još jedan pomorac
New member
citan sta pisete i to je vjerovatno iz vaseg iskustva ali isto ne mogu virovat
ako neko dovodi nesposobnog crnogorca(recimo sad za primjer) i taj covik uzima posal a nezna ne moze i sl kako on radi ako je to firma po zanatu ode on kuci na trk.....
osobno sam progurao sebi par dragih ljudi na oil job i samo s kvaltetnim pristupom 100% profesionalnocu i kvaltetom se uspilo doc u situaciju da nekog mozes preporucit i pitat za njega
pa kad jedn prode a taj se pokaze izvrstan pa drugi(kosta me zivaca ali je dobar) pa dode i treci jer ti je rod(a stvarno je dobar)
da nisan ora i kopa i dokaza se nikad nikog nebi dovea da ti koje san dove nisu bili takvi nebi dosa niko od nasih posli
ocu rec ako oni izvlace iz sesira ma bjezi od tih firmi,a mi moramo pazit koga i sta dovodimo i preporucujemo(jer jedino sa pravimi biranjem otvaramo vrata za druge RADNE kolege i drage ljude
Bradzzaduro = uhljeb![]()
Hmmm. Ja sam vidija na svoje oći kako je kapo crnogorac zamolija talijana barbu da mu ukraca trojicu u makinju i ovaj mu je to napravija. Poslije kod iduće smjene je tra?žija jo?? pet ljudi neke i na palubi (?živa istina bija ja tamo i sve to vidija) ,ali barbi vi??e prikipilo i nije tija vi??e zvat za njega. Ali ovi je uspija uvalit onih troje svojih od kojih i svog tetka od 65 godina za mehaničara. Svaka ćast tom starom čoviku nije bija toliko lo?? ali nije moga ni čekić dr?žat u ruci aliga je pokriva prvi makinje koji je bija kapov igrač. Greza ?živa.
Posli je tog mehaničara iskrca kapo talijan ,ali to su oni i očekivali njima je samo bilo va?žno da on uvati par iljada eura. A toga ima gomila. Sve usvemu nisam bija ni na jednom brodu sa crnogorcima di netko nije ukrca nekoga brata, tetka,nećaka,susida i sl. A o vancamentima da ne govorim. Ba?? ovi gore spomenuti barba talijan mi je pokaziva karakteristike koje je kapo pisa za svoje. Komedija ?živa čovik bi reka da se tu radi o supermenima ,a ne o naormalnim ljudima.

A ja se ukrca sa na??im barbom i on mene pta da iman li vi??u ??kolu. Ja ka?žen da neman i on će meni da ovi iz kompanije nevole vancavat ljude za prve bez vi??e. ??? A ja ga nisam ni??ta ni pita uvezi toga. Čovik se samo lipo tija ogradit odmah u startu. He