Virgin Voyages

Eno naseg covika iz Dubrovnika, vec je tamo zaposlen kao neki voditelj projekta ili tako nesto. Tako triba. Nek mu je sa srićom.

S obzirom da je prvi "brodski zaposlenik" nas (dubrovcanin), odakle vam to da je rezervirano za engleze ?
Uostalom jeste li procitali link koji sam stavio i sto covjek kaze ?

Glupost. Pa 1 cpvik zaposlenik je iz Hrvatske. Kolega niste procitali link

Tako je. Siguran sam da će Nikola ( s kojim sam plovio na RCI) imat svoju ulogu i riječ kod recruitinga novih ljudi , pogotovo strojara i ne sumnjam da će za sobom potegnuti neke ljude s RCI.

@ jozokara....To jednostavno nije točno, siguran sam da će slijediti put RCI, i ići na multinacionalne posade pogotovo u tech. departmentima

Jos samo da ponude ugovor 8-8 i to je onda top

Ne sumnjam da će to 99.9% bit kopija sistema RCI. A vrlo vjerojatno će Nikolina žena doć za Mastera, Kate , Å¡to je sad Master na Celebrityju, a inače godinama bila na RCI

Jos samo da ponude ugovor 8-8 i to je onda top

Da, bilo bi top da se brodovi ne rade tamo gdje se rade...
Ja nakon 5 godina gubljenja zivaca sa 2 novogradnje iz Njemacke (doduse dosta veci su nasi brodovi od ovih Virginovih), ne bi bas reka da je top isto ovo prolazit sa novogradnjama iz Italije. Sami talijani koji nam sad rade garancije, kazu da je Meyer prema Fincantieriu, isto kao Mercedes prema Fiatu, ako ne jos i veca razlika...

Last edited:
Da, bilo bi top da se brodovi ne rade tamo gdje se rade...
Ja nakon 5 godina gubljenja zivaca sa 2 novogradnje iz Njemacke (doduse dosta veci su nasi brodovi od ovih Virginovih), ne bi bas reka da je top isto ovo prolazit sa novogradnjama iz Italije. Sami talijani koji nam sad rade garancije, kazu da je Meyer prema Fincantieriu, isto kao Mercedes prema Fiatu...

@morski vuk

Ja bia u France kad se Epic gradia i znas i sam da je izasa nikad gori brod, tako da compare France i Italiju ipak bi prije Italiju, a svabe su uvik svabe tu nema price

Ja bio danas u posjetu na novogradnji (opremanju novogradnje da budem tocniji) u Vranjicu za naseg covika iz Omisa na mini kruzeru I gradnja je pet puta solidnija nego Fincantieri.
Svi skverovi su generalno srozali kvalitetu, a jedino ostaje vazno koliko je gazda spreman odrisit kesu za opremit brod.
Za Virgina sam prije i ja mislio konkurirat ali 2020-2021, pa tko ce mi proci razne kolesterole, prostate, cukar, prigluhost, pretilost, celavost I ostale simptome zastarijelosti. Odo ja lipo u pomorsku penziju (mislim mirovanje ne novcana davanja) I di koju faturetu ubost po kucama za prizivit.
Ali mora se priznat da kompanija ima lipo ime :)

Na linkedinu traze 2nd Electrical Engineere. Ja popusio odbijenicu...

Poslano sa mog VTR-L09 koristeći Tapatalk

Cini mi se da za sve ozbiljnije pozicije vec odavno imaju popunjena mjesta... A i za neke nize pozicije bez dobre preporuke, ne znam bas dal ima sanse... Ili sreca da se poklopi da imate bas sve kriterije koje traze...

Cini mi se da za sve ozbiljnije pozicije vec odavno imaju popunjena mjesta... A i za neke nize pozicije bez dobre preporuke, ne znam bas dal ima sanse... Ili sreca da se poklopi da imate bas sve kriterije koje traze...
Nemaju popunjene pozicije. Do sada su imali samo naseg kapa i prvog makine, kapetana i sefa struje. Sad traze druge pozicije. Koliko sam skuzio samo na linkedinu oglasavaju.

Na linkedinu traze 2nd Electrical Engineere. Ja popusio odbijenicu...

kako odbijenica

sta traze iskustvo na nuklearnom reaktoru,imam ruju sa sobom on bi onda prosa...
sve sta sastavi pari ko mig21 zicke na sve strane..

kako odbijenica

sta traze iskustvo na nuklearnom reaktoru,imam ruju sa sobom on bi onda prosa...
sve sta sastavi pari ko mig21 zicke na sve strane..
Jbg srelec. Imam iskustvo ali nisam VIRGIN :D

Back