TeeKay

Kojem ranku, i na kojem fleetu?
Ja otprilike kontam o cemu pricas, al ima ljudi koji se zbunjuju s ovakvim postovima.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

pa nadovezao sam se na bahri velu, post je prije mog, oprostite sto sam zaboravio quotat, tako da mislim da svi razumiju, a oni koji ne razumiju, a sta mogu, o onda mozda nece ni da im sve u detalje napises.

Gore navedena ponuda je dobivena od strane Singapore Teekay.....skoro odma nakon sta san posla CV....ocito je panika u redovima TK....Nista morat cu radit ti eng test,posli prepostavljan intervju priko famoznog skype....(ako je ko to prolazia s njima neka napise ric-dvi,ja cu sve objavit u detalje nakon toga)...jos me zanima koja je razlika izmedu staf with STC contract ili bez...???sta to znaci
Nista zasad toliko....ako je neko to prolazia sa spore officon ili drugim neka mi javi sta je bilo.....Ja cu kako san nave sve ufino objavit nakon toga.....

Pitanja su standardna za cifa u vezi carga i safety-a. Pitat ce o tvom iskustvu i kako si sve radio na prosloj firmi. Segregacija tereta, ig-a, maintenance malo i to je to. Pogotovo ako imas dosta ugovora u rabku nece biti problema.
E sad... Prije nego se ukrcas ces ici u singapur na razgovor i na Furuno ECDIS test(moras napravit rutu u roku 30min mislim sa svime sto su zadali).
To je novo sad.
Sto se bonusa tice od ove 2018 mislim da je nemoguce ga dobit jer su i terminal satisfaction i psc uveli kao nesto sto gledaju- znaci psc mora biti 0 obzervacija a ts iznad dobrog.
Onda sto se smjene tice zaboravi da ces ikad doma prije 3 mj :) takodjer je novo ako si na brodu 4-5 mj moras se vratit nakon 3 mj da bi dobio bonus i ostatak dana ti isplacuju na placi.
Daj mi mail pa ti mogu proslijedit neka generalna pitanja.

Poslano s SM-G950F putem Pomorac.net

jos me zanima koja je razlika izmedu staf with STC contract ili bez...???sta to znaci.
STC je standardni ugovor za sve koji imaju 3:3 ugovor ili juniore 4:2... Jos imaju za filipince(oficiri i posada) posebno ugovore i indijce(posada samo) posebno.

Poslano s SM-G950F putem Pomorac.net

CES 5.3.2 PITANJA/ODGOVORI
Nista od uposlenja kod TK....mada ne zalim ....za te novce se moze nac i bolje....
Nisam ovo zapocea pisat zbog place ili TK nego iz jednog razloga a to je kako nisam prosa CES test i sta bi ubuduce svi trebali znati o tome.....Dali ce ga neko proc bez nekakve dodatne pomoci neznam ,samo znam da nije lagan a ono kada je bitno dobit to uposlenje onda se treba koristiti svim sredstvima.
Ja san nako neuspjesnog polaganja kopa po internetu i nasao nacin kako se pomoc sa nekakvom aplikacijon za android.Posto nisam imao android nego iphone nisam imao izlaza ni pomoci.Tako nako pretrage sam pronasao BLUE STACK progran kojeg treba ukrcat na PC.Nakon toga trazit i uzest najfriskiji Segull CES test danas 5.3.2 (govorin za kuvertu).Nakon sto ga download on se nakon otvaranja aplikacije BLUE STACK koristiti .
Proba sam vise njih ali ocito Seagull je upoznat sa nasim problemima i zeljama tako da redevito minjaju sifru pitanja ali sa ovim programom je moguce naci odgovor ako se koristi pocetna rijec ili u vecini slucajeva neka ric-dijo rici koja bi bila vodilja......isprobano preko pdf pitanja/odgovora i funkcionira u 95% slucajeva
Problem je sto imate 77 pitanja a rijesava se unutar 70 min....tako da nema vrimena za puno piskarat....
OBAVEZNO=Svi koji trazu uposlenje ovo bi trebali imati!!!

**** zaboravija dodati: Velika hvala perici666 jer mi je dosta pomoga i ukaza na gore navedeno.

Last edited:
**** zaboravija dodati: Velika hvala perici666 jer mi je dosta pomoga i ukaza na gore navedeno.

nema na cemu g.rapic!

sto se tice TK placa za crude oil

Master 7000 usd ugovor 3:3 Bonusi( ako se vrati u roku 3 mj dobije rejoining bonus 3500usd na prvoj placi kad se vratis, ako prodjes sve inspekcije u svom ugovoru dobijes jos cca 3500usd na slijedecem ugovoru)

Ch.Off 5700 usd ugovor 3:3 Bonusi( ako se vrati u roku 3 mj dobije rejoining bonus 2800usd na prvoj placi kad se vratis, ako prodjes sve inspekcije u svom ugovoru dobijes jos cca 2800usd na slijedecem ugovoru)

2/O 3200 Eura ugovor 4:2 Bonusi( ako si i safety officer 100 usd na placi, ako prodjes sve inspekcije u svom ugovoru dobijes cca 1500eura na slijedecem ugovoru)

3/O 2700 Eura ugovor 4:2 Bonus mislim 150 usd ako se ne varam za vetting

nemojte me lovit za lipu ali to je tako negdje cca. a bonusi za inspekcije ovisi dali imas jednu, dvije obzervacije pa po tome gledas postotak od bonusa... max bonus je pola place. e sad, tesko ces dobit bonus po novome jer ti ulazi i PSC, Vetting, terminal satisfaction sheet i tako.

Ja bi volia čut da se netkon konkretno priko Fastrema ukrca. Počevši od Martine Kustarove dok je radila tamo pa nadalje uvik su samo kupili CVove

moji koji su gore kazu da za lng uzimaju s tanker flote 99%
ostatak je jaka preporuka i ide preko njihovih kardovika u Glasgow
jos nesto da se indijci dosta preferiraju naspram nas

moji koji su gore kazu da za lng uzimaju s tanker flote 99%
ostatak je jaka preporuka i ide preko njihovih kardovika u Glasgow
jos nesto da se indijci dosta preferiraju naspram nas
S njihove oil fleet, vjerovatno. Sa nekih drugih firmi, nema sanse.
Spaheri gore drmaju od kraja devedesetih. Nisi nista reko sto se ne zna...

U zadnji pola godine sa moje firme otislo cca. 9 mastera (sve Indijci) na TK. Vele da su uvjeti puno bolji i da je tamo njima olako prebaciti se ...

Poslano sa mog LG-H870 koristeći Tapatalk

To je posebna prica.
Ja sam proso 4 stadija intervjua i dobio ugovor na potpis. I odkanto ih.
Al u prici i reklami su najjaci. We are leading, we are the best, we are biggest.
A ono manje €€ i duzi ugovor nego na gregima koji su middle market firma.
Prodaju ugled gradjen 25 godina, moje skromno misljenje.

Back