Ako je netko zainteresiran za posao na Offshore

Pozdrav ekipi..

Pozdrav ekipi..

Novi san ovdi..a posal mi triba " jučer"! Čuja san da se pripetavate oko VROON-a. Zanima me dali jo?? stoji da ta firma tra?ži ljude..s obzirom na ovu ljigavu krizu.Neman iskustva na off-shore..ali ako ćemo tako gledat, pa nisan ima ni na jednom kontejneru kad san se prvi put ukrca. Nisan osoba visokog kadra,radija sam na HAPPAGA..MSC..I ove na??e manje kompanijice.. Znači đir sam OS-AB i iman Yachtmaster 100 brt. Zadnje san odnaviga na MSC-u..pa nas je lipo poslalo doma u kompletu..tako da me to srozalo da sad stojin doma ko redikul bez cilja..Posjedujem regularne domaće brevete..s kojima nisan nikad ima komplikacija za ukrcaj na stranca..ali neznan koji su kriteriji na off-shore-u za ukrcat se prvi put. Dajte ljudi..svaka va??a iskusna rič-more mi zlata vridit.

PS-pa ćemo kod mene na janjetinu..(haha)

Novi san ovdi..a posal mi triba " jučer"! Čuja san da se pripetavate oko VROON-a. Zanima me dali jo?? stoji da ta firma tra?ži ljude..s obzirom na ovu ljigavu krizu.Neman iskustva na off-shore..ali ako ćemo tako gledat, pa nisan ima ni na jednom kontejneru kad san se prvi put ukrca. Nisan osoba visokog kadra,radija sam na HAPPAGA..MSC..I ove na??e manje kompanijice.. Znači đir sam OS-AB i iman Yachtmaster 100 brt. Zadnje san odnaviga na MSC-u..pa nas je lipo poslalo doma u kompletu..tako da me to srozalo da sad stojin doma ko redikul bez cilja..Posjedujem regularne domaće brevete..s kojima nisan nikad ima komplikacija za ukrcaj na stranca..ali neznan koji su kriteriji na off-shore-u za ukrcat se prvi put. Dajte ljudi..svaka va??a iskusna rič-more mi zlata vridit.

Obadji ovde po threadu, imas more adresa. Sta da ti kazem? Sve si sam reka. Danas u svemu ovome igra vise srica nego bilo sta drugo. "Sklopi" dobar CV pa salji mailom i poprati telefonskim pozivom. Doma probaj Brodospas....neznam sta bi ti vise reka.
:uzdravlje

Problem ti je sto velika vecina offshore firmi na kojima rade nasi krca samo officire a za kormilare i os bas i nije lako upast. Imas jedan zgodan thread "Savjeti za offshore" http://www.pomorac.net/forum/showthread.php?t=1543&highlight=savjeti+offshore pa probaj tamo naci nesto. Moj savjet ti je da probas nac nesto za platforme. Cosulitch ili u Rijeci ENERGIJA d.o.o. HR Office

- member of KTMS group -

ZAGRAD Business center

Prolaz Marije K. Kozulic 2, 4th floor

Rijeka, HR-51000, Croatia

Miss. Kristina Goreta, Director

kgoreta@ktmservices.com

Cell: ++385/(0)91/677 77 00

ENERGIJA d.o.o.

MEMBER OF KTMS GROUP

Zagrebacka cesta 233, 8th floor, Suite 159-161,

HR-10000 Zagreb, Croatia

Phone: ++385/(0)1/388 02 28

Fax: ++385/(0)1/388 10 30

Cell: ++385/(0)91/677 77 00

E-mail: energija@zg.t-com.hr

Web: www.energija.com.hr

Puno srece

off shore

off shore

Sa Consulichem sam odavno kontaktira..i vjerovatno još ima moje papire.Ali nikad mi se nije javija za išta,a da pičin u Trst pa da mi kaže isto ka i priko telefona-nebi mi se svidilo.Također sam kontaktira i KTM..i pusta papirologija..pa nikad ništa. A dobro,idemo dalje.

..ali to šta si reka "za sriću"-mislim da je to prvenstveno! Svjedok sam mnogobrojnih ljudi,kojima nebi da posal u Djibutiu na iskopinama bakra..a kamoli na dobro rangiranim i plaćenim kompanijama. Evo san posla info mail za Vroon..čisto da vidin kako dišu..a šta ću. "situation crytical".:(

PS-hvala na adresama.

Last edited:
Doma probaj Brodospas....neznam sta bi ti vise reka.
:uzdravlje[/QUOTE]

Brodospas je toliko zatrpan molbama nize posade (od prilike 300 molbi je bilo prije jedno 45 dana) da ne treba niti pitat. Tamo je i onako bilo tesko upast a sada gotovo nemoguce.

