Brodospas......

Jedino sto znam je da rade oko plinskih platformi u sj. Jadranu.Znaci relacija platforme, Pula, Zadar, Losinj.Sto se tice suplajera oni ti imaju rutu Pula-platforme.

Sitacija nije bajna istina je da imaju viska ljudi i cini mi se da jedan brod im ne radi.Suplayeri rade na platformama u Sj.Jadranu i baza im je u Ravenni.A crew boat im rade takoder u Sj.Jadranu a baza im je u Puli.

u planu je novi PSV... baza Ravenna radi se za instalacije po sjevernom jadranu od Ancone pa prema Veneciji...

a za ukrcaj ka i svugdi svi imaju viska ljudi... :kafa
U planu je PSV ima vec 2 godine za koliko ja znam.Valjda ce biti nesto od toga.

Zna li ko kakva je situacija trenutno na brodu Star,cujem da je stand by kraj platforme Labin,koja je tu najbolja opcija za internet?

Zna li ko kakva je situacija trenutno na brodu Star,cujem da je stand by kraj platforme Labin,koja je tu najbolja opcija za internet?

Na poziciji nemas signala, u Ravenni si 2 puta tjedno u Zadru jednom... Ja iman vodafone za ravennu, 20 eura misecno 5Gb, a za zadar vip dnevnu tarifu...

pozdrav, ovo mi je prvi post na forumu otkad sam se predstavia, čitam vas stalno ali nisam prije naÅ¡a prilike napisat ili pitat neÅ¡to smisleno:D
bia sam nekidan do brodospasa pitat za posa budući da sam dobia informaciju da zadnjih godinu dana krcaju asistente, a to i tražim, ukrcaj za asistenta stroja. bia sam u kadrovsku, kod tadina, nisam tia bit dosadan pa ispitivat previÅ¡e, dobia sam aplikaciju, popunia, preda. pita sam kolike su nade da će bit neÅ¡to od toga, kaže barba neznam, ljudi na popisu ima tako da ko zna Å¡ta će bit s vrimenom, možda za 6 miseci, možda 8, itd itd
sad neznam Å¡ta bi iz toga zaključia, kolike su realne Å¡anse za zaposlenje u neko naredno vrime i kako funkcioniraju u praksi? mislim na realne Å¡anse nekog bez posebne veze, mogu imat eventualno preporuku kapa sa jednog njihovog broda?
školu imam završenu, visoku, brodostrojarstvo i imam 0 dana plovidbe:D vrimena i strpljenja iman na raspolaganju dosta tako da mi to nije nikakav problem, zanima me više isplati li se bit uporan, javit se svako toliko vrimena, pitat ima li šta na vidiku?
i sad možda manje bitno, koliko uopće plaćaju asistente i uz kakve uvjete, kakvi su ugovori, pretpostavljam da onda nema brige ni za ovo mirovinsko/zdravstveno...di jedan asistent može zavrÅ¡it, samo na supplyere ove pretpostavljam?
pozdrav:uzdravlje

ma znam, procita sam sve, bez brige, samo neki postovi su jos iz 2009 pa sam tia pitat ako je bilo kakvih primjena u meduvrimenu

Meni su tri prijatelja iÅ¡li ka asistenti stroja na brodospasa,jedino Å¡ta neznam koji su brod točno i ukrcali su se u 10mj

Last edited:
Back