pozdrav, ovo mi je prvi post na forumu otkad sam se predstavia, čitam vas stalno ali nisam prije naÅ¡a prilike napisat ili pitat neÅ¡to smisleno

bia sam nekidan do brodospasa pitat za posa budući da sam dobia informaciju da zadnjih godinu dana krcaju asistente, a to i tražim, ukrcaj za asistenta stroja. bia sam u kadrovsku, kod tadina, nisam tia bit dosadan pa ispitivat previÅ¡e, dobia sam aplikaciju, popunia, preda. pita sam kolike su nade da će bit neÅ¡to od toga, kaže barba neznam, ljudi na popisu ima tako da ko zna Å¡ta će bit s vrimenom, možda za 6 miseci, možda 8, itd itd
sad neznam Å¡ta bi iz toga zaključia, kolike su realne Å¡anse za zaposlenje u neko naredno vrime i kako funkcioniraju u praksi? mislim na realne Å¡anse nekog bez posebne veze, mogu imat eventualno preporuku kapa sa jednog njihovog broda?
školu imam završenu, visoku, brodostrojarstvo i imam 0 dana plovidbe

vrimena i strpljenja iman na raspolaganju dosta tako da mi to nije nikakav problem, zanima me više isplati li se bit uporan, javit se svako toliko vrimena, pitat ima li šta na vidiku?
i sad možda manje bitno, koliko uopće plaćaju asistente i uz kakve uvjete, kakvi su ugovori, pretpostavljam da onda nema brige ni za ovo mirovinsko/zdravstveno...di jedan asistent može zavrÅ¡it, samo na supplyere ove pretpostavljam?
pozdrav