Dragi Propuh,
nisam siguran da li se isplati odgovoriti ti na ovaj post, ali ne znam gdje si procitao da sam napisao da netko dobiva diplomu ili nekakav stupanj. Rekao sam da je farsa to da se nekoga nabrzinu uci nesto za sto trebaju 2 ili vise godina studiranja. Prema tome ta brza skola/tecaj nije nikakva skola, inace 99.9 posto tecajeva koje sam napravio u HR bili su samo uzmi lovu i bijezi i ne mogu reci da sam puno toga naucio. Ako se priznaje iskustvo, a ocito bi se u tom slucaju priznalo, cemu onda takve iskusne pomorce necemu uciti na tzv brzoj??? Mislim da nijedan fakultet/tecaj/brza skola nemoze usporedjivati sa iskustvom. Neka idu na klasu sa srednjom pom i iskustvom i to je to....zasto da im se pokupi lova za nekakvu skolu/tecaj, koja to nije. Ako si ti C/O 10 godina, sto ocekujes da ce te profesor u skoli nauciti da postanes komandant?? Ukratko: jesam za iskustvo ali nisam za to da se iz ove situacije radi biznis.
Evo nadam se da si sada razumio sto sam htio reci, ako nisi javi se!! Ja sam na brodu, jos par dana pa imam vremena za polemike, ali jos samo par dana

. Pozdrav