Stari struja-elektroničar

Status
Not open for further replies.

St.Denis

New member
ST.Denis
Elektroničar,ije da sam skupi koju godinu ali imam utakmica u nogama.
Sad sam doma a nikidan sam se iskrca sa Atlantske...Ako je digod posla za ovakve kako ??to sam ja..napi??ite dvi riči i eto mr...jo?? se ne dam

re

re

ST.Denis
Elektroničar,ije da sam skupi koju godinu ali imam utakmica u nogama.
Sad sam doma a nikidan sam se iskrca sa Atlantske...Ako je digod posla za ovakve kako ??to sam ja..napi??ite dvi riči i eto mr...jo?? se ne dam

javi se na korkyra shipping mene je prije 3 mjeseca mjenjao lik od 64 godine "elektronicar" pokusaj znam da su oni primali 3300eur ti je placa

St- Denise javi se i na celebrity jer san cuja da i oni traze Elektronicare znan jednog sta je isa osobno. :uzdravlje

Misli?? da se na connectoru doista mo?že naći ukrcaj?

Toliko se toga kod nas nudilo i hvalilo..a ono na kraju ispade da su to sve poslovi za odabrane i prijatelje..a di ćemo mi ostali samozatajni, radi??ni i bez veza u agencijama?:udriglavom

Misli?? da se na connectoru doista mo?že naći ukrcaj?

Toliko se toga kod nas nudilo i hvalilo..a ono na kraju ispade da su to sve poslovi za odabrane i prijatelje..a di ćemo mi ostali samozatajni, radi??ni i bez veza u agencijama?:udriglavom

ne mislin nego ZNAM da se moze...pa nije sve u ovoj dr?žavi mito i korupcija...i jo?? ne??to-budi ti i dalje vridan,radi??an i samozatajan pa neće?? nigdi dospit,to je sigurno..nekad se čovik triba i pogurnit da dođe do nečeg...ako misli?? da če?? ne??to uspit u ?životu napravit samo zato ??to si nabroja te vrline ( za mene su to i mane isto ko i vrline..) vara?? se...nevalja preko le??eva prelazit ali nevalja ni mislit da će ti pasti mana s neba zato ??to si dobar...i Isus je uzea bič i tuka s njime trgovce u svom hramu...triba se za sebe izborit..

Znan da je ovo malo veća filozofija sada al tako je kako je...

je, malo veća filozofija je to što si napisao, da je ne nazovem drugačije..još si treba navest da je potrebno iskustva bio bi kao i ovi naši agenti..bio je nedavno kad sam polagao klasu jedan konzultant, pun lipih riči kako su sad dobre plaće kako mu zet na plinaša terco prima 3tisuće eura na brodu i doma....kad smo ga pitali di je to nastavi je i dalje laprdat ali nije rekao odite dečki tu i tu..puno lipi riči ali niš od svega toga

u hrvatskoj ima toliko i toliko agenata....svatko tko je zainteresiran moze slobodno pocet kucat na vrata i predavat aplikacije...i zasto mislite da svi imaju vezu? je prvi nisam...uostalom, svi bi odma na najbolje firme...treba zaradit dobro to iskustvo koje agenti traze, da bi se dostiglo nesto u zivotu/karijeri....

je prvi nisam...uostalom, svi bi odma na najbolje firme...treba zaradit dobro to iskustvo koje agenti traze, da bi se dostiglo nesto u zivotu/karijeri....

triba slat svugdi i onda vagat sto ti je bolje...nisu vise vrimena ko na starima firmama kad posajes kadrovskoga u k...c pa nema sanse vise na firmu...sad zovu i kad ih 500 puta odbijes...bar neki

ma moš ti mislit sad o meni bilo što odi ali ja ti garantiran da sa takvin stavon neš nigdi i ništa postić...ja san BEZ IKAKVE VEZE ima 3400 eura plaću kad san prvi put iša za terca pa sad ti vidi..

al triba sisti za telefon ,zvati,sisiti u auto i ići sve od Rijeke do Dubrovnika i ne žalit se kad prođeš 600 km u danu a nisi proša intervju i nema ti ko pokrit troškove...

