Prosvjedni skup

ma pusti kolega momak je ne??to pobrkao ka?že jedan moj sa broda ;u??li mu windowsi u excel .............

Nije on ni??ta pobrka ,to ti je misao jednog na??eg zaposlenika u npr.Konzuma di pametne glave određuju radne ili neradne nedilje,svece,bo?žiće a ljudi muče i niko da pisne od straja!Vidija bi ti kako bi se i oni usrali kad bi mu svi radnici u dr?žavi stali na dva dana i odbili ići na prisilni rad!A ja bi in da podr??ku!
Svi se mi borimo protiv iste a?ždaje ,ali blago to ne shvaća!

E jos nesto gosp. falkusa ja navigajen za 10000 kn i plaćan sve svoje raćune a zena mi neradi iman 2 dice isad bi trba državi dat 30% sta bi rekli naši susjedi MALO MORGEN

Postovani pomorci,
prosjecan Hrvat radi za 5000 kuna mjesečno i plaća poreze i doprinose. Kao jedan od prosjecnih ne mogu shvatiti da netko tko zarađuje 250.000 kuna godi??nje (5 mjeseci * 50.000 kuna) ne moze platiti 30.000 kuna poreza, a ??alje djecu u hrvatske ??kole, obitelji mu se liječi u hrvatskim bolnicama, vozi se po hrvatskim cestama (preostalih 7 mjeseci). Da li vi stvarno očekujete da se prosječni građani, porezni obveznici suosjećaju s vama?

Postovani gdine.ili gdjo.falkusa
Vama od svega sto vam je "servirano"jedino je ostalo u uhu tih 250000kn.
Nije vam omoguceno da cujete cilu pricu,prema tome nemojte iznosit brzoplete zakljucke.Sve sto su kolege navele,a i jos puno toga niste znali i neznate,a tili bi nam sudit.Mi poreze placamo isto kao i vi i jos vise.Na sve sto kupimo placamo PDV isto kao i vi,a vjerojatno kupujemo vise pa tako placamo i vise poreza,cestarinu kod registracije auta placamo isto kao i vi,a manje se vozimo jer nismo doma veci dio godine,razne pricuve,vodonaknade,komunalne naknade...placamo isto kao i vi,jedino sto dosad nismo placali je porez na dohodak,a sto se mene i mojih kolega tice i necemo ga placat,jer nema nikakve osnove da ga placamo.Niti novac zaradjujemo u ovoj drzavi,niti nam je drzava omogucila i nasla posao,niti je poslodavac koji nas placa iz ove drzave.
Ako ikad zaradim iti jednu kunu u drzavi Hrvatskoj na nju cu platit porez,drugacije ne dolazi u obzir.Uz sve ostalo navedeno od strane kolega,sta nam dica rastu bez oceva,a zene su nam i otac i mater toj dici ,sta nam je i Bozic i Uskrs i Nova godina i subota i nedilja radni dan ka i svaki drugi ni vi ni bilo ko drugi nemate nas pravo osudjivat.A ako vam pored svega navedenog jos uvik zvoni 250000kn izvolite otic na brod,ljudi uvik fali,a i to nesto govori.

Budite pozdravljeni

Cruise line svaka ti cast...meni odma skoci tlak kad ovako nesto procitam pa bolje da nista ne pisem!!!svak acast...a ljudi uvik fali!!!

ma to ti je sutra tako si bija napisa.Evo javija Propuh da se cuja sa vozacem.Meeting point u Sibeniku na parkiralistu od Luke Sibenik

Sad smo usli u ona kriticna 24 sata pred prosvjed.Molim zato sve organizatore da izbace stare SIM kartice iz mobitela i neka se prebace na nove brojeve koji su im samo iz ovih razloga dostavljeni. Kako mi je sinoc javija Sonny bio je pokusaj hakiranja stranice i zato je sinoc od 23-01:30 sve stekalo.Napad je obranjen,a pokusali su to izvest slanjem tisuca spam mailova na adresu udruge. Tako da je moguce da ce se isto pokusat i danas.
Prosvjed je u sridu u 09:00 ispred banke na Rivi!!!!!

znaci,Belboy,jadran,ja,offshore je reka da ce probat naletit,ako bude kisa ocekujem propuha u 18 u staroga mornara,veceras

Ekipa ja večeras ne mogu, al vas molim da se ne uništite, pa da ujutro kasnite na pripreme... Onda se sutra popodne možemo rušit koliko nas volja... Doduše ja odo na Otok popodne, al i tamo se ruši isto...

znaci,Belboy,jadran,ja,offshore je reka da ce probat naletit,ako bude kisa ocekujem propuha u 18 u staroga mornara,veceras

Je li veceras ili sutra navecer? Covice Frankie i kad nije u blizini muke mi zadaje. :kafa

Kokolo.Obavezno promini broj mobitela i stavi onu drugu sim karticu sta sam ti da prije 15 dana.Javija mi je Sljujo da se slusa neke ljude iz UPH ne zajebajen se. ODma se rijesi stare kartice.
@Green-go
Moze se i sa skuterom ali samo ako pada kisa.
@Offshore1975
Ma sutra je kokolo je krivo razumija sto posto je sutra nakon prosvjeda.Ja sam vec zva gazdu i pita da Vam se podgrije ova janjetina sta je ostane od prosvjeda jer ce sigurno ostat.Ima toga oko 400 kila.Janjci su u Klisu i sad nas vise niko ne moze fermat.
Ovaj moj bi prije dozvolija da ga ubiju nego da mu janjce diraju.
@Propuh
Jesi li posla lovu po soferu na Cres????

Back