Carnival

@down22
Pa tema je putnicka kompanija, a pomorci sa putnickih znaju da je najbitnija stvar za dobit i zadrzat posal na istima izgled. Zato zelimo ukazat koliko su vazni solariji,pedikura,manikura,welness i spa, te da kolege moraju posvetit najvise paznje izgledu. Pored toga trazi se od kandidata da budu zabavni,elokventni,otvoreni,razumni i lako pristupacni kako bi putnicima sto vise ugodili.Kako Ja zadovoljavam sve kriterije cak i vise mislim da nema putnicke kompanije koja me ne bi pozelila u svojim redovima.

Mi manekeni smo zaljubljeni sami u sebe u onim bijelim uniformama i zato ne ?želimo mjenjati kompaniju. (nadam se da ovo nije nitko krivo shvatio).:o

Mi manekeni smo zaljubljeni sami u sebe u onim bijelim uniformama i zato ne ?želimo mjenjati kompaniju. (nadam se da ovo nije nitko krivo shvatio).:o

Carnival cruise lines je najveca ,najmocnija i najpopularnija cruising kompanija na svijetu, ali ujedno i njihova dionica na new york burzi je proglasena jednom od najsigurnijih dionica u cijeloj ovoj recesiji.Kako sam dugo na Carnivalu i ujedno vlasnik velikog broja dionica (dobivam ih sa popustom) molio bih vas da ovu temu ne zasipamo brojnim postovima koji nemaju veze sa ovom kompanijom nego,ako je moguce pisimo misljenja kako pomoci nasim mladima casnicima da uspiju na Carnivalu kao sta sam uspio ja i dosta mojih kolega.Hvala unaprijed

Razmisljan da se javin za asistenta stroja na Carnival kad završin faks. E sad, masu svita mi je reklo da ka asistent na kruzerima i neću bog zna šta naučit i da radije za početak iden na cargo pa posli di završin, ako me volja i na kruzere. Dakle, asistentura na Carnivalu (ili nekoj drugoj cruising liniji) za i protiv ako ko ima koji dobar savjet, molija bi lipo!

Stari prihvati asistenturu cim ti je neko ponudi i ne neckaj se previse jer trenutno situacija za pocetnike nije obecavajuca.

pa ne bi ti zna rec direktan odgovor,proba san manje vise sve vrste brodova ali sve se svodi na utisak prvog ugovora ako nemas zivaca cekat drugi,palit rucno 18 lajbota svaku nedilju na rojala me odvelo nazad na balkove,narocito kad san mora u 10 ujutro ronit u santine od tendera punog putnika u karibima kojemu su idioti u 8 kad su ga pustili u more zaboravili stavit cep pa zvali u pomoc

@reful
Ok sorry za ovo.Nismo znali da imas veliki broj dionica Carnivala.Ako su nasi napisi doveli do znatnog pada cijene dionice i ako si pretrpio financijsku stetu molim te dostavi mi broj racuna i iznos koji si izgubio nasim bezobzirnim postovima na PM pa cemo ti to solidarno nadoknadit ja,kokolo,spuzvasta,propuhani i aveo.
:uzdravlje:uzdravlje:uzdravlje:uzdravlje Niko ka nas Frenkie:uzdravlje:uzdravlje

i frenkie ti je reka pravu stvar

Ma je, znan kako stvari stoje, samo dok ja izguran ovaj svoj rusvaj od faksa od ove krize će ostat samo ru?žna uspomena :uzdravlje... a ??ta se ukrcaja tiče, buden li ba?? očajan, ??ta sumnjan da ću ka strojar bit, uvik mogu poć utapat se na koju Berketovu karampanu :(. Samo me zanima ako ko mo?že reć o kvaliteti asistenture na kruzerima, ako ima ko da je odradija ili da je vidija ??ta se radi. Eto. Pozdravi ekipi sa foruma, ?živopisno ste dru??tvance!:D

Cuj nisam bija na putnickima, ali kako su mi pricali uglavnom naganjaju sve sta hoda na dvi noge od putnika do posade. I kazu da nisu pretjerano izbirljivi.Ide se na kvantitet,a ne kvalitet.

Last edited:
šta se broda tiče briga me za putnice toga ima i ode na kopnu. Kruzer me mami jer ga manje valja i jer je češće u portu, a čini mi se i da je poželjan preduvjet ako mislin počet fušarit u yachtingu jednog dana. Brat mi je strojar i cili je u offshore shemama i kaže da ne bi nikad na putnički. Neka fala znan kako mu je i ja to njegovo ne bi nikad, a njemu je super. Eto.

Last edited by a moderator:
@down22
Pa tema je putnicka kompanija, a pomorci sa putnickih znaju da je najbitnija stvar za dobit i zadrzat posal na istima izgled. Zato zelimo ukazat koliko su vazni solariji,pedikura,manikura,welness i spa, te da kolege moraju posvetit najvise paznje izgledu. Pored toga trazi se od kandidata da budu zabavni,elokventni,otvoreni,razumni i lako pristupacni kako bi putnicima sto vise ugodili.Kako Ja zadovoljavam sve kriterije cak i vise mislim da nema putnicke kompanije koja me ne bi pozelila u svojim redovima.

ma frenkie,nikad se nisan bolje izrazija:D

??ta se broda tiče briga me za putnice toga ima i ode na kopnu. Kruzer me mami jer ga manje valja i jer je če??će u portu, a čini mi se i da je po?željan preduvjet ako mislin počet fu??arit u yachtingu jednog dana. Brat mi je strojar i cili je u offshore shemama i ka?že da ne bi nikad na putnički. Neka fala znan kako mu je i ja to njegovo ne bi nikad, a njemu je super. Eto.[/QUOTE

Kadetura na kruzerima ti je malo drugačija jer na kruzerima sustav rada je drugačiji. Ali uglavnom ako ?želi?? ne??to naučiti a ne tulumariti onda mo?že?? naučiti sve ??to bi mogao na carga a i vi??e jer kruzeri su ipak posebni po mnogočemu. ( ne mislim samo na tehnički dio).

@propuhani
Fala lipa za odgovor.
Ne radi se o tulumarenju, već o uvjetima rada i plovidbe za koje mi se čini da su na kruzerima znatno bolji. I naravno da oću naučit, da ne buden posli terco sa dvi live ruke i noge :-) Kako je tebi na Carnivala?

Back