ala brale,minjaj sklop u glavi,govorin ti u najboljoj namjeri,viruj mi da ti ne želin zlo...

doista neobično...svi bi mi na dobre firme..čudan smo neki narod..bolje da budu tamo filipinci i crnogorci, nek naši ljudi skupljaju tzv. iskustvo na lošim firmama..posli će oni doć na svoje, ima vrimena nije preša..lipo je onaj napisa malo nas je..

nisi skuzia sta sam tia rec..super je sta bi svi tili na najbolje firme,ali...te iste firme traze vec gotove ljude...osim shella,npr koji nudi training program za svoje lng brodove...
najbolje je ne zvat okolo i ne trazit...onaj tko ne trazi, ocito nece ni nac...bit ovog foruma je da svi mi koji zelimo,pomognemo jedni drugima...cinjenica je,da veze uvik pale...ALI...ako vec nemas vezu,onda se treba potrudit...ne mogu svi odma upast na shella,hoegha,rccl,ncl ili sta ti ja znam...postoje i manje firme, koje mozda malo kaskaju sa placama ali ti nude isto tako jedno dobro iskustvo i sigurnu placu...a da ne spominjem da je promaknuce puno,puno brze...a kad jednom dodjes do nekog ranka, viruj mi onda te zovu...
a ako odes na neku firmu kao sto je tk gdje uz SCOPE program mozes avancat tek za jedno 2.5 godine (ako ti se potrefi)...ili na hoegha koji ima malo brodova i za avancat triba neko otic sa firme (a ne idu bas lako,jer su dobri uvjeti)....
triba dobro sve izvagat...

Last edited:
Ne vrijedi veza ako ne znas posao. :kafa
Uostalom ja sam dokaz da veza ne treba. Upao sam na Shell LNG tako sto sam
eto, bio na pravom mjestu u pravo vrijeme. Al tribalo je riskirat i kupit odijelo i
cipele od 4000kn za taj interview, a ne znas oces proci. :cool:
I tribalo je proc interview. A i zaradit dobre ocjene na ranijoj kompaniji da bi
uopce dosao u obzir za interview. Eto, dogodilo se i sad skupljam
LNG experience.
Doduse, siguran sam da bih na prosloj kompaniji puno brze napredovao...
Al sta je tu je...
Ne vrijedi bit pesimist. Uostalom cesto se vise nauci na starim brodovima
nego na novim gdje sve radi kako treba. :)

ma e...sve sto su Smisni i Sea-st rekli stoji...u potpunosti se slazen...a da ne govorin to za vezu...ma brate,može tebi biti i pokojni Tuđman veza al onog trena kad dođeš na brod pripušten si sam sebi...

idu mi strašno na živce pesimisti koji razmišljaju -LAKO JE NJEMU,ON IMA VEZU,ON IMA TATU,JA SE UVIK MORAN ZA NEŠTO IZBORIT i bla bla bla...-

pogledajte naše sportaše,u prvom redu paraolimpijce..koja je to volja a opet koje su kalvarije prošli u životu...meni je sve osim zdravlja pič..n dim i sve mogu kad hoću samo neka me Bog čuva i sve ću ja napravit...ne razumin pesimizam niti ga mogu podnit...

Bravo Smisni i Zombi....tako triba, malo pozitive....neka vide ljudi da se moze i na drugi nacin...

Sta je ovo paru postovi zena starih koje se samo hvale. :p:p Nisan moga odolita a da nemetnem ovi post. ( sala mala samo nastavite) ;)

nakon svekolikih savjeta šta obući,kako se ošišati i što pojesti za i prije intervjua hoće li napokon netko ovdje napisati ime agencije koja ukrcava na hoegha, plinaše, tko šalje na bušotine ili suplajere....ništa konkretno samo laprdanje bez kraja i konca ja bio ovdi bio ondi..bio sam i ja evo dvadeset godina na brodovima pa ne solim pamet nikome oš na intervju u mudantama ili bez njih. Imena molim, bez toga je ovaj svekoliki razgovor gubljenje vremena..

Status
Not open for further replies.
Back