Brodospas......

treći na palubi???
a na kojim je brodovima, jel u jadranu ili van jadrana....dajte, neću valjda tribat cidit informacije iz vas :mad:
kakvi su uvjeti, jel ima internet:rolleyes:??? jel ga zajebaju oko smjene? i ??ta oni daju plaću i kad si doma??? :cool:

posla sam ti P.M.

Evo samo da vam se javin na temu brodospas... Na brodu san nisan moga prije odgovorit tek san sad kupia internet... Na Brodospasa nema treceg oficira nego samo sekondo i chif. Radi se 6-6. Ugovor je 3 miseca na brodu al ako se dogovoris sa ovin sta te minja mozete i 2-2. U Jadranu je 5 Suplayera i dva sa druge strane italije sad bi jos jedan triba ic doli u Egipat... Placa nikad ne kasni i imas placeno mirovinsko. Placa je 2000 USD i bonus....

Samo na brodu placa ti raste svaki ukrcaj tj. bonus ti raste... Ima i chifova koji imaju 7000 USD zavisi koliko si na firmi...

evo kako se ni nakon 5 miseci nisan nigdi ukrca napokon san i ja nasa vezu kakvu takvu da me ubaci u brodospas.znaci ako mi mozete rec kako bi mi bilo da tamo iden za kadeta,kakva je placa,ugovori,ocu li naucit radit posal.eto molija bi vas da mi odgovorite

evo kako se ni nakon 5 miseci nisan nigdi ukrca napokon san i ja nasa vezu kakvu takvu da me ubaci u brodospas.znaci ako mi mozete rec kako bi mi bilo da tamo iden za kadeta,kakva je placa,ugovori,ocu li naucit radit posal.eto molija bi vas da mi odgovorite

Brodospas je odlicna odskocna daska, jedino sto ti mogu reci da je 99% da ces biti na podrucju sjevernog Jadrana, na relacija od Zadra do Pule, tj oko platforma na tom podrucju.Mislim da je jedan clan sa foruma tamo, ali ne mogu se sjetiti nick.

Meni se čini da na Brodospasa ne mo?že?? ič za kadeta.Provjeri.

A di ides na koji brod nije istina da ces ic u jadran sto posto jel je jedan brod u tunisu sad dva u Egiptu jedan na Siciliji i 4 su u jadranu... Ja san bia priko njih ka kadet i super mi je bilo neces se satrat od posla a uvik ces nesto radit. Jos je najbolje kad radis posal timunjera pa drzis gvardiju 4 ure na mostu a 4 piketajes to ti ispadne ka da si kadet a ako ne tamo si u dnevnici od 8 do 5 a most kad uvatis sam... Ma nemas tamo puno za naucit o navigaciji jel tamo ima malo navigacije samo od pozicije do porta kad vas posalje platforma. Skoro jedanput tjedno si u portu. Spiza ti je super ovde u Jadranu... Nasa ekipa

BRODOSPAS IBIS
Podaci o Brodu
Zastava: Croatia
Vrsta broda: Tegljač
Status: Plovi
Brzina/Smjer: 7.4 kn / 152˚
Du?žina i ??irina: 53 m X 12 m
Gaz: 4 m
Destinacija: ALIAGA
ETA: 2010-12-07 07:00 (UTC)
Primljeno (19): 0h 1min 38s prije

Ode Ibis u staro go?žđe,aj ča

da prica, najbolji dani mladosti.... reka mi je prijatelj sta je tamo da bi tribali teglit i kraljicu mira ili splita. jednoga od njih. sve u paketu ide, ne da vice ibisu ni na miru krepat

......prijatelj sta je tamo da bi tribali teglit splita. . sve u paketu ide, ne da vice ibisu ni na miru krepat

27ycnxg.jpg

28vpthu.jpg

ipak je isa sam bez da je ispruzija spagu za sebom...

loading.gif

po ovome sta san vidija ja,brodospas je lipu kremu da,
svi ga vole,svi ga hvale,
cini mi se da ima nesto u tome,
veliko ime u offshore u svitu,
ko je na njega bija,nema problema za ukrcaj
sta bi reka ban,
sa mi je zaj

E i taj se brod moze napricat prica, o vinu, dobroj spizi, jadranu, mediteranu, crnkinjama, nostromima, sexu, kapima, kapitanima.....

Ako se ne varam on je bio u sluzbi Engleske Obalne Straze prije nego sto je dosao u ruke Brodospasa?

Puno ti fala

Puno ti fala

Priko njega san se iskrcava kad me je zabolilo slipo crivo i on me odvea u porat. Platforma me pribacila sa moga broda na njega a on je taman isa u porat i stiga san na operaciju. Puno mu fala. Ima je ludilo accommodation dva salona s Tv-on.... Zvali su ga JAHTA jel je stvarno za tu velicinu broda bia dobro iskoristen. Nije on radia za coast gard nego Brodospas Moon i jos jedan brod 1995 godine.
Sad je mala kriza doli ne rade brodovi a aplikacija koliko oces 4 broda rade tri su vezana ukljcujuci u to i Brodospas Betu... Ali bit ce posla sad od nove godine

Back