Atlantic Marine And Aviation

ImaÅ¡ pravo potpuno. Ovo je užas. Stvarno bezveze. Molinte napiÅ¡i joÅ¡ koji post jer toliko inspiracije vučen iz svake ovakve rečenice da mi pamet na uÅ¡i izlazi.
Ja san na ovoj firmi. Evo, živ san i zdrav. I nije toliko loÅ¡e kako izgleda. Plaće su loÅ¡e, ugovori duži ali je karta za offshore, kao Å¡ta se već nadugo i naÅ¡iroko razglabalo u temi Atlantic Marine and Aviation. Nije firma za gradit karijeru al je odskočna daska za one koji nisu mamina mala sunca pa će ih uniÅ¡tit valjanje i 3 miseca ugovor.
Kome smeta nek konobari ka Nikola. Ka šta je reka, ništa nije sramota radit.
Pozdrav konobaru Nikoli i ostalima

prika davno sam ja konobaria
...daj reci placu za 2nd eng...
je ima koje otvoreno misto za i tako koju korisnu
pozdrav tebi i svim pomorcima ma di bili

Re: 2nd.Eng.

Re: 2nd.Eng.

prika davno sam ja konobaria
...daj reci placu za 2nd eng...
je ima koje otvoreno misto za i tako koju korisnu
pozdrav tebi i svim pomorcima ma di bili

Trazi ti se 2nd.Eng. trenutno. Placa je 4500usd i to ako brod ne mrda nigdje. Ako izadjete na more, onda ide jos nekakav sea bonus. Nije puno, ali se moze prezivit.

Mali savjet: oni koji ne zele radit, neka ne dolaze. Da ne sramote i sebe i nas koji smo tamo trenutno. Nisam dugo ovdje i vec ih je nekoliko otpalo. Necu ulazit u rasprave zbog cega. Gazda trenutno zaposljava hrvate jer potezemo i radimo za male pare. Njemu dobro, nama dobro zbog iskustva. Obostrana korist. :hihi

Last edited:
ImaÅ¡ pravo potpuno. Ovo je užas. Stvarno bezveze. Molinte napiÅ¡i joÅ¡ koji post jer toliko inspiracije vučen iz svake ovakve rečenice da mi pamet na uÅ¡i izlazi.
Ja san na ovoj firmi. Evo, živ san i zdrav. I nije toliko loÅ¡e kako izgleda. Plaće su loÅ¡e, ugovori duži ali je karta za offshore, kao Å¡ta se već nadugo i naÅ¡iroko razglabalo u temi Atlantic Marine and Aviation. Nije firma za gradit karijeru al je odskočna daska za one koji nisu mamina mala sunca pa će ih uniÅ¡tit valjanje i 3 miseca ugovor.
Kome smeta nek konobari ka Nikola. Ka šta je reka, ništa nije sramota radit.
Pozdrav konobaru Nikoli i ostalima

ajde brale nikola javi se.
nemoj nas samo osramotiti.:uzdravlje

necu kad cujem da se treba raditi...

Ubia vas posal na atlantic marine nema sta, radilo se misec dana dok se urediva carrier i to je to. Atlantic Marine za oficire kuverte nije odskočna daska jer brodovi nisu DP. Svaka firma koju san kontaktira je samo pitala jesu brodovi DP . A carrier jedini ima dp1 sistem koji nije u funkciji i nema lincencu. Dok san ja tamo bia naÅ¡i makinisti su iÅ¡li na Vroona te je njima AM bila odskočna daska. nasoj basaforci je tamo ok , gvardija i lagani neki poslovi, velika većina timunjera tamo su dosli sa kontejnera i bulkova te će sami kazat da in je ovo piučkim dim od posla, nema ricavanja tereta ni pranja Å¡tiva Ja ne pljujem po AM plaće dolaze uredno smjena je uredna spize ima koliko oÅ¡ ali ja see tamo u tom monkey biznisu nisan pronasa te san se vratia nazad na tankere za dosta manju placu .

Ubia vas posal na atlantic marine nema sta, radilo se misec dana dok se urediva carrier i to je to. Atlantic Marine za oficire kuverte nije odskočna daska jer brodovi nisu DP. Svaka firma koju san kontaktira je samo pitala jesu brodovi DP . A carrier jedini ima dp1 sistem koji nije u funkciji i nema lincencu. Dok san ja tamo bia naÅ¡i makinisti su iÅ¡li na Vroona te je njima AM bila odskočna daska. nasoj basaforci je tamo ok , gvardija i lagani neki poslovi, velika većina timunjera tamo su dosli sa kontejnera i bulkova te će sami kazat da in je ovo piučkim dim od posla, nema ricavanja tereta ni pranja Å¡tiva Ja ne pljujem po AM plaće dolaze uredno smjena je uredna spize ima koliko oÅ¡ ali ja see tamo u tom monkey biznisu nisan pronasa te san se vratia nazad na tankere za dosta manju placu .

Ima tu istine, ovo nije firma za gradit karijeru. Za nas strojare je dobra stvar za upast na offshore

@ sikiriki
Apsolutno se ne slazem sa tvojom izjavom jer osobno znam neke koji su se ukrcali kao treci i kao drugi casnici palube a imali su svega jedan tj. dva broda iza sebe i to na bulku i na kontejneru , isto znam da su se neki prebacili u druge firme za bolju placu i normalnije ugovore....

Tebi se nije svidilo , boze moj nismo svi isti , nekima legne nekima ne .....

pozdrav svima da se I ja javin prvi put ka 3rd eng. s firme, svasta se pisalo I ono I ovo ...a moji prvi dojmovi su: tempo je lagan ....tj neusporediv s tempom na celebrytiju...I to ne samo za casnike....tamo ce motorman oteglit jaja za razliku od ovoga, spiza je ludilo...pasticade, meso razno sa povrcen, salate ....par vrsta sokova, cokoladice I geickalice, sladoledi.ima internet....ljudi bar na mom brodu su ok..itd, malo je na divlje jer se planovi minjaju iz sata u sat ali koga boli k dok se matrikula puni offshore iskustvom I placa ide .... .eto ukratko, ja san prezadovoljan!

3800usd ako ne mrdas iz luke I onda si u dnevnici...cca 4100 u navigaciji tj na moru....onda je gvardija 4-8

3800usd ako ne mrdas iz luke I onda si u dnevnici...cca 4100 u navigaciji tj na moru....onda je gvardija 4-8
za kolicinu posla i uvjete meni je super, kad gladas kontenjere, balkove i jos puno firmi cak i bolje grane placa je ok, je offshore je pa bi tribala bit jaca ali iskustvo je najbitnije za dalje...bar ja tako gledan

kratki smo za par AB-eva pa napadajte....sritno

Po struci sam strojar te imam iskustva kao 4th ENG i 3rd Eng, volio bih se ubaciti u off shore ali nikako ne uspijevam jer nemam iskustva. Dali mi možeš poslati mail adresu gdje da pošaljem svoj CV. ZAHVALJUJEM UNAPRIJED Pozdrav

imas tu navedeno vec par puta citaj sve pa ces nac....ili upises u guglu atlantic marine and aviation pa tamo nadjes pod contacts.....
ps primaju motormene cak se suska o eventualnoj kupnji nove-stare suplaj rage

Back