TeeKay

I jos uz to su podosta mladi (manje od 40 godina). E sad, uz svo iskustvo u ranku koje je potrebno, i seagull i preporuke, kako uspiju "proletit" kroz rankove, ostat antitalenti i jos desetljecima navegat?

Imaju veliku podrsku iz officea jel su velika vecina njihovi tamo.

NaÅ¡ čovik zbog malo dužeg jezika dobije pedalu. Gavran zapali makinu , poÅ¡alju ga na novogradnju za nagradu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

PodrÅ¡ka iz officea im je ogromna. Sad kad je dolar skoro izjednacen sa eurom, i po lovi su jako blizu EU plaćama

NaÅ¡ čovik zbog malo dužeg jezika dobije pedalu. Gavran zapali makinu , poÅ¡alju ga na novogradnju za nagradu.

Slazem se da nismo zasticeni kao oni, ali isto tako nas covik ne zna di jezik treba bit dug a di kratak. Mozda je vrime da nauci :-)

Ako ima neko sa Teekay LNG flote da potvrdi je li ugovor za 2 A/E (3rd eng.) joÅ¡ uvik 3/2 (za 3 miseca 22 dana off je bilo ako je ne varam) i plata 3200E ili je bilo nekakvih promjena u međuvremenu. Vidim da grade dosta LNG-a, posebno ME-GI-a.

Jos je 3/2 i ne planiraju promjenu. I tocna je placa. MEGI-ja grade dosta ali ih 5 uzima STASCO u charter i njihovi ljudi ce biti na brodovima, tako da bas TK manning ce biti na jos 2 megi novogradnje sljedece godine, plus jos 2 tek 2019te. Izmedju toga im dolaze 4 novogradnje iz Kine i 6 brodova za Yamal projekt koji su diesel-electric.

Last edited:
A vozit ce ih i odrzavat jedanest zigosanih :). Ne zele ni pogledat cv u crewingu koji ne sadrzi dfde iskustvo. Bit ce to veselo promatrat.

Vlcc, me-c i rt flex, skoro 2god navigacije ciste.
Lng steam, 6 mj navigacije.
Apliciro direkt - kita
Apliciro faststreamu - kita
Apliciro gosparu Lukinu u St - muk
Na lng sam krenuo ispocetka, 4/e.

Last edited:
Mene zvalo iz faststreama da im treba 2 AE pa ko oće neka Å¡alje. Ja iman DFDE iskustvo ali ne nude mi niÅ¡ta bolje uvjete pa mi se ne ide tamo...

Ljudi koja je sad situacija sa teekayem za juniore na lng? Svi na 4-2 ugovoru? Apliciranje samo direkt preko stranice, nema vise lukina u st?

Nacinio sam profil na tk stranici, apliciro faststreamu i na linkedinu onoj zenskoj sto vodi hr u Glasgowu, zaboravih ime. Imam iskustva i vise nego dovoljno za ono sto traze, al odgovora nema..
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk

Last edited:
A gdje si prvo poslao, jel na ovaj lngrecruitment.glasgow mail? Ja sam tu poslao, ali nitko nije nista odgovorio.

Aha, slao sam i ja toj Aya Ay prije mozda 3 mjeseca, isto mi nista nije odgovorila. Treba probat opet pa vidit, hvala stari.

Back