Atlantic Marine And Aviation

Kako na Atlantic Marine and Aviation

Kako na Atlantic Marine and Aviation

Postovane kolege pomorci!

Da li bi neko mogao da mi kaze na koji nacin upasti na Atlantic Marine and Aviation?Citajuci iz foruma zvuce mi kao jedna od rijetkih odskocnih dasaka za offshore posto na sve ostale na koje sam aplicirao traze iskustvo.Pokusao sam slanjem maila Kap. Franku kao i na mail koji sam nasao na oficijalni sajt ali nista od rezultata.

Veliki pozdrav iz Kotora!

Da se javim s Carriera nakon dvadeset dana.
Sve je u najboljem redu,gvardija 4/8 za sada,na brodu su 80% nasi i nema nikakvi zamjerki.
Ne plovi se nigdi,vezani smo do daljnjega jer radimo kao accommodation ship.
Doma san oko 4miseca i to je to.Kratko od mene
Zivili i veliki pozdrav iz Sheernessa
:uzdravlje

Da se javim s Carriera nakon dvadeset dana.
Sve je u najboljem redu,gvardija 4/8 za sada,na brodu su 80% nasi i nema nikakvi zamjerki.
Ne plovi se nigdi,vezani smo do daljnjega jer radimo kao accommodation ship.
Doma san oko 4miseca i to je to.Kratko od mene
Zivili i veliki pozdrav iz Sheernessa
:uzdravlje

Ajde neka si upa i ti. Mozda se vidimo za koji dan...Pozdrav.

pozdrav ljudi :)
čujem da je barba franko otiÅ¡ao sa atlantic marina,sad neznam dal je to istina??
ništa htio sam pitat kakva je situacija na Atlanticu??jel primaju još sta?
pozzzz

Poslao sam mail kap.Franku na koji mi je odgovorio i naveo da više nije u Atlantatic marine. Zvao sam neki
dan kompaniju,ali trenutno kažu da ne treba ništa,a na Maritime conectoru vidio sam da traže nešto za
makinu

Kako san ga popusija nisan bia doma niti ima vezu na net par dana i sad vidin ovo nemogu virovati

Dear Danijel

Thank you for your application. I have tried to call you on your mobile but cannot reach you

We have a position for a 3rd Officer on one of our survey vessel the Atlantic Cougar immediate start to join the vessel in Esbjerg Denmark . This is an immediate start position to join the ship on Saturday 11th May. You were referred to us by Vedran Polegubic who is the Chief Officer on the Atlantic Cougar

Can you please provide me with the following
Detailed CV
Certificates
STCW Certificate of Competency
Any other certificates held
Medical – ENG1
Passport
Seamans book

Please advise
if you are available
nearest airport information
current mobile number
Start / joining date? immediate
Salary: Contract and terms to follow
Positions / rank? 3rd Officer
Joining port Esbjerg Denmark
Area of operation? German International Waters
Shared cabin (2 persons)
Sat TV and Broadband internet on board
Minimum trip - normally 3 months, + up to 20 days for weather delays but first Contract period up to one month with the option to extend to three months maximum in our option.
Pay – consolidated
Contract – voyage contract
Type of work: magnetic survey in North Sea
Must have good command of English language, able to hold a conversation by phone, be fit and able to work with no recent medical problems or illness.
ship's web page – I.e. Current Fleet Atlantic Cougar
Company is a small family owned business. 22 yrs in operation.
Crew are expected to be dynamic, well motivated and willing to work in any other department.
Good spoken English is imperative.
Only STCW certified crew with experience to apply.
Regards
Maire
Maire Levenson
Office Manager
Atlantic Marine & Aviation
Maritime House
Tel +44 (0)1273 248888
Tel +44 (0)1273 704935 Direct Line
Fax +44 (0)1273 248700

za mi je stari ali ja osobno ka lovacki pas na pametnome tulifonu, uvik iman para na racunu a mailove refreshan svakih 10 min doslovno......bas steta

HTML:
moš zahvalit bogu dragom sta nisi isa , to je najgori brod di san bia i najruzniji ikad viši je skoro nego duži , lagan ko pero , a uzak , kad malo zapuše imaš osjećaj da će te privrnit u sekun , akomodacija mu je na federima 2 wc na 18 ljudi, 6 stolica i jedan stol za obidovat, dalje da ti ne pričam .... Ja san sricom bia vezan 2 miseca za kraj sa tin brodom i ima san osjećaj da san doma jer je iznutra uređen tako....

Last edited by a moderator:
HTML:
moÅ¡ zahvalit bogu dragom sta nisi isa , to je najgori brod di san bia i najruzniji ikad viÅ¡i je skoro nego duži , lagan ko pero , a uzak , kad malo zapuÅ¡e imaÅ¡ osjećaj da će te privrnit u sekun , akomodacija mu je na federima 2 wc na 18 ljudi, 6 stolica i jedan stol za obidovat, dalje da ti ne pričam .... Ja san sricom bia vezan 2 miseca za kraj sa tin brodom i ima san osjećaj da san doma jer je iznutra uređen tako....

hehehe.....
ej 3 miseca na ovome.....
mora da daju samo tako dobru paru
inace

e ajmo sad pljuvat po onima koji nas pokusavaju ukrcat ,a ima vas nemali broj koji kazete daj ista samo da se ukrcam ....
lakse je doma prebirat po jajcin i zalit se da nema posla

e ajmo sad pljuvat po onima koji nas pokusavaju ukrcat ,a ima vas nemali broj koji kazete daj ista samo da se ukrcam ....
lakse je doma prebirat po jajcin i zalit se da nema posla

ma kolega ne pljujem ja po nikome...
meni je ovi video strasan....a ko nema posla,,,ovo je sigurno odlicno...
meni je ovo bezveze...to valjanje i akomodacija....a da nemam posla..konobario bi....nista nije sramota raditi....

ma kolega ne pljujem ja po nikome...
meni je ovi video strasan....a ko nema posla,,,ovo je sigurno odlicno...
meni je ovo bezveze...to valjanje i akomodacija....a da nemam posla..konobario bi....nista nije sramota raditi....

ImaÅ¡ pravo potpuno. Ovo je užas. Stvarno bezveze. Molinte napiÅ¡i joÅ¡ koji post jer toliko inspiracije vučen iz svake ovakve rečenice da mi pamet na uÅ¡i izlazi.
Ja san na ovoj firmi. Evo, živ san i zdrav. I nije toliko loÅ¡e kako izgleda. Plaće su loÅ¡e, ugovori duži ali je karta za offshore, kao Å¡ta se već nadugo i naÅ¡iroko razglabalo u temi Atlantic Marine and Aviation. Nije firma za gradit karijeru al je odskočna daska za one koji nisu mamina mala sunca pa će ih uniÅ¡tit valjanje i 3 miseca ugovor.
Kome smeta nek konobari ka Nikola. Ka šta je reka, ništa nije sramota radit.
Pozdrav konobaru Nikoli i ostalima

Back