SSM - frka

sutra u 10h SPH ima konferenciju za tisak o situaciji u SSM-u. Ima jo?? brodova u ovakvoj situaciji.

Ako je presica sutra znaci da ce se i pomorci pojavit za vrijeme presice.Ne trebaju im pasosi Svalina i Brazzaduro imaju bozanske moci vjerujem da ce ih teleportirat iz Gabona.

koliko se ja sican njih je davno posjecivalo sa basebol palicama zato su stavili redara doli na ulau u prizemlje.
Mozda nebi bilo zgorega ponovit gradivo tim lopinama.
By the way ovo za oduzete putovnice.
Pametni norvezani imaju 2 pa ti uzmi jednu, al to su norvezani a mi smo tu di jesmo a kakvi smo i za dismo nismo.

koliko se ja sican njih je davno posjecivalo sa basebol palicama zato su stavili redara doli na ulau u prizemlje.
Mozda nebi bilo zgorega ponovit gradivo tim lopinama.
By the way ovo za oduzete putovnice.
Pametni norvezani imaju 2 pa ti uzmi jednu, al to su norvezani a mi smo tu di jesmo a kakvi smo i za dismo nismo.

Mislim da je ta uzorna kompanija i uspje??ni menađer Bo?žić zreli za Uskok i slične institucije.
Btw, vi ljudi koji navigate zamislite situaciju di vam ljudi koje vode kompaniju savjetuju da ??vercate brodsku naftu i time kupite hranu i pitku vodu. A ovo smeće od inspektora se uvlačio ljudima i obećao brda i doline. Sad kad je do??a doma perfidno la?že ka i gazda mu.

pas im moze srat i pisat po kancelarijama a zaposlenicima nedaju pit vode...

a sta vise rec o tim ljudima.... :mad:

Ok palice i sve to ali mo?že li i??ta dr?žava napraviti da pomogne ljudima, ono za prvu ruku. Di je na??a najbli?ža ambasada mogu li oni organizirati da im se donese ne??to hrane vode. Di je sada ministarstvo vanjskih poslova ??to oni rade. Brazzaduro ka?že da se ni??ta ne mo?že napraviti. Koji debilizam........

A ssm pa za??to Sph ne organizira prosvjed njima ispred kancelarije kada se toliko brinu za Hr pomorce, neka oni doka?žu sve svoje tvrdnje.

Kada ti ljudi dođu doma (a nadam se da hoće) oni neka odu kod gospodina Bo?žića sa palicama potra?živati svoja prava. Pa neka se njima ispriča i la?že ih.:mad:

Ok palice i sve to ali mo?že li i??ta dr?žava napraviti da pomogne ljudima, ono za prvu ruku. Di je na??a najbli?ža ambasada mogu li oni organizirati da im se donese ne??to hrane vode. Di je sada ministarstvo vanjskih poslova ??to oni rade. Brazzaduro ka?že da se ni??ta ne mo?že napraviti. Koji debilizam........

A ssm pa za??to Sph ne organizira prosvjed njima ispred kancelarije kada se toliko brinu za Hr pomorce, neka oni doka?žu sve svoje tvrdnje.

Kada ti ljudi dođu doma (a nadam se da hoće) oni neka odu kod gospodina Bo?žića sa palicama potra?živati svoja prava. Pa neka se njima ispriča i la?že ih.:mad:

Ma kako ne kuzis.Nasa Vlada, tzv. neciji Sindikat pomoraca Hrvatske,ministarstva,ambasade vode uvijek nekakve seminare za koje osnuju povjerenstva,skupove tribine i slicna sranja, a u biti sve se svodi na mlacenje prazne slame o nekakvim imaginarnim problemima umjesto da se uhvate u kostac sa pravim problemima. Jedan od takvih problema je i piratstvo u Somaliji,pomoc Hrvatske u rjesavanju problema zagadjenja sa Deepwater Horizona a mi ne mozemo rijesit jedan polution od par sto litara dizela u splitskoj luci.
Sto se tice nasih ambasada imam izrazito losa iskustva sa istima u Indoneziji i Americi.Pa nisu ti ljudi tamo da pomognu svojim sugradjanima koji se nadju u nevolji.Oni su tamo isli primat placu i nista ne radit.

Ma Propuhani ali ti već nije jasno koliki đon obraz je Bo?žić, to majka ne rađa vi??e, pa jebate on je 94 posla dopis na ? oltu da konobar mora kidat salvete na dva dila jer se puno tro??i, ljudima je pritija da ako ne ostanu po 9 miseci nabrod da mogu slobodno ić u rat, radilo se od 7 do 21 bez pardona... Ja samo ne ku?žin, a o tome ode razglabamo već misecima, kako neko mo?že past na baketinu i uć onamo u SSM-a tra?žit posal...
Samo da mi je znat ko je bija taj navodni superintendent onamo, jer ako je Grubi, onda mi je ?žaj ??ta mu na Pharosa nisan dublje glavu zabija u karter od Yanmara tamo 93će, upljuvci svi odreda....:mad:

Najbli?že veleposlanstvo je u Pretoriji, JAR. A u duhu krize i ??tednje posjet pomorcima u Gabonu je SF.

