Stari struja-elektroničar

Status
Not open for further replies.
nakon svekolikih savjeta ??ta obući,kako se o??i??ati i ??to pojesti za i prije intervjua hoće li napokon netko ovdje napisati ime agencije koja ukrcava na hoegha, plina??e, tko ??alje na bu??otine ili suplajere....ni??ta konkretno samo laprdanje bez kraja i konca ja bio ovdi bio ondi..bio sam i ja evo dvadeset godina na brodovima pa ne solim pamet nikome o?? na intervju u mudantama ili bez njih. Imena molim, bez toga je ovaj svekoliki razgovor gubljenje vremena..

Bravoooo! Nasmijala san se do suza,konačno neč pametno!!!

Groffica!

nakon svekolikih savjeta ??ta obući,kako se o??i??ati i ??to pojesti za i prije intervjua hoće li napokon netko ovdje napisati ime agencije koja ukrcava na hoegha, plina??e, tko ??alje na bu??otine ili suplajere....ni??ta konkretno samo laprdanje bez kraja i konca ja bio ovdi bio ondi..bio sam i ja evo dvadeset godina na brodovima pa ne solim pamet nikome o?? na intervju u mudantama ili bez njih. Imena molim, bez toga je ovaj svekoliki razgovor gubljenje vremena..

Citaj malo po forumu! Lako je bit gotovan! :p
Evo ti, ja sam na plinasa, priko Globtika. Konkretno. I traze ljude masovno
jer Shell sad kupi koga god moze, hitno im je.
Oces da ja i nazovem umisto tebe? :rolleyes:

Ma pusti smisni nemoj se jidit neka ljudi uzivaju lipo je vrime danas

Legendo (Tonga)...mislim da je sve vec napisano po raznoraznim postovima...al eto samo za tebe,iako ne spada u ovaj post, niti ovo cilo prepucavanje..
- Na Hoegha ti krca Zorovic,ali je jako tesko upast...
- Opcenito na plin krcaju Globtik (Pronav,Shell,Exmar), Zorovic (K-line), OSM (K-line), Pasat (LPG), Dude Denis (Barber / Golar)
- Na offshore mozes probat priko Marinera,OSM-a,Cosulicha,Pasata (cak je jedan momak u postu napisa kako je on sam direktno preko neke firme nazva i dobia posal, bez prethodnog iskustva..ma evo da ne trazis previse Nomis Shipping Ltd)
.. ..ukoliko te nesto zanima, postavi post i priupitaj i dobri ljudi ce ti pomoc (bar sa odgovorima)...a kompaniju / posal ces ipak morat sam pronac (bilo u odijelu ili u mudantama, ipak je to na tebi da odlucis)...a ako nisi svatia, to sa odijelom je isto bia samo jedan od savjeta, a ne soljenje pameti...
I naravno, sretno u trazenju posla!!!

Last edited:

Vidim da si se naljutio, kako ću sad zvat na Gloptika pa da se nađemo na istom brodu ti bi i dalje bio ljut i ne bi mi htio ni?? pomoć.Hvala na informaciji ali ja sad tamo neću zvat na taj način jer nisam taki čovik.......

Vidim da si se naljutio, kako ću sad zvat na Gloptika pa da se nađemo na istom brodu ti bi i dalje bio ljut i ne bi mi htio ni?? pomoć.Hvala na informaciji ali ja sad tamo neću zvat na taj način jer nisam taki čovik.......

Nisan se naljutio. To ja vise onako... u afektu... to make a point. :rolleyes:
I da budemo isti brod ne znam ni ja tebi ime ni ti meni.

Hvala sea-st..trebalo mi je neš konkretnoga..osim ove asistenture bio sam doma tri godine na bolovanju bez bolovanja..vodio sud i pomalo izašao iz kruga informiranja..a oni brzi na okidaču koji bi odmah nekoga škartali..nek malo razmisle kako bi im bilo da njih neko škarta..ni krive ni dužne, uostalom svi koji navigamo smo s jednom nogom na brodu s drugom ..bolje da ne spominjem..

Nema frke.....je,cinjenica je da svi traze iskustvo i vec gotove ljude...ako te zanima offshore, provaj ovu kompaniju sta sam ti gori navea (Nomis),jer je jedan momak reka da im triba ljudi i da uzimaju ljude bez iskustva u offshore biznisu....imas post pod trgovacki brodovi,momak je objasnia da ih je najbolje nazvat (ne slat mailove i sl)...
za offshore provaj jos i Dal-mar maritime recruitment agency....firma/agencija iz engleske,ali radi neki nas covik...eto...

Last edited:
a oni brzi na okidaču koji bi odmah nekoga ??kartali..nek malo razmisle kako bi im bilo da njih neko ??karta..ni krive ni du?žne, uostalom svi koji navigamo smo s jednom nogom na brodu s drugom ..bolje da ne spominjem..

pocela je filozofija

Decki ako bude jos svade ili pripiranja icemo na ladenje sa zutakom. Stoga necu nikakve gluposti. Budite normalni kao i dosad

Status
Not open for further replies.
Back