ImaÅ¡ pravo potpuno. Ovo je užas. Stvarno bezveze. Molinte napiÅ¡i joÅ¡ koji post jer toliko inspiracije vučen iz svake ovakve rečenice da mi pamet na uÅ¡i izlazi.
Ja san na ovoj firmi. Evo, živ san i zdrav. I nije toliko loÅ¡e kako izgleda. Plaće su loÅ¡e, ugovori duži ali je karta za offshore, kao Å¡ta se već nadugo i naÅ¡iroko razglabalo u temi Atlantic Marine and Aviation. Nije firma za gradit karijeru al je odskočna daska za one koji nisu mamina mala sunca pa će ih uniÅ¡tit valjanje i 3 miseca ugovor.
Kome smeta nek konobari ka Nikola. Ka šta je reka, ništa nije sramota radit.
Pozdrav konobaru Nikoli i ostalima
prika davno sam ja konobaria
...daj reci placu za 2nd eng...
je ima koje otvoreno misto za i tako koju korisnu
pozdrav tebi i svim pomorcima ma di bili

ImaÅ¡ pravo potpuno. Ovo je užas. Stvarno bezveze. Molinte napiÅ¡i joÅ¡ koji post jer toliko inspiracije vučen iz svake ovakve rečenice da mi pamet na uÅ¡i izlazi.
Ja san na ovoj firmi. Evo, živ san i zdrav. I nije toliko loÅ¡e kako izgleda. Plaće su loÅ¡e, ugovori duži ali je karta za offshore, kao Å¡ta se već nadugo i naÅ¡iroko razglabalo u temi Atlantic Marine and Aviation. Nije firma za gradit karijeru al je odskočna daska za one koji nisu mamina mala sunca pa će ih uniÅ¡tit valjanje i 3 miseca ugovor.
Kome smeta nek konobari ka Nikola. Ka šta je reka, ništa nije sramota radit.
Pozdrav konobaru Nikoli i ostalima
ajde brale nikola javi se.
nemoj nas samo osramotiti.![]()
Ubia vas posal na atlantic marine nema sta, radilo se misec dana dok se urediva carrier i to je to. Atlantic Marine za oficire kuverte nije odskočna daska jer brodovi nisu DP. Svaka firma koju san kontaktira je samo pitala jesu brodovi DP . A carrier jedini ima dp1 sistem koji nije u funkciji i nema lincencu. Dok san ja tamo bia naÅ¡i makinisti su iÅ¡li na Vroona te je njima AM bila odskočna daska. nasoj basaforci je tamo ok , gvardija i lagani neki poslovi, velika većina timunjera tamo su dosli sa kontejnera i bulkova te će sami kazat da in je ovo piučkim dim od posla, nema ricavanja tereta ni pranja Å¡tiva Ja ne pljujem po AM plaće dolaze uredno smjena je uredna spize ima koliko oÅ¡ ali ja see tamo u tom monkey biznisu nisan pronasa te san se vratia nazad na tankere za dosta manju placu .
za kolicinu posla i uvjete meni je super, kad gladas kontenjere, balkove i jos puno firmi cak i bolje grane placa je ok, je offshore je pa bi tribala bit jaca ali iskustvo je najbitnije za dalje...bar ja tako gledan3800usd ako ne mrdas iz luke I onda si u dnevnici...cca 4100 u navigaciji tj na moru....onda je gvardija 4-8
kratki smo za par AB-eva pa napadajte....sritno