Virgin Voyages

dakok

Title
U Fincantieriju je otpočelo rezanje limova za prvi kruzer tvrtke Virgin Voyages (ex Virgin Cruise). U planu su 3 broda - prvi kreće 2020., a matična luka je Miami. Za njim idu joÅ¡ dva, 2021. i 2022. god.

7fa799129959c30f7d271c9af1554994.jpg

Cijena za sva tri broda je 2.55 milijardi USD

Kako čujem od jednog čifa s Hollanda, tamo su svi nabruÅ¡eni na prelaz na Virgin i već se pomalo love veze.
Prvi brod od 110.000 tona nosi 2800 putnika i 1150 članova posade (loÅ¡ omjer posada/putnici :))

http://www.seatrade-cruise.com/news...ls-all-star-design-team-at-steel-cutting.html

CV možete slati ovdje:
http://virginvoyages.com/#careers

Cuja sam prije 2 godine za ovaj projekt od ljudi iz miamia. Doslovno se svi slazu da ce to bit top brodovi i top place za cruise boys. Osyinayjw da se polako vucu veze za transfer u novi "Manchester city" u pomorskom svitu.
Navodno ce bit brodovi turbo usluge itd...
zivi bili pa vidili

Sent from my iPhone using Tapatalk

Je samo ako im ih radi fincianteri onda zali boze . Bia sam na novogradnji mv Britannia od P&O totalna steta .

Kako ako ce luka upisa bit Miami? Koliko znam pod US zastavom plovit moras imat US cost guard brevete i ostale dokumente.

Homeport odakle krecu kruzevi je Miami a bit ce Bahamska zastava.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Neznam imena, Ali kasnije Sam Isao Jos istrazivat preko rodjota Koji mi je na princessu, nije sigurno da Su dobili posao ti taljani, to je za sad nemoguce saznat, iako se jedan taljan hvali da je tamo vec....

Cuja sam prije 2 godine za ovaj projekt od ljudi iz miamia. Doslovno se svi slazu da ce to bit top brodovi i top place za cruise boys. Osyinayjw da se polako vucu veze za transfer u novi "Manchester city" u pomorskom svitu.
Navodno ce bit brodovi turbo usluge itd...
zivi bili pa vidili

Tamo ce Branson garantirano prerušen hodati po brodu i provjeravati motiviranost i lojalnost posade. To je sigurno.

Ja cito bit ce za putnike above 18 years old.
Zvjerinjak :)

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Tamo ce Branson garantirano prerušen hodati po brodu i provjeravati motiviranost i lojalnost posade. To je sigurno.

Kad sam bia na Brodu Britannia od P&O jebote ako se sicas Sarme Hotel directora w pa on je tamo glavni za hotel. Pripozna me odma. Covice isti je u dlaku

Back