Carnival

Ne znam meni su takvi nasmijani i tihi likovi jezivi, ono smije se a ko zna ??to misli.:kafa
Uglavnom idem se psihićki pripremati za sve ??to sljedi . Pozdrav ??jora Aveo.

Pa gdje je 31.?:o

A ja imam pripremene jer maneken dolazi u ponedjeljak:confused: ne zbog njega već ??to moram kroz Sloveniju ,uvijek me policija zaustavi i zaj....a:mad:

Evo javili mi 31. letim na Aljasku na Spirita. Treći brod na kompaniji treća klasa:udriglavom:udriglavom:udriglavom:udriglavom:udriglavom:udriglavom
Ajde bolje i??ta nego ni??ta.:rolleyes:

Opet se bunis:confused:Eto ti je stiga ukrcaj na,po meni najbolju klasu brodova na CCL.6 godina sam bija na spirit klasi,viruj mi da su najbolji od svih klasa.
NA ALJASCI NEMA PINGVINA,oni su daleeeko na jugu.Posli aljaske,havaji pa mexicka rivijera,a sta bi bolje tija?To mi je bija jedan od najboljih ugovora.Jos je onda spirit bija skroz nov ali su se "raspali"evaporatori od klime pa smo "zaglavili"15 dana u Honolulu dok nisu dosli serviseri iz Finske i osposobili 2 kompresora.15 dana ludila,brod bez putnika,mi spavali u putnickim kabinama sa balkonima da bi mogli disat,ali se zato posli posla odma islo u djir,iznajmi harleya pa tamo vamo,waikiki,pearl harbour....

Ma ne bunim se već mi ide na ?živce svaki put druga klasa broda opet ući sve iz poćetka (btw nisam nikad bio na azibotima) pa me to malo brine. A i ćuo sam horror priće o tom brodu od Rochema do ventila itd. To za vijađe me ne zanima previ??e jer u 5 mjeseci na Liberty-u iza??ao sam 3 puta:confused:

Ma bit će to sve dobro naućit ću ne??to novo. :kafa

alo mestreee... azipod, azipod!!!! jebes rutu kad ne znas di ces i sta ces!!
kako si reka,knjigu u ruke, asap, no hard feelings.za pingvine ces lako, a sa AZIBODOM -nikako.

Ma ne bunim se već mi ide na ?živce svaki put druga klasa broda opet ući sve iz poćetka (btw nisam nikad bio na azibotima) pa me to malo brine. A i ćuo sam horror priće o tom brodu od Rochema do ventila itd. To za vijađe me ne zanima previ??e jer u 5 mjeseci na Liberty-u iza??ao sam 3 puta:confused:

Ma bit će to sve dobro naućit ću ne??to novo. :kafa

nemoj nista govorit,ako se hoces samnom zamijenit za HOLIDAY samo reci lupaj se nogama u guzicu

koja su filozofija ti "aziboti".Ja ih imam 8 komada i ne znam ni di su vise.Zadnji put sam isa vidit jesu li na mistu prije nego smo iz skvera izasli.

pa koji van je ljudi,sta je maninjorgo reka,knjiga je tamo,u najgoren slucaju dan-dva mozganja i picis dalje,sve je to isto

e moj frenk! azibod ti je cudo od makinje. uzmes manicu a on vrti. li vrti.. os livo, os desno, os naprid , os nazad. cudo kazen ti!!moras samo pazit da ti se ne zamanta od te puste rotacije! ol nije bolje da ti se zamanta od postupa??

ala tebe kokolo jos i knjige citat pa ko ce to sta ti je.Ajde da je bar playboy. Evo ide drugi red od ponediljka.Ma salje Jadran po makarskom autoprometu.Taman dok dojdu do Splita same se otvore ne moram se zajebavat.

i pusti ti maninjorga,uvik je ima talent za pametnu rec ali nije tvoj djir cini mi se,on je to malo sporije,ti si hiperaktiva

ma nije moj kokulo, jebe me malo azibod. okinija san bocu ivana dolca i 5-6 caipirinha! vozin ganz langsam!znas i sam kako kasasa vrti, bolje nego bilo koji azibod.u misto!

Ja ne znam da su ti azibodi problem.Ok azibodi su ABB kaka naziv za azimuth thrustere.Ja mislim da su moji mlinci za kavu Rollce royce.Kazu ovi moji magarcici sta ih ja posaljem vidit je li to jos uvik na mistu(da nam ih nije ko ukra jer bi inace najeba)da samo livaj ulje i minjaj im svicice i da nema smrti.
A sad kad ste spomenili probleme sa azibodima volija bi znat koje su im boljke sa strojarske strane cisto iz kurioziteta jer tu osim par vecih zupcanika,2 pumpe za podmazivanje i 2 hidraulicna motora i 2 pumpe za steering ja ne vidim nista fascinantno.Ah da tako je i ima jedan veliki el.motor od 3,8 MW skroz sam zaboravija.Znam da ih na struji hebu phase moduli da cesto prigaraju.Ajmo mok i propuvani specijalisti moji za azibode otkrijte mi male tajne velikih majstora aziboda !!!!
Nije vrag da vam pustaju deep sealovi(propeler shaft seal),a ako i pustaju vas dva tu opet nista ne merete pa nema opet straja od rada

Last edited:
ako nisi ti u stanju to sredit,kako ti struja more pomoc,obicno se struje ne srecu svaki dan sa phaze modulima,opet je sve na onu moju,kad dojdes na brod procitaj malo di si,nadan se da me nisi uvatija na baketinu jer nisan bija na azimute

Back