TeeKay

CES 5.3.2 PITANJA/ODGOVORI
Nista od uposlenja kod TK....mada ne zalim ....za te novce se moze nac i bolje....
Nisam ovo zapocea pisat zbog place ili TK nego iz jednog razloga a to je kako nisam prosa CES test i sta bi ubuduce svi trebali znati o tome.....Dali ce ga neko proc bez nekakve dodatne pomoci neznam ,samo znam da nije lagan a ono kada je bitno dobit to uposlenje onda se treba koristiti svim sredstvima.
Ja san nako neuspjesnog polaganja kopa po internetu i nasao nacin kako se pomoc sa nekakvom aplikacijon za android.Posto nisam imao android nego iphone nisam imao izlaza ni pomoci.Tako nako pretrage sam pronasao BLUE STACK progran kojeg treba ukrcat na PC.Nakon toga trazit i uzest najfriskiji Segull CES test danas 5.3.2 (govorin za kuvertu).Nakon sto ga download on se nakon otvaranja aplikacije BLUE STACK koristiti .
Proba sam vise njih ali ocito Seagull je upoznat sa nasim problemima i zeljama tako da redevito minjaju sifru pitanja ali sa ovim programom je moguce naci odgovor ako se koristi pocetna rijec ili u vecini slucajeva neka ric-dijo rici koja bi bila vodilja......isprobano preko pdf pitanja/odgovora i funkcionira u 95% slucajeva
Problem je sto imate 77 pitanja a rijesava se unutar 70 min....tako da nema vrimena za puno piskarat....
OBAVEZNO=Svi koji trazu uposlenje ovo bi trebali imati!!!

**** zaboravija dodati: Velika hvala perici666 jer mi je dosta pomoga i ukaza na gore navedeno.

nteresantno, hvala na ifo, izgleda da moram minjat ovaj Iphone za neki android

koliki je to ugovor?
Imaju 2 levela placa, elec eng i eto. Za eto trebas brevet eto plus par promotiona, intervju telefon, intervju u office-u, pa ako prodjes oko 5000$ perm. 3/2.5 ugovor.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Imaju 2 levela placa, elec eng i eto. Za eto trebas brevet eto plus par promotiona, intervju telefon, intervju u office-u, pa ako prodjes oko 5000$ perm. 3/2.5 ugovor.

obrigado..

Pomalo

Attachments

• 20180719_165810.jpg
    20180719_165810.jpg
    247.1 KB · Views: 0
  • 20180719_165742.jpg
    20180719_165742.jpg
    292.3 KB · Views: 0
Last edited:
Ajmo se zaigrat igre "broj bijele":
Izvor, linkedin official stranica. Nije mi se dalo uploadat vise slika...
39474ad5bcbd3deba0d4e114fbd455c2.jpg

Attachments

• ImageUploadedByTapatalk1532067580.1973.jpg
    ImageUploadedByTapatalk1532067580.1973.jpg
    92.4 KB · Views: 0
  • ImageUploadedByTapatalk1532067580.3617.jpg
    ImageUploadedByTapatalk1532067580.3617.jpg
    129.7 KB · Views: 0
cc2
prika ja samo vidimo bijelo..nosi mi se bijela boja....svi trlisi bile boje...boja koze je najmanje bitna

Poslano sa mog Lenovo A6020a40 koristeći Tapatalk

Sve ok Nikola. Treba moj post malo i sire shvatit a ne odma na rasizam zakljucivat.
Kad ti je ovaka situacija sa posadom, jasno je da ja i ti ne mozemo niti cemo dobit postenu placu. Da su zlatna vremena devedesetih sanak pusti..
Ako se i nadjes u ovakom drustvu, na vjetrometini si, znaci 120% zalaganje i top talent i ides gore inace guslaj pajdo.
Ti 2/0 sa 8 ugovora i par promotiona a oni dovode c/0 s matrixom iz Indije ili Filipina. Gotov kadar i 40% jeftiniji. Jednadzba bez nepoznanice.

Ima li tko informaciju o placi gasiste na Tk?? Kontaktirali su me iz offica u Glasgowu pa cisto da znam dali cu ulaziti u 5 stage proces recruitment-a ili im se zahvaliti.
Naravno nisu mi htjeli nista reci preko mail-a pa ovdje pitam.

Ima li tko informaciju o placi gasiste na Tk?? Kontaktirali su me iz offica u Glasgowu pa cisto da znam dali cu ulaziti u 5 stage proces recruitment-a ili im se zahvaliti.
Naravno nisu mi htjeli nista reci preko mail-a pa ovdje pitam.
Udji udji,
Ja to odradio ima 2g i zahvalio im se na kraju..
Dani provedeni po tecajevima, treninzima, brifinzima i slicno ti se racunaju kao da doma lezis, oliti ne dobijas leave days. Seniority ti je brutalnih 40tak € godisnje na mjesecnu placu. Sto se tice nacionalnosti na brodu, baci oko na oficijalnu tk stranicu na fejsu ili linkedinu, pa ce ti sve bit jasno.
A placa, nedje oko 5500e perm. Plus/minus 100e.

Znas li mozda kako racunaju dane odmora?meni su za gasa ponudili ravnih 60000€ godisnje.Nista mi nisu rekli vezano za duljinu govora i dane odmora

Back