Shell

Za kolegu FICO-ta ako ovo čita:
Mene zanima da li možda Shell prati ovaj forum i osluškuje što njegovi bivši i sadašnji zaposlenici pišu?

Unaprijed hvala

Bivši zaposlenik Školjkice Al Debeel

naravno da osluÅ¡kuju, cini mi se da san sinoć vidio kako Peter Voser lista tvoje postove :udriglavom

Kolega FICO, dobio sam informaciju da se Shell riješio svih brodova O,A,T klase (oil flota), pošto ste zaposlenik Shell-a zanima me zašto?Pošto su neki brodovi npr O-klasa uzeti od Frontline-a prije dvije godine i ja sam bio jedan od sretnika koji su ostavljali kosti tamo,zanima me zašto su ih "škartali", jedan od komadanata na tim brodima (kap.Odisej) me je nazvao dezinformatorom kad sam ovdje na ovom postu o Shellu napisao da su "ramine". Mene zanima da li možda Shell prati ovaj forum i osluškuje što njegovi bivši i sadašnji zaposlenici pišu?

Unaprijed hvala

Tebi se Shell opasno zamjero,nadam se da nemas auto u koje moras tociti Shellovo ulje..

Tebi se Shell opasno zamjero,nadam se da nemas auto u koje moras tociti Shellovo ulje..
Moj Raule, trebaÅ¡ otići tamo i to viditi, tamo ne navegaju pomorci nego bijelo roblje,ako neznaÅ¡ posa ukurcu si ako ga znaÅ¡ i pokažeÅ¡ nadređenima opet si ukurcu jer "talasaÅ¡", brodovi su im očajni pogotovu ova oil flota, dijelova nema a papira ko u priči, Indijci su cigani, Hrvati su divljaci, samo u njihovom officu sjede gospoda sve direktni potomci admiralal Nelsona.Nemoram viÅ¡e niÅ¡ta govoriti kad je za glavnog menađera Amer grčkih korijena, možeÅ¡ mislit koliko mu se jebe za posadu i zaÅ¡to svi koji su poÅ¡li od tamo su poÅ¡li izrazito nezadovoljni (ja govorim o piramidi),sve je umjetno i sve puno Å¡pijuna,Å¡to Globtikovih, Å¡to firminih, poÅ¡ta se čitala, razgovori prisluÅ¡kivali a u njihovom SMS-u stoji da je prisluÅ¡kivanje strogo zabranjeno, sve Å¡to piÅ¡e u njihovom SMS-u se nepoÅ¡tuje i to ga nepoÅ¡tuju oni koji su ga pisali i kad meni neko na ovom forumu kaže "Vrhunska firma" potira bih ga u p....u materinu
Da se razumimo, ne navijam ja ni za Mitsui, Fico je ima pravo nisu ni ovi puno bolji, ista stvar što manje ulagati a što više posadu izrabljivati
ali ovdi barem neispiru mozak ko na Shellu sa pizdarijama, atmosfera među pomorcima je puno bolja.....eto toliko.

Last edited:
meni se samo čini da si ti malo neprilagođen ako svugdi talasaÅ¡ i nigdi ti nevalja :o najbolje bi ti bilo lipo doma otvorit garažu pa popravljat pente, ekipa bi ti bila ludilo a Å¡pijuna, cigana i divljaka nigdi na vidiku :uzdravlje

meni se samo čini da si ti malo neprilagođen ako svugdi talasaÅ¡ i nigdi ti nevalja :o najbolje bi ti bilo lipo doma otvorit garažu pa popravljat pente, ekipa bi ti bila ludilo a Å¡pijuna, cigana i divljaka nigdi na vidiku :uzdravlje

Kako se brzo avancaje iz terca u sekonda na shella????

Kako se brzo avancaje iz terca u sekonda na shella????

kako ko, viđao sam od 1 ipo do 7 ugovora da su ljudi radili za terca, ko je pametan i sposoban može avancat relativno brzo :uzdravlje normalno, i srića je tu veliki, ako ne i najveći faktor IMHO

Pozz ekipo!! Evo ja u ponedjeljak idem za Split na intervju za shella,,pa vidjet cemo sta bude! moze li mi ko reci kolika je tocno placa za 3 off kuverte sad,hvala!! :)

Za terca ti je ovo sta je napisao kao za juniora
3200
Znaci to puta 1.75 i dobijes placu kao da nije permanent
To je OK

Send from my Mobitelnik

Kolega FICO, dobio sam informaciju da se Shell riješio svih brodova O,A,T klase (oil flota), pošto ste zaposlenik Shell-a zanima me zašto?Pošto su neki brodovi npr O-klasa uzeti od Frontline-a prije dvije godine i ja sam bio jedan od sretnika koji su ostavljali kosti tamo,zanima me zašto su ih "škartali", jedan od komadanata na tim brodima (kap.Odisej) me je nazvao dezinformatorom kad sam ovdje na ovom postu o Shellu napisao da su "ramine". Mene zanima da li možda Shell prati ovaj forum i osluškuje što njegovi bivši i sadašnji zaposlenici pišu?

Unaprijed hvala

Evo odgovora sa zakašnjenjem, upravo me John K ili ti ga general manager nazva i pita da odgovorim kolegi Al Debilu na njegove objede i rušenje reputacije.
Shell je radija studiju po kojoj se pokazala da oil fleet nije profitabilan tj. da drastično treba raducirati troÅ¡kove kako bi bili konkurentni na tržiÅ¡tu. TAko su prije par godina počeli micat bilce da bi uÅ¡tedili na plaćama. Kad su vidili da to baÅ¡ ne funkcionira jer održavanje nije bilo kako Bog zapovida onda su počeli reducirati flotu. Odlučeno je da će zadržati oko 10-tak brodova oil, product kemija kako bi ostali u oil biznisu a da će radit na ekspanziji LNG brodova.
A na ostale nebuloze neželim odgovarat jer je uzaludno. U jednom od prijaÅ¡njih postova sam prova čoviku lipo reć da ne pravi budalu od sebe, ali izgleda bez većeg učinka.

Back