Carnival

Pa ovako nakon 4 godine kontenjera??a na MSC-a i 3 godine ??to sam proveo doma zbog bolesti mogu ti reći nakon ??to sam učinio 2 broda na Carnivala da mi je ok. Plaća je odlična za količinu posla koju mora?? raditi (ja sam u makinji) ?žabari su jeli ?žabari ali s njima se da izaći na kraj, treba samo biti koncentriran na posao. Talijanski ti je va?žan ali ćisto radi komunikacije s njima. Pod ono da mo?že?? puno naučiti na kruzrima (barem Carnivalovim) a nije tehnički dio mislio sam na CTC tj Crew training centar gdje mo?že?? besplatno učiti strane jezike npr talijanski , ??panjolski itd. Razne programe za rad na kompu itd. Sve kompanija plaća ali jbg treba vremena za sve to.
Da je lako nije ali neću te lagati lak??e je nego na cargu (barem meni). Na??ih ljudi ima dosta (narućito makinja) i kao svugdje ima budala ali ima i legendi od ljudi od kojih mo?že?? puno naučiti.
Sve ovisi od tebe i kako se ti postavi?? ali ponavljam lak??e nego na Cargu. Nadam se da sam barem malo pomogao.
Pozdrav.

Imam pitanje za kolege koji su već du?že na kompaniji.
Nakon koliko obično zovnu za ukrcaj jer ja sam već 2 mjeseca doma (od 10.05.) i nitko me ne zove. Napominjem da sam imao dobre ocjene, nisam imao nikakav warninig. Poslije prvog broda zvali su me nakon mjesec dana i rekli mi kada mi je ukrcaj mjesec dana ranije. Ovaj put ni??ta. Zvao sam Euros oni pojma nemaju Rekli su mi da office u Monacu sla?že rasporede na čudan naćin koji put jave ranije koji put kasnije. Uglavnom dva mjeseca sam doma i ne znam ni??ta, samo me zanima dali je to normalno ili da počnem slati aplikacije drugim firmama??? :udriglavom

Nakon koliko obično zovnu za ukrcaj jer ja sam već 2 mjeseca doma (od 10.05.) i nitko me ne zove. Napominjem da sam imao dobre ocjene, nisam imao nikakav warninig. Poslije prvog broda zvali su me nakon mjesec dana i rekli mi kada mi je ukrcaj mjesec dana ranije. Ovaj put ni??ta. Zvao sam Euros oni pojma nemaju Rekli su mi da office u Monacu sla?že rasporede na čudan naćin koji put jave ranije koji put kasnije. Uglavnom dva mjeseca sam doma i ne znam ni??ta, samo me zanima dali je to normalno ili da počnem slati aplikacije drugim firmama??? :udriglavom

Meni mu?ž uvijek zna kada ide natrag ,mo?že biti +' - nekoliko dana .Sada dolazi 13 07 i ide 01.08 u Molfacone po novi DREAM ,ali mi ne??to naspomenuo da su neke promijene i da su kratki sa ljudima..
Obično je 2-2,5 mj doma ,a sada ovako kratko iprije ovog ugovora bio je niti mj doma .

muci,muci aveo bice dana za pribacit u 2010.Dobro je trljaj ruke dok je tako.

Lako ,lako frenkie po tuđoj riti tući,:udriglavom

Dođe doma kao da je bio u cenrifugi,pa kad pročita ono o orgijama, tulumima padne mu mrak na oči, a ??to se prebacivanja tiće o tome ja odlučujem. Ja sam za njega ZAKON i ministar financija .Sve je u mojim rukama :mad:

Kasica prasica gdje se ubacuje za mirov. i socij .je pod mojim krevetom, i tamo se ubacuje a porez obračunavam 2x godi??nje,priznajem samo orginal račune kao poresku olak??icu,darove ne skuplje od 100$ i tel rač.ne vi??e od 85$ Za cigarete ne priznajem ni??ta to ako uspije od prekovremenih:kafa

u su moguce semo dvije stvari ili recesija ili ce te zvat par dana prije

@ Frankie daj nemoj svaki thread pisat zajebanciju jer smo onda ukurcu kad dode neko novi nista naci nemogu pa onda nas pune pitanjima a ti smao saras.

Razumis? i molim te nemoj mi reci da tebi saljem njihove upite :udriglavom

vjerojatno su se napunili ,ali mozes ocekivat poziv svaki dan.Ne ostavljaju oni ljude na ulici nikada zato se ne brini i kroz par dana kontaktiraj euros da ih nazove sekundu i pitaj kada ides.

