180k, maÅ¡ala..svaka čast, ko znade svoj posao nema mu granica ali ipak veza igra ogromnu ulogu.
Ne mozes ljude tako osudjivat,situacija je u zemlji da ljudi bjeze kud god...i ne samo na more...niti zna sta je to brod,niti kakav je zivot na brodu a kamoli sta je offshore i drill i sta,sad trebamo biti svi zlocesti?...covjek je negdje cuo,procitao i zasto se ne bi zapitao ako vec ima neku sposobnost...veza,bez veze...svejedno....ali s ovakvim izjavama ne vjerujem da bi ti ikome pomogao otici ikamo?..
Tptlk 2 via Desire 816
Ne osudjujem nikoga, a ponajmanje imenom. Al treba pojasnit neke stvari realnije, kao sto je Dalmos ispod napiso.Ne mozes ljude tako osudjivat,situacija je u zemlji da ljudi bjeze kud god...i ne samo na more...niti zna sta je to brod,niti kakav je zivot na brodu a kamoli sta je offshore i drill i sta,sad trebamo biti svi zlocesti?...covjek je negdje cuo,procitao i zasto se ne bi zapitao ako vec ima neku sposobnost...veza,bez veze...svejedno....ali s ovakvim izjavama ne vjerujem da bi ti ikome pomogao otici ikamo?..
Tptlk 2 via Desire 816
Mene uopce nije bilo briga sto ce ko mislit jesam bezobrazan ili ovo ono..ovo sto san napisa je realnost ne samo za hrvate vec internacionalno.daj boze da ima koju vezu i da ga ko preporuci..i da uspije..i da je vise hrvata nego poljaka itd...ali iz osobnog iskustva kad san ja pocinja sa offshorom...da nisam ima vezu(radija prije na kceri firmi)jos bi bija na kruzeru.u nas po agencijama plove stare posade.Ne znam..
Mislio sam ne komentirati da ne ispadnem bezobrazan ali..
Opcenito govoreci, oko 20 000 nas budala guli dva, tri ili koliko mj na brodu dok samo trebas pozelit nesto bolje..
Mislim da vecini treba kvalitetni reality check i rezon da sve ima pocetak-sredinu-kraj, cak i americki akcijski filmovi.
Ne zna se koje je boje matrikula a odma bi se stotine tisuca dolara dolara brojilo...
Ljudi vidim da se raspravlja lipo pa cu i ja bacit koju ric da upadnem u raspravu malo![]()
U drilling sam uspio ubacit 2 covika od toga jednog direkt sa cargo broda a jednog sa putnickih i niej to nikakva nauka od posla jer ako si voljan uci u posao povataces ga vrlo brzo. Sad sta se tice drillinga i svega drugog ja sam vec napisao dosta puta da je pomorstvo kao i nogomet i mi koji smo u drillingu smo kao igramo u Realu,Barci,Chelsea,ManUtd,Bayern itd.. i naravno da je san svakog pomorca/igraca da igra za najbolje ali normalno je i da se to nemoze, ali da sad triba govorit da je gladan onaj tko radi/igra za/na Villareal,DInamo,Shaktar,Grenadu,Stoke city tj OSV ili na putnickima,ili na tankerima to su gluposti,
LJudi koji dodu i napisu temu da bi u offshore (platforme drilling) su ljudi kojima je najlakse to objasnit na principu nogometa i tako ce najbrze shvatit jer drugacije nemogu.
Eto to je moje misljenje i tako ja ljudima objasnim to u kratke crte![]()
BobbyNe mozes ljude tako osudjivat,situacija je u zemlji da ljudi bjeze kud god...i ne samo na more...niti zna sta je to brod,niti kakav je zivot na brodu a kamoli sta je offshore i drill i sta,sad trebamo biti svi zlocesti?...covjek je negdje cuo,procitao i zasto se ne bi zapitao ako vec ima neku sposobnost...veza,bez veze...svejedno....ali s ovakvim izjavama ne vjerujem da bi ti ikome pomogao otici ikamo?..
Tptlk 2 via Desire 816
Bobby
Situacija u zemlji je da se pomorci gledaju ko ovce...i do jucer su se smijali nama..ko nebi ti ja to...da mi drugi jebe zenu....e sad kad je dosla voda do grla sad opet na more...da ne spominjem ove s pomorskom skolom gubili se tamo vamo..lini bili za otic na brod a sad u 35bi na brod.
Ne mozes ljude tako osudjivat,situacija je u zemlji da ljudi bjeze kud god...i ne samo na more...niti zna sta je to brod,niti kakav je zivot na brodu a kamoli sta je offshore i drill i sta,sad trebamo biti svi zlocesti?...covjek je negdje cuo,procitao i zasto se ne bi zapitao ako vec ima neku sposobnost...veza,bez veze...svejedno....ali s ovakvim izjavama ne vjerujem da bi ti ikome pomogao otici ikamo?..
Tptlk 2 via Desire 816
Imajte u vidu da sam ja prije nego sam upao u offshore godinama bio Prvi Casnik palube na strancu (od 1994), dakle biti pomorac nije "daj Mare Pizde", triba tu odricanja, strpljenja i nadasve sacuvati zdravu psihu i familiju.
Sad me svi poznaju i imaju moj broj mobitela, a di su bili do 2008,
dakle biti pomorac nije "daj Mare Pizde", triba tu odricanja, strpljenja i nadasve sacuvati zdravu psihu i familiju.