbolika.Prosvjed pomoraca i Sanader sat vremena nakon toga daje ostavku. Ma zvijezde su nam naklonjene.Sad triba samo stat na balun i promislit za dalje.Imamo ideja i znanja i to sad treba znat iskoristit.
Pa ljudi moji koja je ovo simbolika.Prosvjed pomoraca i Sanader sat vremena nakon toga daje ostavku. Ma zvijezde su nam naklonjene.Sad triba samo stat na balun i promislit za dalje.Imamo ideja i znanja i to sad treba znat iskoristit.
@marinero
Nije valjda galeb Pjero otvrija sewage u niskom letu?
Nije galeb nego golub, ili vise njih...![]()
A čula sam ?ženu kako nekome govori:Ja sam ?žena od Starog Guca...U svoje ime,kao clan Udruge cestitam i zahvaljujem vodstvu,svim clanovima UPH,njihovim obiteljima i prijateljima koji su direktno i na bilo koji nacin pridonijeli danasnjem dogadjanju.Hvala svim pomorcima i svim ostalima koji su s razumjevanjem i bezrezevno dali podrsku nasem prosvjedovanju.
Zahvaljujem mojoj dragoj supruzi sto je iz Zadra dovezla pun auto nase i druge dice.
Evo,ovo troje livo je moja ekipa.
@Offshorre 1975
Hvala na slikama.Na vecini tvojih slika su oni.Mora da si im mora puno sladoleda platit.Ne virujem das su ti mukte pozirali.![]()
A čula sam ?ženu kako nekome govori:Ja sam ?žena od Starog Guca...
Sve je bilo za 5 i vi??e od toga, nadma??ilo je sva moja očekivanja, jedina mala zamjerka bila bi ??ta nismo znali ko je ko..bilo je riči da će nickovi bit na majicama, a kako nisu bili moga nam je sinoć reć napi??ite svak svoj nick na majicu, pa ko ima ?želju koga upoznat.Ovako sam ?žicala okolo daj recite mi koji je Kokolo,Propuh,Pančo...a ?ža mi je ??ta nisam upoznala npr. Kolegu, Kotlara itd. jer mi je bilo glupo ić od čovika do čovika i pitat koji si ti, a svi u bile majice..