Izgleda da sam ja svemu kriv

, ocito su me neki krivo shvatili, ja sam isa na stranca 1989 a u to vrime su svi bizali ca sa nasih firmi, a najvise sa Jugolinije, ja san dosa sa Jugotankera, a ti moj Dubrovcaninu pricaj sto oces, ali razlika je bila DRASTICNA (rekli bi u audiciji)izmedu mene i Jugolinije, a ti ako si naviga za vrime bivse Jugoslavije ka Kapetan onda te kuzin jer su svi Kapetani tada bili Komunjare i nisu trpili da im je nizi oficir pametniji od njih, a njih su poceli jeba.. ka kadete sve dok nisu dosli do Kapetana pa su se i oni poceli tako ponasati, vrimena su se prominila i vrime je da operete crvenu boju, e upravo o tim Crvenim Rijeckim Kapetanima ja pricam, a ja imam i dan danas dobrih ljudi iz Rijeke sa kojima sam u dobrim odnosima ali na zalost tada su pali u mojim ocima, pa uvik prilazim sa oprezom Kapetanima iz Rijeke koji su poceli karijeru na Jugoliniji (Croatia line), a svi znaju da puno nas na jednom brodu ne valja, a nerijetko sam dozivija da su se i potukli, pogotovu ako su iz istog mista, a to ti moze reci bilo ko ko je posten i realno gleda na ondasnje stanje.

BTW,da se bojim konkurencije nebi poziva da se ukrcavate tamo di sam ja, ali bojim se Komunjara ili onih sa takvim mentalitetom.
A ti moj lipi Mikaya to sto kazes da idemo navigat sa strancima ha ha , pa tamo i jesmo a ti i dalje navegaj na nasoj firmi, nisan jos nasa na ovom forumu da netko oce na Atlansku.losinjsku,ili neku od nasih firmi,ocito si promasija forum.