Sta se bunis,mene tesko ikad puste dva miseca,nema ti frke ako nisi nesto debelo za..a,a kazes da nisi.Zvace te sigurno,mozda i ovih dana,ali na short notice.

Meni mu?ž uvijek zna kada ide natrag ,mo?že biti +' - nekoliko dana .Sada dolazi 13 07 i ide 01.08 u Molfacone po novi DREAM ,ali mi ne??to naspomenuo da su neke promijene i da su kratki sa ljudima..
Obično je 2-2,5 mj doma ,a sada ovako kratko iprije ovog ugovora bio je niti mj doma .

Aha,znaci maneken spada u ove sa preporukama,sta idu na nove brodove:hihi

dobro, da se ne prepucavamo sada tu,ali kriza je i nemam bas nekog izbora,ako ti znas neke firme koje primaju i da daju za trecega oko 4500 eura javi mi

da znam ali ja bi osto na putnickim a malo ko daje ovu lovu,ma sve je u redu , nisi star ali eto vidis svak oce mlade ZIVIO

ee jebiga ,ja dobijem uvijek kante,moram postat ulizica pa me mozda i posalju na Dream

Reci kome se treba ulizati , ??ABARIMA MO?? MISLITI KAKO NAS VOLE , ANI NA? I NEKI SU DA POPIZDI?  OD PATRIOTIZMA,MA UTOPILI BI TE U KAPI VODE:mad:

Samo rad i iskustvo , :kafa

nisan ja tebi osobno nista tija rec,ali na kruzere,pa sta radis od covika,vidis mi ti na trgovackima neki vrag i radimo i kad dojdemo u odredjene godine moremo jos,ako manekenu izgori teretana,sta ce,dobice razvod radi nemogucnosti zadovoljenja sex potreba zakonite ili ne,ili frenkie,ja san isto umjetnik sa prstima na tipkovnici,ali kad par godina radis samo sa prstima,rece mala di je prava stvar,pitaj izzy

Pitaj ti samo koliko je tu stresa ,kad dođu oni inspektori ka sanitarci pa kontroliraju bazene ,jakuzije pa i one debele kad popadaju u teretani pa tra?že milionske od??tete .

A bio je on i na trgovačkim jedino ne na tankerima ,je jedan vinar ali drugo ni??ta

Reci kome se treba ulizati , ??ABARIMA MO?? MISLITI KAKO NAS VOLE , ANI NA? I NEKI SU DA POPIZDI?  OD PATRIOTIZMA,MA UTOPILI BI TE U KAPI VODE:mad:

Samo rad i iskustvo , :kafa

a slazem se s tobom,nazalos je tako

Evo javili mi 31. letim na Aljasku na Spirita. Treći brod na kompaniji treća klasa:udriglavom:udriglavom:udriglavom:udriglavom:udriglavom:udriglavom
Ajde bolje i??ta nego ni??ta.:rolleyes:

Da da ponit ću jednog pingvina kao suvenir doma. Držat ću ga u frižideru u dubokom da mu nebi možda bilo vruće ovdje kod nas.

Da da ponit ću jednog pingvina kao suvenir doma. Dr?žat ću ga u fri?žideru u dubokom da mu nebi mo?žda bilo vruće ovdje kod nas.

Ma to sam ti napisala jer oni putnici tamo gledaju u led i dive se pingvinima i medičima,kao mala djeca .

Kad je maneken bio na Spiritu bili su većinom Japanci putnici,nasmijani i tihi:D

Ne znam meni su takvi nasmijani i tihi likovi jezivi, ono smije se a ko zna ??to misli.:kafa
Uglavnom idem se psihićki pripremati za sve ??to sljedi . Pozdrav ??jora Aveo.

Evo javili mi 31. letim na Aljasku na Spirita. Treći brod na kompaniji treća klasa:udriglavom:udriglavom:udriglavom:udriglavom:udriglavom:udriglavom
Ajde bolje i??ta nego ni??ta.:rolleyes:

ajde ajde vjerojatno se vidimo gore ,lipo je ,a u deveti misec na havaje 3 dana u portu honolulu ,ludnica uzmu se motori R6 i R1 vozikanja po otoku svidice ti se samo ima i dosta posla,ekipa ja dosta strucna i ozbiljna vidices i sam.

Back