Ja neznam za Vas ostale ali prije ce Linic ukinit porez nego ovi iz Passata odgovore na mail.
Ali problem je sto nije jedan mail nego vise njih je poslano i nema cak niti odgovora da je zaprimljeno.
Pa ja stvarno vise neznam di ovo sve vodi,pa da li je tesko odgovoriti ili neka barem stave auto-replay,a ne ko da su zadnji birtijasi,mislim da ovakav odnos prema ljudima nije niti malo ok.
Ovo vise ne vodi nikuda
Pozdrav
![]()
Lipo odes do njih I predstavis se ili ako ti je St daleko nazoves na telefon po starinski a ne priko maila.
Sent from my GT-I8190N using Tapatalk
Duka moj nije meni daleko ici do njih,ali sta si ti reka oni se drze ono po starinsku udri na telefon i posaji poston.Samo da in ugovori i place nisu po starinsku.
Pisa san ja i Stevi u Sibenik psa san posla na sve zivwe adrese po splitu,ali nidi odgovora.
Sad cu ja okrenit kad doden doma njihov broj to jest baci malo dir do offica
Zivi mi i veseli bili
Oni su ti u onoj novijoj zgradi na Brdima crvene boje I lipo ides do njih.Bolje ti je to nego zvat na telefon jer ako nemas veze ne shvacaju te ozbiljno.Martin ti je u officu u Splitu a Stevo u Sibeniku.Sritno.
Ja san ga zva sto puti i nikad mi se nije tija javit, odnosno centrala me jednostavno odj...
A kad san tija doć tamo, odnosno najavija san se jer san bija u Å ibeniku rekli su mi da ne dolazin. Kaza san in da san tu blizu i da bi se samo volija doć upoznat i predstavit Stevi, al rečeno mi je da nema potrebe, ako bude kakvo misto oni će se meni javit.
Toliko o njihovome profesionalizmu.
Btw. Duka, šta mi daš ako pogodin na kojen si brodu slika ovi Smojin citat i stavija na avatar?![]()
Ovo sta si napisa sve stoji.Sta se tice Smojinog citata dat cu ti sta god oces jerbo ga nisan slika na nijednom brodu.Negdi s neta prije nekoliko godina.Zivija