Ti si puka ka cvrčak
Send from my Mobitelnik
ma kakav integrity i sve one gluposti na inductionu.
Prodaju muda za bubrige,.... prave partizancine,....ali ipak velika je recesija i manje vise svugdje je tako,... reci ce vecina ,.....tako da je najbolje nista ne komentirat.
Uglavnom price o viskom standardu i profesionalnosti su za ostale firme a ne za sam Shell.
Postoji izreka , It is not what I do ,it is what I say.
Ipak smo mi budale sto smo napustili Shell,......jer nema vece love uz malo rada ,...budi dobar i snalazljiv folirant check liste ispuni napamet forme radi ,dobro se uvlaciti i lazi (Gavran-Indija system) i to je to......!
Tako ti funkcioniraju oni sta hvale veliki SHELL.
Pozdrav!

Pare , pare , samo pare , Frankie bi ti objasnija da nije banan , sta se tice duge plovidbe, mislin da je srat po shellu ili pricat kako je negdi puno bolje je trazenje kruva priko pogace ako razumis...da je sve bajno nije, ali vidis li sta kazu za Chevron , TK itd...isti je to qrac koja stotka vise manje, socijalni zivot vise manje isti svugdi,znaci i nema ga nesto, malo popricaj s kolegama na nasim kompanijama ili kontejnerima bi li malo na hella kako ti kazes pa ces vidit...kruzeri su druga bransa , ka i offshore , sve ovisi sta zelis od vrimena na brodu ,...mislim da je neumjesno ostavljat neke presubjektivne komentare, a bogati al debel sta si ti neki aktivist bogati aj na greenpeace na itf ugovor gospe ti one revolucionarske![]()
Nevezano bas za Shell ali neznan di bi pita
Induction ili Induction Course
Sta se tu radi.Jel to amo rec opasno ili ako te posalju na taj induction da si vec upa.
Di su ona lipa vrimena kad si dosa/posla aplikacijun i za 10/15 dana odes na brod a samo tribas napravit lijecnicki ili vizu
to se zove jebenicaKod Shella sam imao Induction course (sluÅ¡aÅ¡ predavanja,upoznajeÅ¡ se s politikom firme,na kraju tečaja
ti daju cipele,radno odijelo itd. Induction ti je piece of cake.) Onda (Å¡to se tiče lng flote) sam imao tečaj
od 4 dana na kraju kojeg je ispit gdje trebaš riješit 70% i više za ostanak na kompaniji. Ja i neki drugi smo
rijeÅ¡ili manje od 70% i dobili e-mail s rječima we wish you good luck in your future employment.
Ovo Å¡to si rekao o nekim lijepim proÅ¡lim vremenima stoji. Danas njemačke (npr firma Wappen traži da rijeÅ¡iÅ¡
test 75 % i više) i druge zapadne i japanske firme traže da riješiš te njihove testove da bi dobio posao. Dakle
nisu baš povjerljivi prema našem prošlom iskustvu i fakultetskim diplomama.
Å to se tiče tih testova ja pamtim npr pitanje Å¡to je to jack staff (Jackstaff - Wikipedia, the free encyclopedia).
Sad je pitanje koliko u jednom testu ima takvih nebitnih i teÅ¡kih pitanja. Očito kompanije vjeruju da su
ti testovi dobar način da dobiju najkvalitetniji kadar. Mi tu možemo ili rijeÅ¡it koliko traže ili radit neÅ¡to drugo
u životu. Tako to ispada.
A evo... jesan ja izgleda.
Pitanje za casnike na Shella:
Uniforme - sta, di, kako, koliko toga nosite,
cvarke, ovo ono?
Uglavnom - treba li nosit svoju monturu za Shella?
Hvala.
A evo... jesan ja izgleda.
Pitanje za casnike na Shella:
Uniforme - sta, di, kako, koliko toga nosite,
cvarke, ovo ono?
Uglavnom - treba li nosit svoju monturu za Shella?
Hvala.
Trebaju ti dvi bile koÅ¡ulje sa kratkim rukavima, tamnoplave ili crne gaće, cipele(crne, ne crvene), čvarci za tvoj rank
P.S Prodajem svoje čvarke, 100 kuna po kili,joÅ¡ friÅ¡ki, ostalo joÅ¡ od Shella, krvavice se pojele (nema viÅ¡e)![]()
Puala super
Ja nisan.
Na kraju sva sreća jer kaze Al Debeel da da je Shell u ku..u
Send from my Mobitelnik
Hvala na informacijama.
Sve znas, znas koliko sam doma... iz sadasnje perspektive i salbunjer iz Krila
mi ludilo izgleda.
Shell los.
Sta da se radi. Prezivit cemo. I drugi su...