Kriza napravila svoje.

off shore

off shore

Danas sam ih zva.. Lik mi nije dopustia ni da postavin drugo pitanje-Čulo se samo TU-TU-TU.
A prika mi je tamo..ofićal je..ali naravno Tata je sredia job. Neka..i ja bi da mogu!

Čuj ovo. Za ukrcat se na MSC čeka san vi??e od 6 miseci..i to od kvazi prijatelja koji je na kraju tra?žija soma eurića..Ovim putem ga pozdravljam. Aj dobro uvalia san se tamo na jedvite jade i muke. Posal je bia takav kakav je bia..nisan se bunija,a bome ni na plaću.Brod kontejnera?? oko 2200teu,ruta po Jadranu,Turska,Grčka.Italija.. Nakon misec i pol dana,vezali se u Veneciji-regularan iskrcaj tereta.Timunjer talijan 16 miseci na brodu,ponavljam 16 miseci! -Razboli se i tu nanju??im "skok avancamenat" s kojim se i barba talijan slo?žija. No..do??a je fax..da mi ??ta smo fri??ki tribamo ić doma..s obrazlo?ženjem da se smanjiva posada. Puka san na ?živce..ali ??ta je tu je. Do??a san doma..i nakon par dana zoven ekipu s tog broda..a oni se uredno pakiraju i kolektivno idu doma svi.Onda san sku?žija..da mi tamo nema povratka..i da je Kriza stvarno dovela kompaniju na dno dna. Ako se ne varam,sada jedan kormilar tamo ima oko 1400 dolara,po itf ugovoru. "Horor fest". Toliko o srići.:)

Last edited:
vroon

vroon

Kolike su mi šanse za ovaj VROON. Vidija san da je netko pisa,da traže masu ljudi. Eto ja nisan masa..samo san pojedinac.

kolike i svima koji su dosli bez veze,stvar srice i momenta i pozicije,momenti pomalo nestaju jer je ka kriza

Probaj im poslat CV i lipo uzmi skype kredita 10 eura pa ih nazovi drito gori ako dobro govoris engleski. Pogledaj malo na stranice od clyde marinea i dee marinea, c-mar je trazio kompletne posade za neke brode u africi, ryan shipmanagement isto. Imas na onom threadu dosta toga di mozes pogledati ali moj ti je savjet i cuj se sa njima preko skype-a nije skupo.

vroon

vroon

Misliš da nazovem direktno Vroon nl..ili UK? Posla sam samo info mail na oboje-ali nisam im posla detaljni CV.
I još me nešto zanima s obzirom da sad ispunjam aplikaciju od Clydea- Za koji mogući rank da ja stavim sebe-izbacilo je trista rankova..a masu mi ih je uopće nepoznato!? Kako da se stavim na nešto ala-OS-ili AB..A početnik sam tu???

Last edited:
Misli?? da nazovem direktno Vroon nl..ili UK? Posla sam samo info mail na oboje-ali nisam im posla detaljni CV.

Nece te ni pogledat bez dobrog CV-a. A nazovi svakoga od njih za koje procjenis da bi moglo nesto biti, ostavi dobar utisak kad vide da si ozbiljnije zainteresiran. Neke od tih firmi primaju po stotinjak CV-a i aplikacija dnevno, a za 10 Eura skype kredita mozes pricati satima cak i u Kinu ako hoces. Ako dobro govoris engleski to ostavi dobar dojam na vecinu. Razmisli i o polaganju Marlins testa vecina britanskih firmi trazi nekakav dokaz o sposobnosti sporazumijevanja na engleskom.

vroon

vroon

Marlins test-Nisan siguran..ali mislim da imam to..jo?? od kada sam bija preko Globtika.Ili je to ne??to sasvim drugo

vroon

vroon

Mislim da prvenstveno moran sastavit dobar jebački CV. A po??to su ovo sve kako vidim englezi-taj CV će stvarno morat bit da ih zaintrigira. Ima?? kakav savjet u vezi ?životopisa..mislim-znam ga ja napisat-ali nebi volija bucat na pamet ako neko ba?? zna ??ta triba i kako triba pisat. Imam i sad u laptopu par cv-a,ali i meni samom su se izlizali vi??e.Mislin da je shema-poslat cv-i isti dan nazvat!!

Evo na??a san Marlins-Iz 2003 god..kad san i??a na Happag-Lloyd. Ali vjerovatno se triba napravit novi. no lako sad za to.

Last edited:
Back