A ?žaj ih je i meni, masu, ali koliko vrimena već mi ovde tupimo o SSM-u i ostalima, pa jeli toliko te??ko malo progooglat, pa u ljepoj na??oj već i vrapci na granama znaju ko je Bo?žić...
Ali na?? narod ne viruje nikome pa mora iskusit ovu pokoru na svojoj ko?ži da bi povirova...

Najbliže veleposlanstvo je u Pretoriji, JAR. A u duhu krize i štednje posjet pomorcima u Gabonu je SF.
Žaj mi je reć moja Nera ali mi se ćini da su naši činovnici prezauzeti u ove dane, nogomet, ovo ono, razumiš... A Braco bloga do bola... Degutantno, da nije pre tužno bilo bi komično, majka Tereza hrvatskih pomoraca, bljak, a prije koju godinu su mu bila puna usta Ratka Božića, fuj....
http://predragbrazzoduro.wordpress.com/2010/06/29/odgovor-ratku-bozicu-ne-ssm-u/

Last edited:
??aj mi je reć moja Nera ali mi se ćini da su na??i činovnici prezauzeti u ove dane, nogomet, ovo ono, razumi??... A Braco bloga do bola...

Ajme nemojte me ubijati u pojam. Ja sam puna nade da će ipak netko pomoći i da će mi se mu?ž vratiti doma ?živ i zdrav, sa svojim ??oldima.

Ajme nemojte me ubijati u pojam. Ja sam puna nade da će ipak netko pomoći i da će mi se mu?ž vratiti doma ?živ i zdrav, sa svojim ??oldima.

Evo ovako moj savjet.Ne oslanjaj se na nikoga jer pomoc od nikoga kojima ste se obratili dobit necete.Posudi/snadji se?posalji muzu 5 kilo dolara(to bi trebalo bit dovoljno za izvuc se) western unionom ako nema druge solucije(kreditna kartica).
Doma ce se vratit i ziv i zdrav,a ovo zadnje ovisi samo o njegovim "pregovarackim" sposobnostima kad dojde doma.

jadran74;74649... a prije koju godinu su mu bila puna usta Ratka Bo?žića said:
http://predragbrazzoduro.wordpress.com/2010/06/29/odgovor-ratku-bozicu-ne-ssm-u/[/URL]

A bila su mu puna usta dok je ovaj preko ledja hrvatskih pomoraca placa reket u vidu clanarine sindikatu i dok su zajedno pili i zderali.

Last edited:
? to je to bilo na radio Splitu? ajde ako je netko slu??ao neka nabaci koju rečenicu

Što je to bilo na radio Splitu? ajde ako je netko slušao neka nabaci koju rečenicu

Gubis vrijeme bezveze.Ovo sta si dala u novine pomazes da novinari zarade svoju placu,a to ce ti bit vijest 2 dana,a nakon toga oni ce i dalje bit u Gabonu samo 48 sati kasnije,sa jos manje vode i hrane. Smisli plan vidi kako iz Gabona izac koji je najblizi aerodrom i neka ti se muz kupi doma.
Od svih ovih tlapnji,novinara,sindikata i sl. nema nista osim gubitka vremena.
Pokusaj stupit u kontakt sa obiteljima ostalih 7 pomoraca( kazem 7 mada ne znam ciju stranu ce zauzest barba i kapo) i pocmite poduzimat korake.
Karta iz Gabona do Frankfurta(dalje je lako) je 800 dolara sa etiopian airlinesom preko adis abebe.Putovanje 7.7. da imas vremena organizirat da se izvuku sa broda i prime lovu.
2:15 pm Depart Libreville (LBV)
Arrive Frankfurt am Main (FRA) 5:50 am +1 day Wed 7-Jul
Duration: 14hr 35mn Ethiopian Airlines 905 / 1612
Connect in Addis Ababa (ADD)

Last edited:
kako ce frenki do pasosa??ko zna di je? u agenta, u panduriju, u immigration??? a za barbu i kapa, ne virujen da ce stat na bozicevu bandu, nemaju ni oni za ist i pit.. nema razloga (ako su normalna celjad) da ga brane.

kako ce frenki do pasosa??ko zna di je? u agenta, u panduriju, u immigration??? a za barbu i kapa, ne virujen da ce stat na bozicevu bandu, nemaju ni oni za ist i pit.. nema razloga (ako su normalna celjad) da ga brane.

E pa valjda zna barba di je pasos neka trazi agenta da donese pasose na brod i putuj Selma. Znam da nije lako treba se dovuc do ovoga aerodroma u Librevilleu,ali kakva opcija je ostanak? Ako to nisu u stanju napravit,a posto nemaju struje ne mogu se pumpat santine,a ako se brod potopi neko ce morat preuzest brigu za njih i stavit ih u hotel i poslat doma je li tako? Teske okolnosti povlace za sobom neobicna rjesenja.Treba samo bit kreativan.

Back