propuhani
lijeni tovar
Pa ovako nakon 4 godine kontenjera??a na MSC-a i 3 godine ??to sam proveo doma zbog bolesti mogu ti reći nakon ??to sam učinio 2 broda na Carnivala da mi je ok. Plaća je odlična za količinu posla koju mora?? raditi (ja sam u makinji) ?žabari su jeli ?žabari ali s njima se da izaći na kraj, treba samo biti koncentriran na posao. Talijanski ti je va?žan ali ćisto radi komunikacije s njima. Pod ono da mo?že?? puno naučiti na kruzrima (barem Carnivalovim) a nije tehnički dio mislio sam na CTC tj Crew training centar gdje mo?že?? besplatno učiti strane jezike npr talijanski , ??panjolski itd. Razne programe za rad na kompu itd. Sve kompanija plaća ali jbg treba vremena za sve to.
Da je lako nije ali neću te lagati lak??e je nego na cargu (barem meni). Na??ih ljudi ima dosta (narućito makinja) i kao svugdje ima budala ali ima i legendi od ljudi od kojih mo?že?? puno naučiti.
Sve ovisi od tebe i kako se ti postavi?? ali ponavljam lak??e nego na Cargu. Nadam se da sam barem malo pomogao.
Pozdrav.
Da je lako nije ali neću te lagati lak??e je nego na cargu (barem meni). Na??ih ljudi ima dosta (narućito makinja) i kao svugdje ima budala ali ima i legendi od ljudi od kojih mo?že?? puno naučiti.
Sve ovisi od tebe i kako se ti postavi?? ali ponavljam lak??e nego na Cargu. Nadam se da sam barem malo pomogao.
Pozdrav.